Kod nesinhronizovanih DA.
Kod sinhronizovanih menjača, maltretiraš sinhrone. Iako nije nemoguće. No kako nisam baš znalac i da ne počnem da se izlupavam preporučujem ti post Boost-a od pre 3 godine: viewtopic.php?f=2&t=21984&start=0
Ima verovatno i nastavak u oblasti "trasmisije".
Udaljismo se od teme.
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Moze i bez kvacila - vozio sam tako Samaru 200-300km (raspala se korpa i kvacilo nije odvajalo, a ja daleko od kuce...). Brzo se udje u "semu" ali je silovanje mjenjaca... Probavao sam i na drugim autima i nije problem, ali ne vidim smisao
Nego, ovako sam se sinoc vracao kuci:
U pitanju je veoma prometna obilaznica grada, a pobijelila je za 30min i takva ostala i pored plugova i stotina auta koja su prolazila.
Sto volem da se klizem
Bas tako, mnogo vise volim 30cm snega nego ovu stroku. Juce isao za Krusevac, auto mi strokav ko da sam vozio po nekim vukojebinama, a ja isao sve asfaltom, a plus me ubi neka ledena kisa.
Nista ruznije nego kad napada sneg i kad krene ono crno da se hvata po povrsini... Smog,prljavstina,prasina... Tek onda vidim sta udisem i zgadi mi se zivot u Beogradu... Kao sto rece Bane, volim il nek napada da ne mogu da nadjem svoj auto ipod snega, il nek ne pada uopste. Ovo ovako shugavo po malo, pa se otopi, bljuzgavia, mokro...
Proverio sam i,sasvim sigurno,i sa zimskim gumama ABS smeta po snegu i ledu,pri kocenju. I po suvom imam kraci trag kocenja bez ABS-a ali po snegu je katastrofa.
Veceras sam shvatio da je najbolja voznja po ledu kad ostanes kod kuce i vozis NFS....
Vozio malko brze nisam ni osetio da je led jer je sneg padao jedno 2 dobra sata, a gume mi nove Sava pa mi i to dade neko ludacko samopouzdanje da vozim kao da je maj. Krivina na desno na jednoj uzbrdici, Yugic krece da bezi sa guzom, ja poceh da kontriram volanom, ma nista bre, poce da se okrece kao balerina i tako se levom stranom okrenut u kontra smeru zabijem tik uz breg pored puta... Sve se desilo mnogo brzo, neverovatno.... Sedim ja tako u Yugu izgubljen a prolazi BMW 7 WIEN table pun brace Roma, gledaju u mene i cude se a ja se mislim e da ste naisli par sekundi ranije bilo bi veselo, skupljao bi ja perje da otplatim tu Bembaru.... Izadjem da vidim da nisam olupao kola o one ivicnjake, nista ne vidim po mraku a i ceo auto je prljav.....Sednem i polako kuci... Vidim u garazi sve je ok...
Eto ja sam imao srece i prosao sam odlicno hvala Bogu.......
'west 014':
Uh! Dobro si prošao.
Osnovna greška, koja se svima nama desi, je samopouzdanje bez osnove. Jedno je suv sneg a drugo je led.
Ne zaboravite:
vozite sporije nego na suvom:
po kiši nekih 20-25% (75-80% brzine na suvom)
po snegu nekih 40 do 50% (50-60% brzine na suvom)
ako je ispod snega led ili je vidljiv led ili SAMO SUMNJATE DA IMA LEDA obavezno vozite ispod polovine brzine na suvom (pa makar i 20km/h ili kroz krivine i manje).
Dakle može vam se na pravcu učiniti da je sve O.K. ali u krivini iskusite "realnost života".
Fizika i njeni zakoni su neumoljivi. (iako se tu i tamo daju izigrati to nikako nije lako i spontano).
Još jedan savet: umesto NFS vežbajte neku Reli simulaciju. Odavno nisam ali Colin-a (ne sećam se koji deo II-ka ili III-ka) sa volanom (sa ručnom i pedalama) sam pre 10-tak godina terao po ceo dan. Omiljeni reliji: Švedska i Finska (po snegu).
Nisam hteo da davim ali u toku dana iskustva od pre nedelju dana pre totalnog otopljenja snega kada smo (ponedeljak i utorak prošle nedelje) imali ledenu kišu i pojedine delove puta poput stakla.
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment