cestitam na kupovini,imam stopaljke i jedan far,neznam koji i stakla u boji bronze,sve kombinacije su u igri aj sutra cu slikati delove da vidis kako izgledaju
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Pevnula je turbina, fale delovi na motoru, nema zamajac, kardan je bez ijedne gume, nema izduv, kocioni sistem neispravan, dosta rdje mada ne na vitalnim delovima, nemam kljuc za bravu, instrument tabla u banani itd. Nece ona skoro na put...
@ jim_mojo
Pitaj Vladuromea
@ ljube-kugla
oket
Originally posted by Jovana
Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
I ako bude ostala dizelka, to ce trajati neko krace vreme. U nju ce benzinski redni 2.0 turbo, da opravda oznaku na repicu.
Izgledace ona bar kao Snezna Kraljica.
Btw. sve sto od literature imate za ovaj model, zamolio bih da podelite sa mnom. A delove od nje na poklon primam i u po noci!
Originally posted by Jovana
Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
alo braco po kardanu pa gde svi nestadose,po neko se pojavi kaze rec,dve i ode,nije valda udarila kuga na delove pa se ne popravljaju ili ne voze,aj da malo razbijem monotoniju
prepravio sam regulatr kocnica,i sad mogu potpis u mesto,u duzinu,za sad je jos uvek pod haubom ali bice u kabini preko sajle,zgodnije mi je da provucem sajlu nego kocionu cev
ovo je probna verzija sa oprugom ali mi nije bila bas kako sam ja hteo
pa je dosla cevka preko koje se zategne i iskljuci totalno zadnje
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment