RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • johhny
    CBC Član
    • 07.02.2010
    • 14
    • Beograd

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Pri onom testu (kada se drzi dugme i ubaci kartica), sta znaci ono posle prikaza kolicine goriva u rezervoaru? cudni neki znaci, lice na slova ali nisu bas... makar prvi i poslednji.

Comment

• modesti
      CBC Senator
      • 26.08.2009
      • 239
      • novi sad
      • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

http://www.autoitalija.com/slike/vozila ... nault.html
      Evo jedna interesantna laguna u najavi. Pretpostavljam da cena nije fiksna, i da mi mogla za 7500 da prodje.
      It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• max3m87
        CBC Senator XXL
        • 17.05.2010
        • 531
        • Beograd
        • Renault LagunaII 1.8 16v

To znaci da ti nesto ne valja

Comment

• modesti
          CBC Senator
          • 26.08.2009
          • 239
          • novi sad
          • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Originally posted by johhny
          Pri onom testu (kada se drzi dugme i ubaci kartica), sta znaci ono posle prikaza kolicine goriva u rezervoaru? cudni neki znaci, lice na slova ali nisu bas... makar prvi i poslednji.
          Imas na nekoj od stranica objasnjeno sta znace slova, to je samo trenutna greska koju je komp.zabelezio, neka te ne brine mnogo.
          It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• markofpi
            CBC Senator XXL
            • 27.07.2006
            • 1552
            • Bezanijska Kosa

Trebaju da te brinu one sa dijagnostike, zato ako na nesto sumnjas znas sta ti je ciniti.

Comment

• Sinisa 309 GTI
              CBC Početnik
              • 22.05.2010
              • 6
              • Beograd

Originally posted by savke
              Da, to je vakuum pumpa za servo od kocnica. Kod benzinca se vakuum uzima direktno sa usisne grane, ali je on kod dizela prevelik pa postoji ova pumpa.
              Kod dizela nema vakuuma u usisnoj grani jer ima turbinu i tu je NADPRITISAK a ne PODPRITISAK
              Cudan nacim da vam kazem da sam procitao SVE OD POCETKA (kreten) i da vam mogu reci da ste genijalni! MAX-u sponzorisem sve buduce sijalice! inace trazim Lagunu 1.8 16V ali moram da priznam da se dvoumim izmedju nje i Peugeota 406 1.8 ili 2.0 16V. Pozdrav svima!!

Comment

• marko85zivkovic
                CBC Član
                • 17.02.2011
                • 10
                • pozarevac

Pozdrav svima imam problem pa vas molim da mi pomognete. Naime provalio sam da mi desna strana klime ne radi kako terba nece da menja temperaturu tacnije uvek duva na max 26c, sta da radim?

Comment

• max3m87
                  CBC Senator XXL
                  • 17.05.2010
                  • 531
                  • Beograd

pa mozes dve stvari... da ne palis klimu.. jeftinija varijanta ili da odes u servis i puknes pare.. meni je isto to bilo samo je duvalo uvek hladno, klapna je ostala u hladnom polozaju i bi tako.. iskreno imas srece sto je suvozaceva strana.. za vozacevu sve mora skidaju i naplate ti osam sati po 2 iljade samo namestanje pa ti vidi... poz

Comment

• marko85zivkovic
                    CBC Član
                    • 17.02.2011
                    • 10
                    • pozarevac

Znaci tabla mora da se skida? Ili to za suvozacevu stranu ne vazi i dali bih to ja nekako mogao da odradim sam npr. da nekako prodjem tom motorcicu pa da probam VD sprej, ocistim kontakte ili slicno?????

Comment

• 206
                      Admin od ispočetka :)
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Originally posted by Sinisa 309 GTI
                      Kod dizela nema vakuuma u usisnoj grani jer ima turbinu i tu je NADPRITISAK a ne PODPRITISAK
                      Prvi post pa musko...Sta se desava dok turbo ne krene da puni, ili kad se pusti gas, sta je onda u usisnoj grani, podpritisak ili nadpritisak?

Ako ne znas, nije problem, listaj Forum i naucices dosta toga, zato je tu - ali do tada, pssst
                      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• gogi11
                        CBC Senator XXL
                        • 26.10.2009
                        • 790
                        • Sever Srbije - Novi Sad

Maxic sada te boli uvce imas sponzora za sijalichice

Comment

• djura 82
                          CBC Član
                          • 23.10.2010
                          • 27
                          • vojka

Cao narode,imam jedan problem,naime neće da mi se zaključa rezervoar pa da li je neko imao sličan problem i kako ga je rešio?

Comment

• gogi11
                            CBC Senator XXL
                            • 26.10.2009
                            • 790

Verovatno ti je zakazala ili odkazala bravica za rezervoar sto uglavnom znaci zamena. Otvori poklopac i zakljucaj auto cisto da vidis da li i malo reaguje brava tj jezicak mada nema tu puno filozofije ili radi ili ne.

Comment

• gogi11
                              CBC Senator XXL
                              • 26.10.2009
                              • 790

Originally posted by modesti
                              Originally posted by johhny
                              Imas na nekoj od stranica objasnjeno sta znace slova, to je samo trenutna greska koju je komp.zabelezio, neka te ne brine mnogo.

Tu je negde post sa znacenjem gresaka ... viewtopic.php?f=7&t=31408&start=550

Comment

• max3m87
                                CBC Senator XXL
                                • 17.05.2010
                                • 531
                                • Beograd

e oni su meni dovatili taj motoric kad otvore pretenac skinu filter klime i odatle su ga menjali pa probaj.. prsci...

e sad ljudi jedno pitanje meni mnogo znacajno kad ukljucite klimu auto da li vam pali sve 3 strelice tj. pravca duvanja.. jel meni je do sad palio samo soferku i noge.. danas sve 3 i ne mogu ukapiram i nece da kad spustim na 16 ukljuci klimu ac da zasvetli ali duva ladno... zbunjen sam.. poz.. e da jos nesto sta odredjuje kako ce klima da radi onaj senzor kod soferke ili ima neki poseban racunar koji kupi podatke pa cepka...

evo ljudi slika brave sto sam menjao...

Comment

Working...
                                X