RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • llaazzaarr
    CBC Početnik
    • 24.03.2011
    • 1
    • Beograd

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

jel ima neko alu felne 16-ice ili 17-ice za prodaju?
    Hvala unapred

Comment

• zelimir
      CBC Član
      • 12.02.2010
      • 10
      • Vrsac

I ja sam zainteresovan za celicne 16" 5x108

Comment

• Laguna 2002
        CBC Senator
        • 13.12.2009
        • 297
        • Bačka Palanka

Danijele reci cenu, ovako ćemo napuniti deset strana sa prijavljivanjem a možda većini neće cena odgovarati.

Comment

• vlaves2000
          CBC Član
          • 28.03.2010
          • 95
          • srbija

Akumulator 12V 74Ah 680A Levo+, Blue Dynamic VARTA moze li ovo da ide u lagunu 1.9 dci mislim dali je dobar ako moze neki komentar
          https://t.me/pump_upp

Comment

• slavenm
            CBC Veteran
            • 11.10.2010
            • 128
            • Bijeljina

@Shou
            pa vidi tesko je ovako napamet ocijeniti sta je u pitanju, uglavnom probaj changer, tj napuni ga cd-ovima pa testiraj funkcije, ako samo ne ocitava cd-ove onda to nije skup kvar i relativno lako se popravlja , ako mehanika ne ubacuje cd-ove u sistem i ne mijenja ih kako treba , ili mozda ih grebe prilikom mijenjanja onda je to kvar malo veceg obima koji rijetko ko ce uzeti da popravlja jer mehanika je komplikovana! uglavnom testiraj dobro sta je u pitanju , pa napisi ovde sta konkretno ne radi pa cemo vidjeti dalje

Comment

• markofpi
              CBC Senator XXL
              • 27.07.2006
              • 1552
              • Bezanijska Kosa

Originally posted by Cherokee_NS
              Ja ne kapiram ko daje radni vek sijalica u kilometrima? Valjda pravilnije po satima
              Ne znam ni ja ali info sam dobio na jednom drugom forumu od clana koji je ranije ovde bio dosta aktivniji (Vlada_Trion).

Btw, sto se tice Wynns-ovoh InjectorCleaner-a, nisam primetio nista nesto specijalno, mozda samo da mi auto za nijansu manje dimi kad patosiram papucicu gasa. Za nedelju dana cu opet na put tako da ce tretman biti ponovljen. Htedoh samo pitati, ima li neke razlike izmedju Wynns-ovih proizvoda: InjectorCleaner i PowerBoost!??

Comment

• CDanijel76
                CBC Veteran
                • 11.01.2010
                • 144
                • Novi Sad

@@@ za sve koji su zainteresovani za felne- celicne su , nove ,bez senzora, ali jos uvek ne znam cenu .
                zato sam napisao bez cene jer - kao sto rekoh nije ista za 1 komplet i za 10 kompleta (koliko se vas vec prijavilo)to vam je jasno.
                mozda sve ovo i propadne jer je cena naspram polovne veca ali ne mogu vam tacno reci kolika je - to cu saznati sledece nedelje.
                strpljenja - ako smo dosad cekali , mozemo i jos koji dan- nedelju
                PS: ne pisem vam svaki dan i preko vikenda jer se konektujem samo na poslu
                toliko za sad
                --->>> nikad ne reci nikad !!! <<<---

Comment

• SDSd
                  CBC Član
                  • 23.06.2010
                  • 49
                  • Beograd
                  • VW touran 1.9 tdi

Originally posted by Shou
                  @slavenm

Pa,jos kad su kola kupljena nije radio,bivsi vlasnik je rekao da mu je otisao chitach(nisam proveravao iskreno),pa zanima me da li da kupujem novi ili da popravljam i gde?Hvala
                  Pokušaj u servisu Voja elektronik na Tašu, meni su pokušali da poprave dvd navigaciju("otišao" čitač) ali su iz Koreje dobili poluispravan deo te sam još na čekanju (koje traje još od avgusta prošle godine).

Pridružujem se i ja listi čekanja za čelične felne 16.

