Zašto ne prave putnička vozila sa takvim valjcima za prevoz svuda?! I sa kojim se, čak i van puteva po veoma dubokom snegu i ledu, sa traktorom bez problema vuče dve veoma teške prikolice sa ogromnim trupcima!
Lepo, ali teško da bi ovo registrovao, a iako bi, morao bi da platiš godišnju registraciju iako bi koristio samo 2-3 meseca.
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Nije bas o tehnici voznje, ali je bitno - cuvajte se dijelova puta koji se nalaze u sjenci dvreca, brda ili gradjevina. Led tamo ostaje malo duze...
Prije tacno sedmicu dana sam to okusio na vlastitoj kozi - proklizavanja zadnjih tockova na luku pri brzini ~150 nije ni malo prijatno BMW-ov pogon se pokazao i dokazao
Da ne bude otvaranja nove teme, mada ste mozda i pisali al meni promaklo u citanju...
U decembru pisase novine da je poginuo instruktor voznje a.s.-Delfin- na casu , kod zmaja, na casu , bio je led a kandidat prikocio dobro i pravo u bankinu ... Ne treba se igrati kad je led u pitanju...
Srdacan pozdrav makim
Hvala Makim.
Doduše već smo to apsolvirali.
Ipak odličan (tragičan) primer je baš dobra opomena. Bolje skinuti nogu sa gasa. Led je led.
Inače već sam rekao da je još gore od leda, led koji se topi, ali ima i od toga još gore, isto to ali uz dodato blato. Ako je onamo koef. trenja bio "nula" ovde je "minus".
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Jos da drzva ima para da restaurira putnu mrezu posle habanja od istih i eto spasenih zivota, pregrst!
Onaj video sto je Goran okacio je voznja sa spajkovima, podloga = LED. Jasno se vidi akseleracija do koje je mere moguca sa spajkovima na ledu, deakseleracija je uvek bolja jer dinamicki prenos teziste tacke je na prednji trap gde je i pogon te je deakseleracija u tim uslovima uvek bolja za najmanje 30% od akseleracije. Prenos u akseleraciji bez gubljenja trakcije je u redukciji 1:1,5 oko 300Nm motora, znaci oko 450Nm na tocku za auto tezak 1600Kg.
Ko zna da cita, sve sam rekao.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment