Tacno talko a jesi li probao da objasnis nekome to? I jel neko od vas citao nove testove? Tamo pise sijaset gluposti al potpuno nekorisnih. Imas u svakom testu par pitanja kolika je visina novcane kazne ukoliko si napravio taj i taj prekrsaj. Pa onda pise da je visina novcane kazne razlicita ukoliko je neko povredjen. Al nije ista kazna ako su teske povrede u pitanju a druga novcana kazna je ako su lakse povrede u pitanju. A ako je u trenutku udesa ili prekrsaja bilo maloletnih osoba u autu opet se menjaju visine novcane kazne i sve to treba da naucis. Ja se samo pitam kako stranci voze kod nas a neznaju kolika je visina novcane kazne.
Pravila voznje u kruznom toku
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by nikaragva View PostSve je to tačno.
Ali moje mišljenje je da je nekulturno kružiti spoljnom trakom dalje od prvog, drugog izlaza.Bolje jednom dvaput nego nijednom triput
Comment
-
-
I instruktori ne znaju? Može li neko sa sigurnošću da mi kaže da u Zobs-u ne postoji član, propis, ili šta već, po kome se mora uključivati levi migavac prilikom ulaska u KT? Mislim, ako krenem da se raspravljam sa pandurom, hoću da budem siguran da sam 100% u pravu!
Comment
-
-
Toliko dobra i prosta stvar kao kruzni tok i kod nas apsolutno svaki scenario odigrava u njimaVideo sam apsolutno sve varijante sa zmigavcima i oduzimanjem prevenstva prolaza i to u proseku skoro se sve jednako primenjuje
A da instruktori ne znaju, ne bi bilo nista cudno, ja sam polagao za B, C i E u jednoj autoskoli i instruktor sa kojim sam polagao B i instruktor sa kojim sam polagao za C i E su na par stvari pricali razlicite stvari upravo oko tog izbacivanja zmigavacaSecam se i kad smo se raspravljali u porodici da li u kruznom toku vaze pravila desne strane ili po automatizmu ima pravo onaj ko je u kruznom toku, pa sam ja pitao u auto skoli i onda su raspravljali oko 15min
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Comment
-
-
" Vozač koji svojim vozilom ulazi u kružni tok mora da smanji brzinu kretanja, a po potrebi i da se zaustavi i da fazu uključivanja izvede bez izazivanja opasnosti ili smetnji drugim vozačima. Prilikom uključivanja vozila u kružni tok vozač nema obavezu uključivanja pokazivača pravca - migavca. "
daje se migavac kad izlazis, i kad menjas traku u kruznom toku.
@yugisa ako nema znaka STOP ili " trougao " ima prednost onaj ko ulazi u kruzni tok. vecina kruznih tokova daje ovim znacima prednost onima koji su vec u kruznom toku.ali ima kruznih tokova gde neke nemaju znak, tu ima prednost onaj koji ulazi u kruzni tok. tako zvano pravilo desne strane.
imam ja jedan takav kruzni tok kad dolazim na posao,u rakovici kod kasarne u knezevcu. neki imaju znak neki ne.
ali vec se ovde dosta ponavljamo,ima sve lepo napisano. pa kome nije jasno nek cita unazad.Last edited by zoranbg; 18.12.2015, 11:15.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment