Originally posted by krypton
View Post
RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
Collapse
X
-
pre 15-20 citajuci poruke od zadnjih nekoliko meseci koliko nisam svracao,desavalo se da mi zadnji period pokazuje netacnu spoljnu temperaturu.
bio sam dokon pa sam skinuo dzek na suvozacevim vratima i poprskao ga kontakt sprejom i cim sam vratio pokazao mi je tacnu temperaturu.
evo pratim zadnjih 15-20 dana i mogu vam reci da je bio problem u kontaktu,da sve vreme od kada sam naprskao pokazuje pravu temperaturu na displeju.
verovatno je konektor na vratima od preteranog pranja auta(5-10 puta mesecno)primio vlagu,a kontakt sprej resava problem vlage i slabog kontakta
pa reko da javim ,mozda nekom bude od koristi
ako neko bude hteo da skida konektor mora se posebno voditi racuna zbog hladnog vremena pri skidanju konektora .
Comment
-
-
-
Lagunasi, ubih se trazeci celicne felne 16-ce (sve cetiri)za Lagunu 2 karavan 1.8 16V nigde u Srbiji nema, da li neko zna od kojih bi vozila celicne 16-ce odgovarle Laguni, ili jos bolje ako neko prodaje-P.S.Naravno ima novih ali preskupo za mene!? Pozdrav
Comment
-
-
-
Hvala brate, ali ovo sto si ubo je slucajka za svaku cast, medjutim danas kako sam ostavio poruku na forumu, naso-isto na "polovni automobili" covek danas i postavio oglas, dve bukvalno nove i dve ko nove za 130 E u Krusevcu a to mi je i bllizu i kupio. Inace, veruj ovo danas sto si naso i ja sto sam nasao je slucajka, nekoliko nedelja traze za mene i prijatelji sto ovde u Nisu pa i BG zvao sam sve na net-u sto sam video odgovor uvek isti:nema!tako da sam to resio...pozzz
Comment
-
-
Ako do sada nisi skinuo, otkačiš (unclip), pažljivo nekoliko zakački na zub, prvo dve sa duže strane, po jedna na užoj strani i izvučeš. Može uz pomoć šire, ravne odvrtke (šarafcigera), ili noža. Može i samo rukama, pritiskom, prstima na jednoj, dužoj strani, a palčevima na drugoj izvlačiš napolje. Ako imaš snage u prstima!
Comment
-
-
Originally posted by Franjo View PostAko do sada nisi skinuo, otkačiš (unclip), pažljivo nekoliko zakački na zub, prvo dve sa duže strane, po jedna na užoj strani i izvučeš. Može uz pomoć šire, ravne odvrtke (šarafcigera), ili noža. Može i samo rukama, pritiskom, prstima na jednoj, dužoj strani, a palčevima na drugoj izvlačiš napolje. Ako imaš snage u prstima!
Comment
-
-
Originally posted by mileca View PostMotor 1.6 16v. Imam problem sa leptirom gasa o kome je dosta pisano a kod mene je specificno da mi se to desava samo kad je malo hladnije i to samo kad potopim gas, dok umereno mogu da vozim. Znaci za 4 meseca ni jednom mi se to nije desilo do pre nekog hladnijeg jutra.Cini mi se da je problem u konektoru. Javlja mi se greška da postoji prekid od kompa do klapne pa sam mislio prvo da proverim konektor. On je vec menjan, auto sam uzeo sa zamenjenim. Prskao sam konektor kontakt sprejem i sa tim su problemi postali redji ali se ipak desavaju. Nasao drugi konektor sa jaceg motora. On ima dve deblje i 4 tanje zice. Kod mene su trenutno dve deblje u sredini, a na novom na kraju.Verujem da ne mogu da zamenim konektor zbog preseka zica a nigde ne mogu da nadjem koji je pravi raspored. Pomisllio sam da nije i pri prvoj promeni pogresno zamenjeno. Ako neko ima isti motor bio bih zahvalan da mi kaze raspored zica na njegovom.Takodje ako neko misli da zna sta bi jos moglo da bude da se to desava samo po hladnijem vremenu neka pise.
Da li je moguce da je problem i do fals vazduha? Minimalne oscilacije obrtaja na leru. Da li da menjam gumice na klapni i ponovo je ocistm?
Da li je moguce da je do nekog od senzora temeperature(na usisu ili rashladne tecnosti)?
Gde moze najpovoljnije da se uradi reprogramiranje ECU?
Ili je definitivno klapna iako normalno radi kad je toplo?
Comment
-
-
Pozdrav za sve kolege!
I ja sam od nedavno vlasnik lagune i zadovljan sam ljubimcem.
Inace 1.8 16v karavan sa dinamik opremom.
Citajuci ovaj forum uspeo sam da resim vecinu sitnih kvarova,i moram da kazem da je ovaj forum sjajan,mnogo sam naucio citajuci ga.
E sad i ja imam jedan problem koji nisam uspeo da resim,ne radi mi zadnji brisac.
Motor brisaca Ne dobija struju,osigurac nije,verovatno nije ni prekidac posto prskalica radi,gledao sam vod od struje i nigde nije prekinut.
e sad sta bi moglo biti?Citao sam negde da je relej za zadnji brisac smesten pored akomulatora na R11,medjutim kod mene nije tako,nema releja a nema ni kablova tu(nema zabica) verovatno je negde drugde. A gde bi mogao biti?
Ako neko zna nesto o tome neka pise.
Comment
-
-
Da li si probao, sa uključenim brisačima na veću brzinu, da ubaciš menjač u hod u nazad (rikverc)? Ako je sve ispravno, morao bi da radi i taj brisač. Ako ne radi, izmeri napon na tropolnom konektoru motora brisača: između 1 (napajanje motora) i 3 (masa) - treba da imaš +12V. Naravno, sa uključenim brisačima!
Da li je motor ispravan i u kojem položaju je zaustavljen brisač? Krajnji (parking) položaj, trebalo bi da je metlica oko 5 mm od gume (kedera) stakla.
Comment
-
-
Probao sam sa rikvercom ali i dalje ne funkcionise, nema napona do motora a brisac je jedno 5 cm od kedera.
Kontam da je crkao relej (jer mi radi prskalica zadnjeg stakla pa mislim da nije prekidac-rucica), samo ne znam gde se on nalazi.
Comment
-
-
Originally posted by mrsale View Post... Kontam da je crkao relej (jer mi radi prskalica zadnjeg stakla pa mislim da nije prekidac-rucica), samo ne znam gde se on nalazi.
Na pinu 18 je napajanje oba releja (sporo-brzo) motora brisača vetrobranskog stakla. Pin 20 je on-off ručice brisača, tj. auto-manual, neovisno od kišnog senzora. Uzgred, da li ti funkcioniše taj senzor?
Nisi naveo, od kada ti ne radi zadnji brisač?
U motornom prostoru (zavisno od verzije) u box-u sa relejima imaš releje brisača: 9 i 10 - vetrobranskog stakla, i 11 - svetla za hod u nazad i zadnjeg brisača!
Ako ti radi svetlo za hod u nazad, proveri relej i vod od releja do motora brisača.Last edited by Franjo; 10.12.2012, 10:21.
Comment
-
Comment