RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Laguna 2002
    CBC Senator
    • 13.12.2009
    • 297
    • Bačka Palanka

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Pre Slobe sam išao kod par majstora koji su " lutali " i vraćao sam se kući ne završenog posla. Posle listanja ovog foruma došao sam do broja Slobe iz Rumenke i Geze iz Budisave.Zadovoljan sam sa njihovim radom, i mislim da je onda red da ih preporučim i drugima ( dok ne probam lava , za mene je svinja kralj životinja, odnosno za bolje ne znam ). Isto tako mislim da ako nisam zadovoljan sa nečijim radom to isto treba javno da se iznese, da drugi nebi loše prošli. Ako dvadeset ljudi kaže da su zadovoljni sa radom majstora, a jedan da nije ( i to ga žešće opljuje ), mislim da treba čuti i drugu stranu.
    Svi smo mi Gogi 11.

Comment

• SDSd
      CBC Član
      • 23.06.2010
      • 49
      • Beograd
      • VW touran 1.9 tdi

AUUU i od mene.
      Ja sam juče vozio tastov Megan kod majstor Slobe na veliki servis i tom prilikom mu više u šali (kao sada znam da si i ti samo čovek i da i ti možeš da pogrešiš), misleći da zna za njega,rekao za dotični post. Mogu reći da se silno iznenadio kada je čuo i odmah je pogledao na forumu o čemu je reč.
      Iskreno mislim da je post neistinit i maliciozno postavljen (možda neka "konkurencija"). Sada sam mišljenja da sam pogrešio što sam mu uopšte i rekao.
      Inače kod Slobe održavam i svoju Lagunu. Pa ljudi, da nije tako dobar majstor, ne bih ja čak iz Smedereva odlazio do Rumenke na servis (imam bezbroj bližih servisa- radim u Beogradu, a tamo ima servisa ko pleve, zar ne) !
      Veliki pozdrav za Slobu i brata, i topla preporuka svim vlasnicima renoa da posete Rumenku.

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Banovan je za nevaspitanje, tako može sa ocem da razgovara ili sa onim ko ga je vaspitao. Za majstora se odnosilo na sasvim drugog majstora koji nije iz ove priče,ni iz ove teme, za ovog sam naglasio da nemam pojma jel dobar ili nije ali za onog znam kakav je.

Što se tiče bananiranja, ko želi nije nikakav problem, uvek ispunjavam takve zahteve, samo posle nema nazad.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• modesti
          CBC Senator
          • 26.08.2009
          • 239
          • novi sad
          • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Kao prvo ti si poceo sa pretnjama, citiram:"Nece se dobro zavrsiti po tebe", nije da sam neciji advokat ali sam tri puta citao sta je gogi napisao a sta ti...Na ovoj temi sam od pocetka, nekad vise nekad manje aktivan i mogu da kazem da nije bilo nikakvih problema, svaka nedoumica je resena, ovo nije uredu...ostajem pri tome
          UAAAAAAAAAAAA ZA DORU!!!!!!!!
          It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Želja ispunjena, idemo dalje...

https.autogas.rs

Comment

• Momir_ZR
              CBC Početnik
              • 06.10.2010
              • 7
              • Zrenjanin

saznao sam u čemu je kvar...nije u pitanju lamela...do turbine je...otvara klapnu pre vremena,potrebno je štelovanje turbine...cena tog poduhvata u renault servisu Demenesku u Zrenjaninu iznosi 4.000-5.000 hiljada dinara.

Comment

• savke
                CBC Senator XXL
                • 14.02.2006
                • 575
                • Novi Sad, Temerin
                • Laguna 2 ph2, Golf 3

Ljudi batalite politiku, nemojte da unistimo ovaj forum. Slozicete se da je koristan.
                Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• savke
                  CBC Senator XXL
                  • 14.02.2006
                  • 575
                  • Novi Sad, Temerin
                  • Laguna 2 ph2, Golf 3

Originally posted by Momir_ZR
                  saznao sam u čemu je kvar...nije u pitanju lamela...do turbine je...otvara klapnu pre vremena,potrebno je štelovanje turbine...cena tog poduhvata u renault servisu Demenesku u Zrenjaninu iznosi 4.000-5.000 hiljada dinara.
                  Cekaj malo tebi je ako se ne varam pri brzini od 100km/h pokazije 2500rpm. Ako su stvarno ti obrtaji na toj brzini nema veze kada ti otvara turbina....

Obavesti nas o tome sta je bilo i insistiraj od majstora da to pojasni, jer je problem bas specifican.
                  Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• hope
                    CBC Senator
                    • 03.06.2010
                    • 212
                    • ca

Originally posted by modesti
                    Kao prvo ti si poceo sa pretnjama, citiram:"Nece se dobro zavrsiti po tebe", nije da sam neciji advokat ali sam tri puta citao sta je gogi napisao a sta ti...Na ovoj temi sam od pocetka, nekad vise nekad manje aktivan i mogu da kazem da nije bilo nikakvih problema, svaka nedoumica je resena, ovo nije uredu...ostajem pri tome
                    UAAAAAAAAAAAA ZA DORU!!!!!!!!
                    pravila podrzavam,ali banovati za post koji sam naveo je po meni greska ali verujem da si mlad ili mlada pa pripisujem to godinama ali verujem da si to vec shvatio-shvatila
                    a sto se tice tog majstora slobe i posta koji ga kompromituje,mislim da jedno pitanje resava sve nedoumice a to je,da li daje PISMENU garanciju na veliki servis ili ne
                    a greska uvek moze da se desi i najboljima,ali naravno da mu majstor ne moze nadoknaditi troskove u crnoj gori kako je navedeno ali mislim da je slep iz cg 300-400 evra sto je mnogo manje od 2.000 za popravku u cg

