Nažalost prošlu sedmicu sam bio zauzet pa nisam stigao da odem kod autoelektričara i pregledam ispravnost releja ali odmah ću se javiti kad odem kod majstora.
pozdrav svima!
da li se kome desilo da mu tokom voznje upali zutu lampicu za servis sa "fault injection",i ako jeste zna li u cemu je problem.
Ja povremeno imam isti problem.Pre godinu dana se prvi put pojavila poruka CHECK INJECTION uz narandzastu lampicu servisa i auto je usao u tkz safe mod(vukao samo do 2500 obrtaja). Znalo je da se samo iskljuci u toku voznje ili tek kada se auto iskljuci i ostavi 10-15 minuta. To su resili zamenom egr ventila i senzora pritiska turbine i to je funkcionisalo nekoliko meseci bez ikakvih problema.
Posto vozim dci motor od 130ks sa fap filterom, a zbog ucestale gradske voznje na kratkim relacijama, redovno mi se ukljucivao fap filter(da bi se regenerisao,tj procistio samospaljivanjem, potrebno je da se vozi 15-20km brzinom 100-120km/h a sto ja nisam mogao uvek da uradim-taman stignem na 500m od posla a lampica fap filtera se ukljuci). Usled vise puta ponovljene takve moje "neodgovornosti", fap filter mi se zapusio te vise nije mogao da se regenerise ni u voznji a ni preko dijagnostike-kompa, te sam otisao kod majstora koji je fap filter skinuo, oprao i onda ga vratio,slagavsi komp da je stavljen nov fap filter. E od tada se povremeno ponovo desava da "upada" u safe mod i to kako sam primetio, 20-30km pre no sto se ukljuci lampica za fap filter, a samim iskljucivanjem auta na 2-3 minuta i ponovnim startovanjem motora se problem resi za krace ili duze vreme.(a kada se ukljuci fap lampica,onda se izvezem na auto put ka Zagrebu ili na novu obilaznicu i vozim brze te se fap iskljuci). Majstor mi je to vise puta gledao preko dijagnostike, i kaze da je ponovo problem u senzoru pritiska turbine koji povremeno baguje (pri zameni prosle godine sam stavio nov ali zamenski -italijanski deo, jer nov originalni kosta 170 eura).
Raspisao sam se, ali mozda pokupis i neku korisnu informaciju iz ovog mog kazivanja.
Franjo posto si pun shema .... imas li shemu za zadnje parking senzore Laguna II 2001, Initiale Paris paket opreme.
Video sam ranije da je pisano da ima neka sklopka uredjaj... u gepeku ispod tapacirunga al nisam uspeo da pronadjem nista slicno.
Pozdrav drugari, prvo svima sve najbolje u novoj !!!
A sa novom imam i jedan problemčić i pitanje za ljude koji se razumeju u plin, pre par dana mi "pištalica" od plinskog uređaja (sekvent) pišti pri svakom davanju kontakta i skidanju sa kontakta, bez obzira da li je boca puna ili prazna, da li je toplo/hladno i slično. Jel iko zna ovako napamet šta bi moglo da bude ili da jednostavno "fiknem" pištalicu da me nebi nervirala više.
... imas li shemu za zadnje parking senzore Laguna II 2001...
Video sam ranije da je pisano da ima neka sklopka uredjaj... u gepeku ispod tapacirunga...
U čemu je problem? Radi se o parking kompjuteru, a kutija se nalazi s desne strane:
Trebalo bi da funkcioniše, nakon ubacivanja menjača u hod unazad, na udaljenosti 1,5 m od prepreke, pa do 25 cm, kad bip prelazi u kontinuirani ton (pištanje). Parking asistenciju, moguće je isključiti dijagnostičkim alatom.
Jednostavno ne rade parking senzori. Pri ubacivanju u rikverc nista se ne desi nema pistanja i sl.
Od kad je laguna kod mene nisu radili. A sad imam malo slobodnog vremena pa bi da se pozabavim senzorima.
Proveri, da li na pin 1 konektora 1 imaš +12V, tako što će neko držati na kvačilu ubačen u R. Motor upaljen, pa paziti, da ne pusti kvačilo! Proveriti, da nije pin 5 kratkospojen sa pin 8 (GND), što se radi prilikom transporta. Ako imaš napajanje, tada na dijagnostici proveriti, da sistem nije isključen (disable) i uključiti (enable).
Imaš li ON/OFF prekidač, ili UCH automatski uključuje, istim prekidačem na menjaču za svetla za hod unazad?
Iz te godine, uch automatski uključuje čim se ubaci u rikverc. Rade li rikverc svetla? Ako rade, ima li ikakvog pištanja pri ubacivanju menjača u R? Šta kaže dijagnostika?
danas stignem da odem do mehanicara i prikopcaju da urade dijagnostiku,vise puta pokusali i nece da prepozna racunar za ubrizgavanje,odem do ovlascenog servisa i tamo isto,tako da mi sada nista nije jasno.
ujutru mi zakazali u ovlascenom da doteram kola pa da pokusaju da nadju u cemu je problem sto nece da prepozna racunar za ubrizgavanje.
evo da javim da je otisao egr tj neki manji zubcanik na njemu i da mora da se menja,da je usled toga motor bio u sefe modu,ceka se polovan egr i cena,tako da je auto jos uvek kod majstor
UPOZORENJE: Svetlost proizvode dve elektrode u kvarcnom balonu, napunjenom gasom pod velikim pritiskom!
El. modul (balast) radi na 12V i proizvodi kontrolisanih 20KV (20000V), sa 85V A.C.!
Zabranjeno je paliti svetlo (radi provere-radi li), dok je sijalica van fara!
Zato, nakon isključenja (konektor) sačekati, da se uređaj isprazni, pa skidati sijalicu. Tako, što ćeš konektor (grlo) potisnuti unutra, okrenuti 1/4 kruga suprotno od kazaljke na satu i izvuči iz fara. Izvuči sijalicu iz konektora i ubosti novu.
Po potrebi, izvršiti podešavanje snopa po pravcu i visini (inicijalizacija).
Ako imas uputstvo onda pise u njemu, ako nemas skines sijalicu i vidis sta na njoj pise, a mogu se prepoznati i golim okom. A svakako ti i bez svega toga mogu reci da ide D2R.
Comment