Ja sam u Renault Alliance (ovlasceni servis i diler renaulta u CG) platio 217 eura novu karticu prije godinu dana. Cekao sam je 10-tak dana i kada je stigla zvali su me da dovezem auto da upare karticu sa autom.
Postovani,nadam se da ce te i meni pomoci. Vec duze vreme vozim Renault LAGUNU II 1.9 dci 2002. i nikakvih problema nisam imao cak sam prezadovoljan automobilom.Da ne bih duzio,pre par dana sam primetio jednu malu crvenu lampicu koja mi pokazuje (pretpostavljam) nekakvu nestabilnost u gumama-dakle vezano je za pritisak ili sta god vec. Posto je auto uvezen uz Holandije uputstvo za upotrebu kao i da ne postoji jer je sve na Holandskom. Da li iko zna sta znaci ta (glupava) lampica u obliku gime sa ekserom u istoj...barem meni tako izgleda,dok na instrument tabli stoji crvena oznaka STOP??? Hvala svima unapred!!!
Proveri pritisak u gumama, pretpostavljam da ti je pritisak u gumama razlicit ili je neka vise ispustena. Meni se desilo da malo ispusti pa mi se upali zuta SERV lampica a ako jos ispusti onda se upali crveno STOP.
Mislim da je zaista suvise vracati se na probleme vezane za "pritisak u gumama".
Momci dajte se "kontrolirat" zar ne!
A sada krajnje ozbiljno koji su to maheri koji rade Vase kartice a da to ne znate......cekamo te fotose....
Naruciti karticu preko "OVLASCENOG" RENAULTOVOG servisa jeste nekih 120-150 evra..........potreban je broj karoserije vozila...potrebno je Vase prisustvo....sta dalje .....e to je vazno....iznesite Vasa iskustva.....
Ja sam vlasnik jedne Lagune (sa jednom karticom-handsfree)....i sta sada.....treba da naletim na te lopove koji uzmu 100 evra za novu ....tj. staru koju su samo reprogramirali preko X....uredjaja...stvarno sramota...
PAZITE SE MOMCI......ONI NAS VREBAJU.....PA CAK I SADA....
U AK Francuz u Jagodini koji je ovlasceni serviser meni su odgovorili da auto mora da se odveze do njih i da se kartica ceka od 15 do 20 dana da stigne kod njih iz Francuske. Cena je 150E.
a mene interesuje da li se hadsfree kartica moze dokupiti , jer imam obicnu. na vratima imam senzore(ako su to crni pravougaonici ispod kvake ). da li softverski moze da se podesi auto da mi funkcionise taj "handsfree"?
Koliko sam upucen moze se softverski aktivirati ali moras imati i handsfree karticu. Naravno i ona moze ili bi bar trebalo da moze da se dokupi, samo sto je onda logicno da i cena iste bude veca.
Markofpi : Nisam bas pratio detaljno pricu oko kartice,a ovaj kartoncic uz karticu je sa nekog placa u Holandiji i na njemu stoji upisan broj prethodne registracije,a takodje ova kombinacija treba da stoji ugravirana na staklima na autu.Sto bi rekli niko nije naknadno "budzio" karticu,nago je samo naknadno stigla.
Molim te da proveris,pa da nas obavestis.
Pozdrav svima.
Nije mi bas najjasnije kako moze biti isti broj ali ipak sutra cu pogledati. Gde obicno to stoji ugravirano, mislim jel ugravirano fabricki ili na nekom mestu na nekom odredjenom staklu!?
Comment