VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mihilow
    CBC Veteran
    • 05.07.2011
    • 180
    • beograd
    • traktorce saxo

Odg: VTS kutak

a koje diskove mogu da stavim nazad ?bez menjanja ramena trapa itd ?

Comment

• MUDRi
      CBC Veteran
      • 28.06.2006
      • 114
      • Arandjelovac
      • 106 RALLYE

Originally posted by nidzola1 View Post
      Evo malo se radilo

prva slika je digitalnim, ovo ostalo je nazalost mobilnim slikano
      Utisci:
      - auto definitvno bolje dise
      - lakse povlaci sa nizih, a i u visokim obrtajima
      - prelep zvuk kad se poklopi gas
      to je to za sada.
      Koliko te je kostao filter? Gde si pazario?
      Power is nothing without control....

Comment

• nidzola1
        CBC Senator
        • 26.04.2010
        • 252
        • Srbija

odg. na pp

Comment

• nidzola1
          CBC Senator
          • 26.04.2010
          • 252
          • Srbija

danas je saxo dobio nov akumulator, stari me je izdao jutros, a i pre neki dan, bio je slab oko 39A mali, sada sam uzeo Topla istih dimenzija samo jaci valjda 52ampera po preporuci bas dosta ljudi garancija 30 meseci.
          e da i kompletirao sam mu plastike, samo sam se zeznuo pa sam plastiku zalepio seletejpom dok ne uhvati lepak, pa je sve ostao onaj lepak od selotejpa na plastici, moram da ga skidam, cuo sam da je benzin ili alhohol dobar za to?

Comment

• mihilow
            CBC Veteran
            • 05.07.2011
            • 180
            • beograd
            • traktorce saxo

skida se alkoholom al obicnim onim ,nemoj onaj od 90+% sj*bace ti lak malo ,ja sam skidao obicnim bez problema i to onaj sa srebrne izolirke =smrt

Comment

• mihilow
              CBC Veteran
              • 05.07.2011
              • 180
              • beograd
              • traktorce saxo

e jbg moram da pisem poruku za por al nema veze e vako odustao sam od vts-kita prodao sam ga drugaru i lonac zadnji, ,saho se sprema za farbanje , rascerupan je potpuno ,dok se to radi ,ubaceni su podizaci ,centralna brava i alarm ,sredjena je muzika kolko tolko ,sad jurim sedista i tockove , a i bice jedna retka sitnica unutra plazma cajgeri slikao sam sve al mi je devojka debil zakacila sapom bluetooth i polomila ga pa cu ovih dana da uzmem nov pa stavljam slike e da jel zna neko valjaju li ista oni devil eyes farovi ?s obzirom da su 250e ,i jel dolaze sa sijalicama il kako sta ?i da ispascu glup al jel mogu da se stave bixenon sijalice na xenon balaste ?

Comment

• Uroš Crni
                CBC Član
                • 15.11.2011
                • 67
                • Novi Beograd
                • Saxo VTS 1.6 16v

Poštovani ljubitelji VTS-a. Od pre nekoliko nedelja sam i ja vlasnik jednog 1.6 16v. Zamolio bih vas da mi na pp pošaljete preporuku za nekog dobrog majstora iz BG-a, jer je auto generalno u dobrom stanju, ali ima "sitnica" koje bih voleo da sredim. Ne znam nikog ko dobro poznaje VTS, ima volje da se malo pozabavi popravkama, a da istovremeno ima i nešto delova koji su mu potrebnu za zamenu.

Hvala unapred, Uroš.

Comment

• GoranBG
                  CBC Senator
                  • 29.04.2007
                  • 282
                  • Beograd
                  • TU5J4

Dobrodosao u klub Daj jos neke slicice, kako si zadovoljan kolima za sad? poslat pm

Comment

• Uroš Crni
                    CBC Član
                    • 15.11.2011
                    • 67
                    • Novi Beograd
                    • Saxo VTS 1.6 16v

E, super, hvala na brzom odgovoru. Pa, znaš kako, zadovoljan sam donekle. Zadovoljan sam kako auto ide, ubrzanje je fascinantno. Ja sam do sad vozio Saxa 1.1 i u jednom trenutku sam odlučio da kupim 1.6 16v (kratak je život da se vozi 1.1) Međutim, auto je definitivno lupan sa svih strana, dosta je izraubovan i rastrešen... možda tako i mora. Utisci mehaničara i limara koji se ne bave konkretno VTS-om su zadovoljavajući. Kažu motor dobar, limarija dobra...

