U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Svaki dan maltene... Ko ronda po vestima može gotovo svaki dan da vidi neku užasnu sliku, uglavnom zbog neprilagođene brzine.
Samo dokaz da smo na nedovoljnom nivou evolucije za automobile, uz totalno pogrešan rad Policije. Ja se samo nadam da će vlast jednom da se stabilizuje i da krenu da rade nešto pametno u cilju poboljšanja opštih uslova života, a time i da se konačno reši strašno ozbiljan problem bezbednosti u saobraćaju.Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Comment
-
-
Takvo nam je vaspitanje.
Recimo ja sam od skoro vadio neke povredjene i jednog poginulog iz auta, i sluzim civilnu pored parkinga slupanih auta na Nbg, i zbog toga vozim mnogo sporije nego pre.
Elem, za prvi maj sam isao u Herceg Novi, i posto vozim trudnu zenu (moju) vozim polako, i na svaka 2h pravim pauzu. A kad me neko pozove (cale, tast, brat, drug i drugi) i posle odgovora na pitanje gde sam trenutno, sledi:
TEK TU, PA JEL VOZIS TI I SLICNA SRANJA. POPIZDIM!!!
Comment
-
-
Comment
-
-
Nije ni fica ni peglica, lose si video...
Originally posted by RiStA
...ma ja nisam bio u kolima..
10 min pre toga parkirao sam auto...
lik kaze da ga je neko iseko pa je on da eskivira,smotao,izgubio kontrolu bla bla bla...
ma peder sigurno je hteo na parking,zaleteo se promashio ulaz,pa ajd kao na izlaz sa parkinga da udje,isho brzo,usro se,na kochnicu,auto preko nosa i tras...
sad chekamo zapisnik pa da vidimo kako ce stvari da se odvijaju...
ja kad sam video krenu sam da bijem lika,al srecm po njega zatekla se zhandarmerija na licu mesta,pa su me josh bacili na haubu...
posle gledam,dobro me nisu uhapsili..."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Jeste, na zalost."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
juce kad sam krenuo u Uzice, u Zlakusi naletimo na ovu scenu
jos ni hitna nije stigla
kad je stigla hitna, video sam da su prisli nekome sa druge strane auta
nadam se da nema postradalih, ali nacuo sam da mozda ipak ima
razlog ovome je prevelika guzva koja je nastala nekih 20 kilometara ranije zbog radova na putu
a razlog zasto me ova ruzna scena ne cudi je taj sto je Golf UE tablica, a Uzicani stvarno voze kao sumanuti
ako je ko posrtadao, R.I.P.Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Originally posted by RaiKkonen911Nazalost covek u golfu je poginuo na mestu, videh danas u novinama.
danas sam prosao tuda ponovo i najezio sam seKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
ovo nije taj udes
http://www.glas-javnosti.co.yu/clanak/g ... magistrala
ako si mislio na to
akteri su Opel i cisterna
odgovara mesto, ne odgovara vreme
ali uzas ako se desio jos jedan udesKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
Comment