Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DAEWU
    CBC Veteran
    • 16.03.2009
    • 194
    • lazarevac

Odg: Pomoć oko oduzetih vozila

Sta da pisem kad je sve vec napisano.

Comment

• ZIV
      CBC Senator
      • 06.07.2009
      • 299
      • Beograd

Dobio sam sve presude i resnja sa utisnutim klauzulama ,,pravosnažno,, i ,,izvršno,,..što je važno.
      Dalje idem na nekoliko frontova a jedan od glavnijih je prema D. Slobodanu, čoveku koji je učestvovao u prodaji posredničkim ugovorom. Njegova priča je da je on prodavao ,,njegovo,, vozilo koje nije preveo na sebe, a da je novac koji smo mu dali na ruke prilikom potpisivanja ugovora i dobijanja saobraćajne koristio za kupovinu novog vozila..pa su se krugovi sirili...Navodno je kupovao vozilo od treceg lica koje je navodno optuženo...
      Mislim da definitivno mnogo više zna i da se pravi nevešt i nevin..a glumi postenjacinu i naivcinu
      Neka lepo vrati pare a on neka se naplati od trećeg lica..Nemam ništa protiv... Verujem da će i poreska uprava Novi Beograd biti zainteresovana za njegove aktivnosti../ima mnogo ideja/..
      Medjutim svi ti ,,ugovori,, imaju manu volje i rusljivi su ugovori.Mi smo bili obmanuti oko prirode vlasništva, osobina predmeta kupovine i kao takvi se mogu raskinuti /naravno uz pomoc suda/..
      Ova tužba je skoro gotova ali su mi potrebni SVI ugovori koji su sklopljeni sa njim...SVI UGOVORI...
      Molim da mi kopije dostavljate na bilo koji nacin /e-mail, P/P. poštom/...
      Za one koji prenesu imovinu /stan, zemlju/ na trece lice da sprece zaplenu imovine ostaje stara dobra robija po racunici 1.000 dinara jedan dan zatvora. Ako sud recimo za 470.000,00 dinara donese takvu presudu /kondicional/ to je lep broj dana sa osiguranim boravkom, hranom i drustveno korisnom radom...
      Posto mi moje vozilo vise nije bitno idem polako do kraja a sve u skladu sa zakonom...

Comment

• Franjo
        Banovan
        • 14.08.2009
        • 2831
        • Inđija - Beograd
        • Renault megan II res

Originally posted by ZIV View Post
        Ova tužba je skoro gotova ali su mi potrebni SVI ugovori koji su sklopljeni sa njim...SVI UGOVORI...
        Molim da mi kopije dostavljate na bilo koji nacin /e-mail, P/P. poštom/...
        Sa tužbom si debelo zakasnio! Osim toga, ponovo, pokazuješ nepoznavanje procesnog i krivičnog prava. O sudskoj praksi, da ne govorimo.

Evo, šta sam, pre pola godine, pisao, tražeći vašu pomoć:

Po ko zna koji put čitam pribeleške:
        bugs bunny Dušan Spasojević -> Dražić Slobodan
        milutin 85 Milutin Paunović -> Dražić Slobodan
        ford focus Radenković Dejan -> Dražić Slobodan
        ZIV Katić Života -> Dražić Slobodan
        od juče i ja prema izjavi V. Stupara sam u vezi sa tim, vama poznatim gospodinom!

To pitanje će uskoro biti raspravljeno na pravom mestu, tj. u sudu.

Kad sam od svih tražio podatak da li imate kopiju ovlašćenja na osnovu kojeg vam je prodato vozilo, ta veza mi nije bila poznata. Sada je taj dokaz još značajniji, kao i potvrda o plaćenoj carini (platni nalog) protiv službenog lica MUP, koje je izvršilo prvu registraciju.
        Zato, ako nemate ta dva dokumenta, platit ću vam troškove da ih pribavite od MUP gde je vaše vozilo registrovano. Ako pristajete, potvrdite na PP.
        Onima, koji prate ovu temu, na znanje, da se do danas, nije javio ni jedan navedeni savesni kupac. Razlozi, takvom postupku, nisu mi poznati.

Comment

• ZIV
          CBC Senator
          • 06.07.2009
          • 299
          • Beograd