Tako da ću nazvati majstora kog si preporučio da čujem pravo, stručno mišljenje. Stavljam još slika ovih dana.

Comment

• MILAN VTS
                      CBC Veteran
                      • 06.10.2010
                      • 159
                      • Beograd
                      • Saxo vts 16v

Lep autic,koliko je presao km? Popravice se to lako polako

Comment

• Uroš Crni
                        CBC Član
                        • 15.11.2011
                        • 67
                        • Novi Beograd
                        • Saxo VTS 1.6 16v

E, super što se interesujete...aj da napišem onda i neke konkretne probleme koji me muče i neke detalje oko auta, iako sam prešao sa njim nešto manje od 500 km od kupovine.

Auto je manje više u fabričkoj opremi, osim sledećeg, što je meni bilo odmah uočljivo:

1. Remus, ceo zadnji lonac, ima super dubok zvuk u leru, kad se vozi normalno ne čuje se previše, tek kad se patosira ima opet dubok zvuk.

2. KN filter (koji izgleda kao da ga je Dunav izbacio...crn, smežuran..)

3.Alu felne sa malim logom citroen, ne mogu da utvrdim sa kog auta su, inače 195/45/15 sa alu distancerima od 2 cm (malo kače potkrila kad se smota pun, ali odlično izgledaju)

4.Bi-xenon

Problemi su sledeći: Oseća se gorivo u autu kad se stiska, ručica menjača je razglavljena, ali ulazi u brzine dobro, zadnji desni točak je "jedva na oko primetno u konusu", mislim da je jedna spona kriva napred i krcka svašta po kolima (pretpostavljam zadnja daska) i auto je tvrd ko daska, samo skakuće.

To je to za sada, ići ću kod masjtora da pogleda detaljno, pa ću se javiti sa informacijama i okačiću još slika.

Inače, prešao je 148.000 i 2000.god.

Comment

• MILAN VTS
                          CBC Veteran
                          • 06.10.2010
                          • 159
                          • Beograd
                          • Saxo vts 16v

Bice tu posla al kad sve dovedes u vinklu jel planiras da ga malo ubrzas

Comment

• GoranBG
                            CBC Senator
                            • 29.04.2007
                            • 282
                            • Beograd
                            • TU5J4

Sta ima da ga ubrzava dovoljno se ubrzao sto je presao sa 1.1 na 1.6

Comment

• skijash
                              CBC Senator XXL
                              • 07.09.2007
                              • 1354
                              • Beograd
                              • wrx

Gorivo - pogledaj da li ti lepo naleže poklopac pumpe za gorivo koji je ispod zadnjeg sedišta.
                              Ručica menjača - najverovatnije ti je birač pojeden, kazaće ti već majstor. To je jeftino i sigurno će biti bolje ako ga zameniš i ako nije on uzrok.
                              Zadnji točak kriv - verovatno trap, podigni auto na dizalicu pa drmaj taj točak, ako se mrda trap je i spremi 200-300 evra
                              Krckanje plastike - ignoriši

Comment

• SchoneNK
                                CBC Senator XXL
                                • 17.04.2006
                                • 564
                                • Beograd
                                • Honda Accord CL7

Vidim da vecina siri optimizam, pa necu da preterujem. Goran je lepo rekao, dovoljno si se ubrzao, sad gledaj da to bude bezbedno. Za pocetak, ja sam prvu zimu proveo na tim letnjim gumama i presao dosta km po snegu, ali to definitivno nije pametno. Zatim, jesi li proverio kocnice u kakvom su stanju?

Treba mnogo novca da bi taj automobil bio u stanju kada mozes samouvereno da ga przis. Siguran sam da ulaznica nije bila preskupa i da ces tu istu cifru vrlo brzo da potrosis samo na osnovno odrzavanje i gorivo.

Ima ovde ljudi koji imaju dobre izduve i ksenone i auto im je u odlicnom stanju, ali mene ti detalji nekako odmah asociraju na ljude koji preskacu ozbiljno odrzavanje.
                                www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

Working...
                                X