Bahato parkiram
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Re: Bahato parkiram
Juče prolazim kroz Džordža Vašingtona i vidim auto stoji na šinama i tramvaji iza naređani, reko neki sudar. Vraćam se za 5 min opet tuda i vidim lik seda u kola i odlazi. Posle vidim u novinama da je parkirao tu i otišao
Comment
-
-
pih, compact, pa to i nije pravi bmw...You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
ovo je bahato parkiranje tj zloupotreba službenog položaja
lično sam bio iu blizini radio sam kada je naišao kontrolor pogledao knjižicu BIA i produžio dalje.
pre tri dana jedan policajac koji radi u SAJ-u je dobio otkaz zato što je na naplatnim ramapama pokazivao službenu legitimaciju ,a vozio je privatan auto.nije rekla kazala nego iz prve ruke.
kazaće dušebrižnici da ovaj što je parkirao vozi službeni auto sa civilnim tablicama.OK ali parking ima da plati jer smo svi jednaki prad zakonom.
stajao je tu jedno 50-60 min i nikome ništa a svi znamo kako je ako ne platiš ili ne produžiš sms-m šta se dešava
po meni svako bi mogao da nabavi knjižicu BIA i da je stavi na staklo i time rešio problem plaćanja parkinga
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Originally posted by rajmax63lično sam bio iu blizini radio sam kada je naišao kontrolor pogledao knjižicu BIA i produžio dalje.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Eh Vidi spijunski auto, i kako sad da taj auto bude i dalje spijunski kad si ga ti uslikao i ovde javno pokazao?
Po Beogradu je bio obicaj sa sapkom, pa sa pendrekom, pa sa stop znakom...
Comment
-
-
Originally posted by sri98Originally posted by rajmax63lično sam bio iu blizini radio sam kada je naišao kontrolor pogledao knjižicu BIA i produžio dalje.Isto tako redovno i bez problema se plate, je li? Ispade policija niti krsi propise niti rade bilo sta pogresno, a i kad naprave onda sami sebe sankcionisu ili puste da ih neko drugi sankcionise. U Svedskoj, i to mozda.
Imam bas jednog takvog magarca sa sluzbenom knjizicom na soferki koji ama bas svaki dan parkira civilni auto na rezervisano mesto za invalida, sa sve brojem tablice. Odneli su ga tacno nula puta, a jednom zamalo da nije nalupao lika iz parking servisa koji lepi kazne.
Ako se u NS moze svasta, u BG je totalni haos.
Comment
-
-
Imam bas jednog takvog magarca sa sluzbenom knjizicom na soferki koji ama bas svaki dan parkira civilni auto na rezervisano mesto za invalida, sa sve brojem tablice. Odneli su ga tacno nula puta, a jednom zamalo da nije nalupao lika iz parking servisa koji lepi kazne.
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by 206Imam bas jednog takvog magarca sa sluzbenom knjizicom na soferki koji ama bas svaki dan parkira civilni auto na rezervisano mesto za invalida, sa sve brojem tablice. Odneli su ga tacno nula puta, a jednom zamalo da nije nalupao lika iz parking servisa koji lepi kazne.
206 pročitaj treći red u mom postu priča je tačna i iz prve ruke jer se radi o bratu mog drugara i to je bilo pre tri dana.valjda je nekome na naplatnoj rampi dopizdilo bahatost službene legitimacije a i kamere sve snimaju.popio je otkaz monentalno bez ikakve opomene.
ma sve bi u ovoj državi funkiconisalo kada bi policajci što u uniformama što u civilki plaćali kazna
zašto se ne može prijaviti policajac kada pravi prekršaj da li mi to neko može objasnitiblago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
Comment