RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
Laguna 2002, nisam ja te srece da uleti neki bingo sve dok ne zasucem rukave.
Od jutros opet upalio airbag i ovoga puta sam tapacir u stubu soferke mnogo vise otvorio. Proslog puta nisam obratio dovoljno paznje ipak je to vazdusna zavesa koja se proteze malo prema stubu sto me je i zavaralo plus sto sam bio u fazonu kao ja pronasao sam, ja resio problem,.....razumete.
Kao sto sam ranije napisao sutra idem kod majstora, zamena kaiseva pa cemo pogledati i problem vazdusnog jastuka.
Dobro sada smo se dotakli i teme airbag sto nisam primetio da je iko pisao svako iskustvo para vredi. Necu biti u prilici da vam do ponedeljka napisem sta smo sve uradili.
Pozdrav
Comment
-
-
Ja koliko znam i prebrojah na mojoj lagunu priviledz imam 6 vazdusnih jastuka, napred 2 srednji stub 2 i pozadi zadnji stub 2 . Nisam bas nesto obratio paznju na sedista tj da li imam u prednjim sedistima begove ali pogledacu .
Comment
-
-
Originally posted by SHMEXYpa onda mi odgovori ovako javno sa brojevima i imenima servisa....hvala unapred.....
majstora.
Nemoguce da ne postoji bar neko ko je apsolutno pouzdan s obzirom da je Renault oduvek masovan kod nas.
Ajmo drugari, lista majstora za Renault, mozda nije lose i da se otvori kao posebna tema.Live together, die alone.
Comment
-
-
Ja samo cuh ovde za Nesu iz Zemuna,nisam isao kod njega ali se ovde dosta pominje i izgleda da je ok.. pa eto drugari ce daju neki kontaktLaguna 2 ph2 , 2006 1.9DCI Lux Privileg
Comment
-
-
Sto se tice air bag-ova, kod mene se nalaze dva napred, dva u prednjim sedistima (postoje oznake na sedistu), dva pozadi kod zadnjeg stuba (sto su predpostavljam zavese). To su pobrojana sva mesta na koima se nalazi oznaka. Medjutim, u papirima koja sam dobio uz auto jasno stoji da se u autu nalazi 8 air bag-ova. Jedino gde bi se mogla naci preostala dva su zadnja sedista sa strane, sto se i na slici iz predhodnog posta i moze videti, mada nema nikakve oznake a nemam volje da rasklapam da bi to i potvrdio. Na forumu odakle sam i skinuo tu sliku komentari su da se ta dva u zadnjim sedistima dobijaju kao dodatna oprema tj. da su standardni 6 jastuka a uz doplatu jos dva. E sad ako sam kome pomogao....
Comment
-
-
zbane, tako je i kod mene, mislim na airbag oznake. Ranije sam naveo da smo u prednjem sedistu dosli do jastuka kao i do jastuka u zadnjem stubu. Celu stvar buni dijagnostika koja pominje gornji bocni jastuk vozaca, ali ko zna kako su oni to preveli mislim na dijagnostiku.
Videcemo sta je i bicete obavesteni.
Sada mi javljaju stigao podizac sa popravke. Cena 3300 din sa postarinom radjen u Boban-sajle.
Comment
-
-
Ja preporucujem majstora iz Beceja.Tel 063 527409, Robika. Majstor je pedantan, tacan i nije skup!!! A inace sam u postu kad sam napisao cene servisa napisao da je majstor u Senti, greska ,u pitanju je Becej sorry.NE KITI SE TUDJIM PERJEM
Comment
-
-
Što se tiče air bag-ova, u mojoj laguni sa dinamique opremom, 2 napred, 2 u pednjim sedištima, zavese sa svake strane i 2 pozadi=8 ukupno...a što se majstora tiče ja za sada zadovoljan Gezom iz Budisave.It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!
Comment
-
-
Čekaj čoveče, je l' ti nas zezaš?
Pa samo na ovoj temi smo pomenuli sve moguće i nemoguće majstore za renault, a ja se sećam da je bilo bar još 3-4 teme na ovom forumu gde se pisalo o renault servisima.
Prelistaj malo ovu temu, pretraži forum generalno i naći ćeš sve što ti treba.
Comment
-
-
Originally posted by mile 1978Hvala na savetu, porazgovaracu sa jos nekim majstorima, posto sam vec pricao sa nekoliko njih ali niko nije siguran. A i sam problem je verovatno redak, posto sam video na forumu da su vecina problema po vise puta pominjana.
Ako jos neko ima neki predlog, slobodno neka se javi. Ako resim problem obavesticu vas.
da li ti zglobovi idu u kompletu sa poluosovinom, ili se mogu uzeti posebno?
Pozdrav"Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
Comment