Comment

• mupe
                    CBC Senator XXL
                    • 05.10.2006
                    • 822
                    • bg
                    • Laguna 3 GT 2.0T 205

Originally posted by CDanijel76
                    @@@ jer je cena naspram polovne veca ali ne mogu vam tacno reci kolika je - to cu saznati sledece nedelje.
                    Ok, onda javi orijentacionu cenu kad je saznaš. Glupo mi je da se prijavljujem kad ne znam za šta se prijavljujem.

Comment

• Shou
                      CBC Početnik
                      • 16.03.2011
                      • 6
                      • Beograd

Hvala momci,videcu sta je pa javljam!

Comment

• Shou
                        CBC Početnik
                        • 16.03.2011
                        • 6
                        • Beograd

Ajde mogao bi i ja de se predstavim Uzeli smo Lagunu u avgustu.Laguna karavan 2003 initial 2.2dci,full oprema,sve zivo i nezivo(da ne nabrajam,ima sve od opreme),prezadovoljni smo,pre lagune smo imali astru f(karavan isto)ali laguna zasluzno nosi ime "Ladja",auto je neverovatan,vristao sam od smejanja kad sam na autoputu bacio u 6-u brzinu,a potroshnja 3,2 litre(ne secam se kojom brzinom sam otpr. vozio) xD Znam ono svaki ciga svog konja hvali,ali stvarno auto je u svakom pogledu dobar i isplativ,jedina mala zamerka sto ima elektronike koliko ti dusa pozeli,pa se molis svakog dana da nesto ne ode

Comment

• Ole
                          CBC Član
                          • 24.05.2010
                          • 17
                          • ljubljana

Uzeo sam lagunu ima nekih godinu dana, 19.dci,karavan, siva metalic boja. Nijedan auto me nije tako odusevio a u tom cenovnom rangu. E sad ostah bez posla u decembru a izgleda da mi lagano turbina crkava, cuje se onaj zvuk kad dajes gas,znaci pri vecim obrtajima. Pare za popravku trenutno nemam pa ako je neko ko ima para da ulozi malo para i dobije extra auto neka me pm Inace radim u slo tako da je na ljubljanske table, 123000km. Pisem ovde oglas jer mi je bas bas hitno da je prodam a verujem da cu ovde najbrze natji nekog zainteresovanog. Iz Subotice sam inace. Poz ljudi

Comment

• drmijan
                            CBC Početnik
                            • 13.09.2010
                            • 4
                            • beograd

Gospodo draga jednom sam pisao o svom problemu pa i niste bili od neke pomoci ali evo pojavio se neki drugi problem pa reko da pokusam...
                            Imam Lagunu II expresion 1.9dci 2002 god.120ks .Startuje normalno a onda posle par sekundi broj obrtaja naglo opadne ,motor pocne da trese i radi kao traktor a onda nakon par trenutaka broj obrtaja se sam stabilizuje na 850.To se desav uglavnom samo pri startovanju i par puta mi se desilo kad stojim u mestu,ponekad se cak desi da broj obrtaja sam od sebe poraste i nakon par trenutaka se vrati na normalno stanje.Uglavnom mi se to desava ujutru prilikom prvog startovanja ali u zadnje vreme nema pravila.Jedan dan radi ok vec sledeci poludi i sve tako..Dizne sam cistio.

Comment

• Chubbs
                              Everybody lies
                              • 29.01.2006
                              • 5807
                              • Novi Sad
                              • Audi A6 1.8T

vece sanse za resenje imas ako problem postavis na odgovarajuce mesto na forumu umesto ovde. Za neke sitnije kvarove koje mozes popraviti sam ili iskustva, cene delova, preporuka za servis, itd. a sve u vezi lagune, ova tema je bez konkurencije. Za bilo kakve ozbiljnije kvarove treba ti savet majstora.

na primer: viewforum.php?f=326
                              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• max3m87
                                CBC Senator XXL
                                • 17.05.2010
                                • 531
                                • Beograd
                                • Renault LagunaII 1.8 16v

@drmijan moj kolega imao isti problem ko ti samo na 307, nigde nisu mogli da mu rese to.. ali resio mu je neki majstor... ocistio mu je senzor za ne znam tacno sta reci cu ti sutra posle posla tacno inace taj deo za pezo kosta 2 500 verovatno je slicno i za reno inace kad ga je ocistio god dana je vozio bez problema i sad ce da ga menja jer poco zeza opet. poz

Comment

Working...
                                X