Comment

• firearms
                      CBC Član
                      • 08.06.2009
                      • 32
                      • Beograd

[quote="Dora"]Želja ispunjena, idemo dalje...

ne volim ljude koji su kao ti. krijes se iza funkcije, kao moze ti se. mogu ljudi svasta pa ne rade bas sve. ovo je forum i lepo nam je islo, niko nikog nije pljuvao dok se nisi pojavio sa svojim zabranama. sta si dobio time zapitaj se u samoci svoje sobe iz koje banujes.
                      a i prvi si poceo sa pretnjama.
                      prostudiraj moj nick pa zakljuci sam...
                      ko se stidi majcinjega mleka taj ce biti rdja dovijeka

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Ne znam engleski ne zanima me tvoj nik ili bilo čiji nego kako funkcioniše forum. Predmet ove teme nisam ja i prestanite sa tim. Da li sam jadan ili nikakav je moja a ne vaša stvar.

Protiv pravila foruma je javno reklamiranje servisa, tu i tamo spomene se neki i to je neminovno ako se nekom pomogne, toleriše se. Agitacija nije dozvoljena, ako može on, mogu i ostali, nisu ni oni šugavi. Vi pratite ono što želite ja pratim sve jer moram, vi znate šta znate a ja znam šta ja znam.
                        Ima tu mnogo toga i ne bih da objašnjavam pogotovo ne nekom ko je tako plitak da odmah poteže kako ja izgledam ili gde živim ili kako se osećam.
                        ja nisam pretio, upozorio sam i znao sam da će ovako da bude ako neko želi da tera inat ili bude neristojan, može ali kod svoje kuće, ovde ne.

Sad opet upozoravam da svako nastavljanje na ovu temu povlači stalni ban, ova dva su bila na mesec dana. Rekli ste šta ste imali i to je ok.

Ne može da se baci cigla na policajca i da se ostane nekažnjen, na Slaviji može, ovde ne.

P.S. I ne treba da me voliš, ja koga volim tog i koristim, tako da zaobidji me...

https.autogas.rs

Comment

• dci Šabac
                          CBC Član
                          • 16.10.2009
                          • 60
                          • Šabac

Pozdrav svima,

Slazem se da je pristojnost osnova svake nase komunikacije.
                          Mislim da je ponekad bilo i teskih reci, takodje mozda nije najuputnije praviti direktnu reklamu, ako nije preko potrebno,
                          ali bez te reklame u vidu preporuke neki od nas ne bi ni resili svoje probleme na laksi nacin.

Stoga da zamolim g.Nadzornika da nam vrati drugare, koji svakako daju veliki doprinos nasoj zajednici, i sigurno nemaju lose misli.

Ipak je to neko ko pise 5.38 postova svaki dan u proteklih 6 godina, i odrzao se do danas.

PS I ja cu kod Slobe na veliki servis-ako me primi.

Comment

• lagunas
                            CBC Član
                            • 01.09.2010
                            • 28
                            • NOVI PAZAR

Svako od nas ima los dan , ponekad je najbolje to prespavati ili nekako preskociti cenim da su momci dali veliki doprinos nastajanju ovog foruma .
                            Pa stoga MOLIM da se momcima vrati pravo ucestvovanja u diskusijama kako bi ovih par postova preskocili i nastavili dalje da druzenjem , nije to tesko samo treba neke stvari iskulirati.

Comment

• Guru
                              CBC Član
                              • 15.01.2010
                              • 57
                              • NIS

Drugari nema me dva dana i odmah pravite s....
                              okanite se corava posla. Ako cemo o majstorima ima i ovakvih i onakvih. odlicni su nam oni koji nam rese problem ali neznamo da li rese posledicu ili uzrok(retko ko od njih koristi analitick resavanje ili ti po lekarskom recniku "uzimanje anamneze" tj. istorije bolesti.) Uglavnom se radi o izvodjacima malih i velikih servisa i menjacima delova.

elem, pre nekog vremena ( npr 8. meseci) sam se pojavio kod majstora problemom "zveckanja" ispod haube pri naglom gasu. Naravno rekose mi da zamenim gornji nosac motora, s tim da imam originalni za 11500 RSD ili neki koji su oni usavrsili za 3500RSD ali da je vrlo mala razlika. Mozda ce malo da trese u leru. Kad ono stvarno ali ne malo nego malo vise, bio ja jos dva puta kao nesto okrenu pa bolje ali generalno isto. E sad resili mi oni ovo zveckanje ali sada imam tresenje cele maske kad sam u leru.
                              Ocekuje me mali servis za jedno 500Km pa cu poraditi i na ovu temu. Da li mislite da postavim originalni nosac ili je to samo posledica a uzrok je nesto drugo. Neznam neki drugi nosac ili mozda nesto slicno...
                              Molim vas za bilo kakvo iskustvo ili savet

Pozdrav

Comment

• hope
                                CBC Senator
                                • 03.06.2010
                                • 212
                                • ca

pridzujem se pozivu na toleranciju amdinistratora i da ovaj put malo progleda kroz prste jer je i sam doprineo problemu

Comment

Working...
                                X