Od MUPA /ljermontova/ trazio kopiju uplatnice na osnovu zakona o dostupnosti javnim informacijama. Dobio odgovor da ne mogu da mi dostave informaciju jer se vode sudski procesi..skeniracu papire..na njima se sve vidi. Iako imam sve presude i resenja u varijanti ,,pravosnazno,, i ,,izvrsno,, gura se prica koja nema veze sa cinjenicama...U toku postupak zalbe koji traje vise od 100 dana sa bog-te-pita kada dobijanjem nekakvog resenje...Paradoksalno ali za moje vozilo niko nikada nije proverio da li je carina /makar i na osnovu lazne JCI/ placena... Imam kompletnu dokumentaciju sem tog papira..koji mi izuzetno treba...ali je sto dana..sto dana... U spisima suda NIJE uvrsten taj dokument...U nekom trenutku cu traziti ponistaj resenja o oduzimanju vozila /ne podnosim zahtev za registraciju!!!!!/ a ako budem odbijen podnosim krivicnu prijavu za ometanje koriscenja svojine..Da vidim sta je pravni osnov za konfiskaciju privatne svojine..pa ako hoce neka mi oduzmu vozilo ..cista situacija..
          Prica sa uplatnicama MENI je JAKO vazna...i to je vrh strele....A MUP se ocajnicki trudi da taj dokumenat niko i nikada ne vidi..
          Da li znate da li je za vase vozilo placena carina i PDV? Carinska deklaracija jeste falsifikovana..vršene analize ..a šta je sa uplatnicom? Ko je, kada vršio njenu analizu? Da li je iko proverio u platnom prometu da li je bilo plaćanja? Imate li taj zvanični izveštaj?

Comment

• ZIV
            CBC Senator
            • 06.07.2009
            • 299
            • Beograd

Sta reci posle uvida u ove spise a ne zaplakati.
            Napravimo nagradnu igru na osnovu ovih dokumenata.
            1. pronadji registraciju svog vozila /da bi ga vise zavoleo/.
            2. prebroj tacan broj vozila po kombinacijom JCI 21016/УВ4/30398 /i/ili sa malkice drugacijom kombinacijom..jedan broj..
            objasnjenje za neupucene: carinarnica 21016 je carinarnica Novi Sad
            carinarnica 25046 je CI Zeleznicka stanica Subotica
            pod rednim brojm 3 sa prve strane 11347 je CI Beograd ona nema cak ni broja..nije se stiglo..nije se postiglo od mnogo rada 21458 je carinski referat Novi Sad

Comment

• Franjo
              Banovan
              • 14.08.2009
              • 2831
              • Inđija - Beograd
              • Renault megan II res

Originally posted by ZIV;534763

[URL="http://postimage.org/image/e1uwz5347/"
              [/URL]
              Sve je bilo poznato pre dve godine, ali na moje pozive, da mi pomognete u istražnom postupku pokrenutom u vezi krivične prijave protiv službenog lica MUP Inđija, a potom i protiv Stupar Vladana, koji mi je vozilo prodao, niko se nije odazvao.

Moje vozilo, prvo na drugoj strani, rover reg. oznaka RU 132-953, kao što se vidi iz gornjeg akta, "carinjeno" je 30/04/07, a u spisima je potvrda, da je put.automobil, marka:rover, tip 400...
              ... vozilo je ušlo na gran.prelazu Batrovci 04.05.2007

Potvrda se izdaje radi registracije istog i u druge svrhe se nemože koristiti

Falsifikovani pečat špeditera (tako kažu stručnjaci MUP), a umesto potpisa žvrljotina, kao paraf.

Sve pisano velikim slovima, čitljivim sa 10 m! O tome sam odavno pisao i okačio sliku.

Comment

• Franjo
                Banovan
                • 14.08.2009
                • 2831
                • Inđija - Beograd
                • Renault megan II res

Evo te potvrde:

Comment

• ZIV
                  CBC Senator
                  • 06.07.2009
                  • 299
                  • Beograd

Zbog tehnickim razloga /ne kapiram/ jedan veom vazan mail nije ni otisao.
                  Agencija koja je radila registraciju, nigde nije punim imenom i prezimenom potpisala formalnog podnosioca registracije. Svuda su samo stampani inicijali, tako da se nekim vestacenjem moze dokazati da su takozvani vlasnici falsifikovani u potpisu od strane agencije za registraciju.
                  Na registracionom listu opet zvrljotine, opet incijali, i opet veliko nista od potpisa. /Pretpostavka da su takozvani vlasnici bez potpisa dali svoju licnu kartu a da je agencija ,,cvrckala,, stampane potpise./...sto je uvod u krivicno delo prevare...
                  Radnik u MUPU je doneo resenje i izdao saobracajnu na osnovu zablude koja je bila APSOLUTNO otklonjiva /nasao članove zakona,,,ali mail nije otisao,,
                  Na saobracajnoj nema nikakvog iskaza da MUP ne garantuje za verodostojnost podataka, a zakonom o drzavnoj upravi ministarstva su u obavezi da saradjuju./nije otisao mail/.
                  Dakle krivicno delo prevare i nesavesnog rada u sluzbi /kad se sve kockice postave pazljivo na mesto/.
                  Nadam se da ovo ide..jer sam ,,dzabe krecio,,

Comment

• ZIV
                    CBC Senator
                    • 06.07.2009
                    • 299
                    • Beograd

Neotklonjiva stvarna zabluda prema Zakoniku postoji ''ako učinilac nije bio dužan i nije mogao da izbegne zabludu u pogledu neke stvarne okolnosti koja predstavlja obeležje krivičnog dela ili u pogledu neke stvarne okolnosti koja bi, da je zaista postojala'' kao što je učinilac smatrao, ''činila delo dozvoljenim''. Ovim su obuhvaćene i stvarna zabluda u užem i stvarna zabluda u širem smislu, pri čemu se ima u vidu neotklonjiva zabluda, dok je otklonjiva posebno regulisana odredbom da ''ako je učinilac bio u stvarnoj zabludi usled nehata postojaće krivično delo učinjeno iz nehata, kad zakon takvo krivično delo predviđa''. Ovo praktično znači da otklonjiva stvarna zabluda postoji kada učinilac nije znao neke stvarne okolnosti koje su obeležje krivičnog dela, ali je bio dužan i mogao da ih zna (što odgovara pojmu nesvesnog nehata). Na taj način Zakonik je odredio stvarnu zabludu u užem i širem smislu, neotklonjivu i otklonjivu.

