RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Laguna GT techno
    CBC Član
    • 21.06.2010
    • 35
    • Beograd

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Vozio sam ja pre Lagune,Mercedes-Benz w124 E230 89'god,benzinac 140ks,imao je ''touch down'',kad stisnes to,znaci lepi za sediste,pa mi je zbog toga malo zbunjujuce,znam da ne moze kao kod ''MECKE'',ali bar da se oseti malo,i da,gde si kupio te gume,posto ja kao baksuz,ovi kisni dani i stalno naletim na neki odron i ode guma,i to uvek desna prednja,tako jedno 4 puta po 13800din. za HANKOK gumu,ne isplati se voziti na tim niskoprofilnim!

Comment

• markofpi
      CBC Senator XXL
      • 27.07.2006
      • 1552
      • Bezanijska Kosa

@mupe

Hvala mupe! Znaci koji god mod da se odabere, nama koji imam 1.9 odgovara.

Posto sam sad skontao da koristim ipak polusitetiku pitanje bi bilo razlika izmedju polu i fill sintetike i da lita dva ulja smeju da se mesaju u smislu ako sad koristim polu, sledece menjanje ulja sipam full!?

Comment

• hope
        CBC Senator
        • 03.06.2010
        • 212
        • ca

naravno da mozes ali pod uslovom da promenis i filter ulja

Comment

• Laguna GT techno
          CBC Član
          • 21.06.2010
          • 35
          • Beograd

Gde se nalazi taj majstor Nesa,i jel' moze neko da mi da njegov broj,tj. br. servisa?Pozdrav!

Comment

• Krema
            CBC Član
            • 26.04.2010
            • 77
            • Novi Beograd
            • Laguna II 1.9 dCi

Autoservis "Nesa"
            Pregrevica 182, Zemun
            011-2617-365
            065-2617-365

Comment

• Laguna GT techno
              CBC Član
              • 21.06.2010
              • 35
              • Beograd

Hvala Krema!

Comment

• Laguna GT techno
                CBC Član
                • 21.06.2010
                • 35
                • Beograd

Evo moje lagune 1.9 dci

Comment

• Laguna GT techno
                  CBC Član
                  • 21.06.2010
                  • 35
                  • Beograd

Zna li neko kako mogu da sredim ove farove?Ako ima neko br.nekog majstora ili adresu,nek' posalje,bio bih mu zahvalan

Takodje i za felne.Pozdrav

Comment

• savke
                    CBC Senator XXL
                    • 14.02.2006
                    • 575
                    • Novi Sad, Temerin
                    • Laguna 2 ph2, Golf 3

Originally posted by kasparrow
                    Mene je isto interesovalo to sa papucicom gasa i kontao sam da nema nikakvu funkciju,pa sam jednom vozajuci se i igrajuci se tempomatom ukljucio limitator brzine,stavio na 60 i znaci koliko god dajes gasa on ide 60 a kad gurnes bas do kraja i kad klikne onda probije i nastavi da ubrzava,vjerovatno ako krene prestizati ili nesto slicno a ukljucen je limitatir da se mozes "iscupati"...
                    Probao sam i ovako radi kod mene. Kada je limitator na recino 60km/h koliko god da stiskas papucicu ne prelazi ovu brzinu. Ali ako stisnem skroz na taj zadnji deo limitator se iskljuci, i nema ogranicenja dokle god ne spustim brzinu ispod 60km/h, nakon cega ponovo ne da da idem preko te brzine. Znaci, radi potpuno isto kao i kada stisnem dugme za iskljucenje na volanu.
                    Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• modesti
                      CBC Senator
                      • 26.08.2009
                      • 239
                      • novi sad
                      • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Laguna gt tehno-za felne je najjeftinija varijanta da odvojis jedan dan pa svaku felnu najfinijom smirglom koju prvo potopis jedno sat-dva pa lagano, i kad to uradis srebrni sprej-lak, a najbolja je kod majstora za alu felne pa ti on odradi za 30-50 eura po felni...
                      It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• mobbdeepqb
                        CBC Senator XXL
                        • 19.07.2009
                        • 383
                        • beograd

Na autoputu iz cista mira pade zadnji prozor i iskocila je sajla za podizac

Kada pritisnem podizac sajla se pomera a prozor rukom pomeram.Da li je nesto puklo ili se otkacilo?Idem na servis u utorak ali bi hteo da znam sta me ocekuje.Ako neko zna

Comment

• cale
                          CBC Senator
                          • 22.03.2009
                          • 297
                          • Backa Topola

Prvo jesi li otvarao tapacirung da vidis sta je? Nikako nemoj na prazno da vrtis podizac , jer moze da ti se zapetlja sajla i da ti se "s****" plasticni tockic na motoru, na koji se sajla namotava. Ako ides u ovlasteni servis ocekuj "dranje". A ako ti je otisla sajla to moze da se sredi lako, ima tu na forumu firma mislim da je "Boban sajle" oni to resavaju relativno jeftino, ako nisi sam vican takvom poslu i neces da se bakces.
                          NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• mobbdeepqb
                            CBC Senator XXL
                            • 19.07.2009
                            • 383
                            • beograd

cale najveci,po meni,znalac ovde
                            nisam skidao tapacirung da ne bi nesto sjebao a imam zakazan servis u utorak pa neka oni skinu i vide sta je.Ako je nesto skupo zvacu Boban sajle....Pre neki dan kad su mi promenili akumulator,majstor je svaki podizac drzao 5 sekundi na gore....znam zbog cega,nego da li je zbog toga mogla sajla da ode

Comment

• Laguna GT techno
                              CBC Član
                              • 21.06.2010
                              • 35
                              • Beograd

I meni je pukla sajla na vozacevim vratima,jos nisam zamenio,ali zamenicu.Ako je samo sajla ,nova ti je 7000din.,ali ako ti je motor nije u redu,onda svasta ocekuj,POPI' JEDNO 2 BENSEDINA...

Comment

• Laguna GT techno
                                CBC Član
                                • 21.06.2010
                                • 35
                                • Beograd

Mozete da mi kazete br.,i gde se nalazi taj ''Boban sajle''? Pozdrav!

Comment

Working...
                                X