Milane nije dugo vozen pa je zato presao 50000...a ja bi ono da ga sredim da bude u fullu..a vidim da vi znate gde mogu da uzmem delove i da ga lepo sredim.. tj ja nadam da cete mi pomoci... pozdrav svima...
Sta bi prvo radio,ja ti mogu pomoci oko muzike i mogu te uputiti gde da zatamnis stakla na primer,jesi li resio da bas otvoris kesu,ili recimo hoces da neke stvari uradis sam???
uzeo sam sony zvucnike.. i pionirov radio sam vec imao u kolima...a jos planiram da menjam auspuh zatamnim stakla ali samo ne znam kako se krecu cene,pa bi bilo dobro ako znas nekog ko to dobro radi...felne se podrazumevaju...uglavnom planiram da ga sredim da izgleda na foru ovog,posto mi se ovako sredjen saxo veoma svidja.. svaka pomoc je dobrodosla...
Sto se tice auspuha,ima u Bg-u neki Pirke koji pravi i ugradjuje sportske izduve,e sad ne znam tacno gde je,guglaj malo pa ces naci sigurno adresu.A za zatamnjivanje stakala imas decka kod mene u Batajnici koji to ekstra radi,mislim da je cena za sva stakla oko 80 evra,naravno biras koliko tamnu foliju da ti zalepi,pa ako ne nadjes nekog blizeg,pisi na pp pa cu ti dati broj.Eventualno neki vufer i pojacalo???
ma jok ne treba mi ni vufer ni pojacalo.. i bez toga radi savrseno...u pa to nije mnogo..mozda i budem dosao da vidim samo da registrujem auto... i uzmem pare...a sad cu tog za auspuhe da izguglam...valjda cu naci nesto..
pirke ti je malo posle okretnice 50 u ustanickoj,cene su oko 4000 5000 za zadnji lonac,postavio sam ti u shonsijevoj temi nesto u vezi konja a mozes i kod vlajkovica da napravis auspuh po meri,jer su kod pirketa sve univerzalni lonci,mada i kod njega mozda moze da se napravi nije to isto za svaki auto
pogledao sam kod pirketa..ima dobre auspuhe...svidjaju mi se...uzeo bi onaj okrugli...taj mi nekako najbolji..sta ce mi onaj kockasti ili onaj sa 2 cevi..nije to za saxa..
Iskljucivo jedna okrugla cev,ne mogu trenutno da postavim sliku da vidis kako je kod mene,remusov originalni zadnji lonac,srednji je izbacen,zvuk je ekstra,ali nije za dalja putovanja jer probija bubne opne...
to meni i treba..da se priviknem na zvuk... posto cu najverovatnije kad brat polozi da mu dam saxa da bude sredjen za njega a ja cu uzeti pontiaca gto zhe judge...a on ima zvuk...a gde si ti uzeo to?
Comment