Comment

• ZIV
                      CBC Senator
                      • 06.07.2009
                      • 299
                      • Beograd

. Међусобни односи органа државне управеСарадњаЧлан 64
                      Органи државне управе дужни су да сарађују у свим заједничким питањима и да једни другима достављају податке и обавештења потребна за рад.
                      Органи државне управе оснивају заједничка тела и пројектне групе ради извршавања послова чија природа захтева учешће више органа државне управе.
                      Оснивање и рад заједничких тела и пројектних група ближе се одређују уредбом Владе.

Comment

• Franjo
                        Banovan
                        • 14.08.2009
                        • 2831
                        • Inđija - Beograd
                        • Renault megan II res

Nadam se da ovo ide..jer sam ,,dzabe krecio,,
                        Ide, ali džaba krečiš! Ovo je pogrešan zid, jer si trebao pisati na zidu Tužilaštva.

Da li si podneo neku krivičnu prijavu u tvom slučaju, jer za ostale nisi nadležan?!

Comment

• ZIV
                          CBC Senator
                          • 06.07.2009
                          • 299
                          • Beograd

Protiv DS i BV ponosim krivicnu prijavu za prevaru.
                          Imam tri ugovora u kojima je DS prisutan. Treba mi jos minimum dva i onda u paketu predajem sve.
                          jako tesko je dokazati umisljaj ali postoje svedoci i indetican rukopis...Prvo tvrdi kako coveka poznaje..kako mu je to prijatelj, proveren lik, kum...a onda tvrdnja kako nikada nije ocima video.
                          Zapalis seno a onda u vatrogasnim kolima pristupis gasenju i trazis oreden kako si dobar vatrogasac.
                          Ako ima imalo morala, obraza ili ako se bar i malo boji boga ..trebalo bi barem ako nista drugo da se malo stidi..ako to jos moze. Pare od mog auta je iskoristio da kupi drugo vozilo..pa je isto prodao nekom trecem. koje je registrovao neko treci......pa je i to vozilo......i tako redom...
                          Protiv MUP Ruma nemam taj jedan papir...ali cu da vidim da ga ishodujem u toku krivicnog postupka..po nalogu suda ili ga alternativno dobijem.

Comment

• ZIV
                            CBC Senator
                            • 06.07.2009
                            • 299
                            • Beograd

Ako Franjo razumem tvoj slucaj /molim ispravku/...gosn Stupar tvrdi da je u stvari prodao vozilo koje je kupio od DS?...Ако је то таkao i to mi treba kao dokaz...To su samo varijacije na temu...a svi tragovi vode ka DS..koji neizostavno MNOGO VISE ZNA...

Comment

• Franjo
                              Banovan
                              • 14.08.2009
                              • 2831
                              • Inđija - Beograd
                              • Renault megan II res

Protiv DS i BV ponosim krivicnu prijavu za prevaru.
                              Imam tri ugovora u kojima je DS prisutan. Treba mi jos minimum dva i onda u paketu predajem sve.
                              Kome ćeš podneti krivičnu prijavu? Nakon tri godine, debelo si zakasnio i kao što rekoh, nisi nadležan za ostale.

Ako Franjo razumem tvoj slucaj /molim ispravku/...gosn Stupar tvrdi da je u stvari prodao vozilo koje je kupio od DS?..
                              U izjavi datoj Prvom javnom tužilaštvu u Beogradu, ali nije provereno i odustali su od daljeg gonjenja, prepustivši, da ga sam gonim, u svojstvu privatnog tužioca, što sam i učinio.

Da sam imao razumevanja od bar jednog oštećenog iz vaše grupe, tražio bih, da se slučaj rešava u nadležnosti Specijalnog tužilaštva za organizovani kriminal. Ovako, u se i u svoje kljuse!

Comment

• ZIV
                                CBC Senator
                                • 06.07.2009
                                • 299
                                • Beograd

Franjo okaci i tu izjavu..nista ne bacam sve sakupljam...Izvrsnost moje presude je 30.06.2011. godine /pravosnaznost 30.04.2011/ ..a istu dobio tek pre mesec dana...natezanje...Dok presude nisu pravosnazne svi su nevini../nije dokazana krivica/...
                                Po savetu advokata obracam se sudu u Sremskoj Mitrovici...Ponavljam krivicno delo prevare...proveri rokove...

Comment

Working...
                                X