Zalepljeno platno posle 24 sata susenja sintelana, razredjenog nitom...[thx ljube]
i finalni proizvod sklopljen i spreman za ugradnju... izluftiran 48 sati da ne bih duvali lepak u kolima dok se vozimo...
Slike iz unutrasnjosti kola cu okaciti sutra jer sam ga motirao danas i posto je crno ne vidi se nista moram da napunim baterije za aparat... telefon ne moze to da slika mada izgleda dobro... samo da mi jos izlaze 15 malih lcd ekrancica iz plafona i ludilo strasno... to je prva stvar koju mi je komsija rekao kada je video nebo... fali ti 2 lcda gore... onda sam mu objasnio da su 2 lcda neprihvatljivo teska za ovu spotrsku limunzinu i da nema razloga gledanju nigde sem ispred sebe u ovim kolima...
fini posao, nego tamo je nesto poguzvano, da ti nije nesto ostalo ispod ili se varam?
podsjeca me na reklamu za neko osiguranje, gastarbajter ljepi tepison u nekom fensi stanu i taman zavrsi, i pocne kopat po djepovima trazeci cigare. pogleda oko sebe kad nasred sobe ispod tepisona grba. i sad stace jadan majstor dodje do te grbe i posteno je nalupa i izagazi. nekako je uspio poravnat. otvara gazdarica vrata i "o gotovi ste? a jel ste vidjeli mozda negdje moga zamorca?"
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice nova stranica
i meni se cini da joj ne bi stajalo,mozda pre zelena ali drecava,kao ona sa malecke slikice od gore postavljenih,ili ono belo-crvena sa crnim lajsnama i crnim srcem na felnama i poliranim falcom
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Znači, niste u fazonu "kočija bela, a konji vrani"
Pričao sam sa čovekom koji mi je farbao i 155, kaže da je potpuna promena boje dosta zahtevnija varijanta od pukog farbanja. Ovaj fazon sa perlom bi mi bio nekakav kompromis između drugačijeg izgleda auta i zahtevnosti radova.
neki veoma cudan... dohvatio sam poslednja 2 metra u kralja petra dole... dakle super je za ovo... naka vrsta najlona/poliestera sa lycrom... razvlaci se ali ne gubi gustinu mnogo i ne upija lepak... mislim upija ali mora toliko da se potopi da je sansa da to uradis slucajno veoma mala.... donji sloj upije ali ne probija na drugi sloj... sa donje strane je braon a gore je crn, debeo 1 mm...
@superfly
a to sto mislis da se savilo nije, samo je bilo malo vise lepka a stigao sam do tog dela poslednjeg... ne pitajte me kako sam ga razvlacio oko sredine... tako da ne ostalo malo talasasto na jedno 20cm2 vidi se kao senka na svetlu ovako kada se polozi pod uglom... u kolima se nista ne vidi...
sad sam naucio kako da razvucem ovo cudo... obavezno uvek krecite od sredine... ne salim se... od sredine... od najvece neravnine... sve ostalo ce lako da legne.... mora dobro da se razvuce ceo materijal pre spustanja na lepak pa onda da se oblikuje prirodnim skupljanjem materijala oko neravnima sve ostalo ce praviti nabore na velikim prevojima... verujem da sa sundjerom ispod bi bilo dosta lakse... ali sta je tu je... taj materijal sa sundjerom je ovde veoma tesko nabaviti... necu reci nemoguce jer su mi rekli da u piramidi ima na 2 spratu firma koja pravi presvlake za sedista koja ima sve moguce materijale iz inostranstva i dobre masine... ali sad je kasno za mene...
ma odlicno je ispalo,a inace sundjer je 0.5,za tapaciranje neba bi bilo pozeljno da rade dvoje jer je velika povrsina,ja sledecu verziju radim u belu ekokozu,i ona se dosta rasteze a lepo se i guzva a da se ne primeti mnogo,kad se oko volana onako oblikovalo i odma ispalo kako treba,sad mi nesto sinu ideja da oko svetla radim jednu nijansu neku tamniju sa manjim komadom jer je zgodnije oblikovati,a ostalo u belo ili sivo,pa onda ako poludim da uradimo ja i moja draga supruga i tapaciranje sedista,mada sam reko da sam to jednom radio i nikad vise,sve sam prste izlomio dok je sve namontirano,a posto su bile kadice u pitanju,dodatno su ucvrscine zbog onog oblika
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment