Nagodbe sa saobracajnom policijom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • HotDog
    CBC Senator XXL
    • 06.05.2005
    • 965
    • BSG 75 (011)

Sto je vec par puta receno, ko ne voli da se vozi sebe radi, ajde jos i nekako, ali Dorinom spisku razloga zasto to pogadja i druge, dodao bih jos nesto: sta ce mi, ne daj Boze, u ceonom sudaru recimo, neki nevezani projektil koji prolece svoju soferku i ulece u moju?

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Ma spisak je za roman samo sam skratio.
      Radi se jednostavno o statistici. Pravila su zato da bi udavila. Iz statistike se izvla?e pravila i to je najbolje za zajednicu. Da li to odgovoara svakom pojedina?nom slu?aju, pa naravno da ne ali bi rešavanje takvih stvari bilo kao sastaviti vladu od tri ljudoždera i tri ?oveka.

I u džunglama amazona postoje pravila iako nema pandura, ko se ur?i popaga pirana pa nek se ur?i i dalje
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• djukic
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2005
        • 2526
        • Beograd

Srbija, Srbija, Srbija

Evo koncert Dzipsi kingsa, ja zurio, i krenuo da obilazim kolonu s desne strane (autoput) i lepo ja tako jurim kad na pocetku gazele pandur. E sad ja se brzo uvucem u levu traku ali nelezi vraze. Brendiran auto jako upadljiv i naravno pandur me s lakocom odvoji sa strane.

Tu ja na sav glas, zurim, molim TE (ne VAS) ajde mnogo zurim, zurim stvarno... On naravno, sledi prijava, zastitna mera, auto na firmu de ti nalog. Ja samo molim Te zurim.. I on idi kod sefa u kola. Ja u kola a sef s vrata daj neki dinar. Ja 1000 dinara (jebiga) a on sklanjaj to gledaju ljudi u saobracajnu turi. I ja turio i proso.

I jos jednom

Zivela SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA...
        https://t.me/pump_upp

Comment

• LuccaGabazzi
          CBC Senator
          • 16.09.2005
          • 294
          • pole position

Sta mi se desilo jutros:

Zaustavlja me pandur kod tunela, znao sam i zasto (nemam prednju tablicu tj u gepeku mi je) i pocne da me cima zasto nije na mestu. Objasnim da mi se komsija naslonio na branik i polomio mi ram i nisam hteo da busim tablicu nego sam krenuo da kupim ram. On poceo da mi preti kako mora da mi naplati kaznu bla bla pa poceo da me truje kako moze auto da mi oduzme i tako ti slicni vicevi, jelte. Pitao me gde radim, ja rekao u rent a car-u i on kao uuu pa ti imas para sad ces tek da platis. I tako posle par minuta ubedjivanja kaze on meni: "Ajde idi,dobar si ti momak, samo te ********m. Bas volim da drkam tako ljude, narocito pred devojkama (ja bio sa drugaricom) da ih spustim da ih bude blam. Jebi ga, moze mi se. A tek sto volim da spustam ove na motoru, pa nema mi nista sladje." Seo sam u kola i krstio se i levom i desnom. Sta reci a ne lupiti ga glavicem po celu?
          Billionaire Boys Club

Comment

• prolupator
            CBC Senator XXL
            • 02.09.2005
            • 3968
            • Zemun

Svasta mi se desavalo, ali tako nesto ne...
            Prosli Januar sam isao na aerodrom s olupanim autom, bez jednog fara, bez prednje tablice iskrivljenih branika i sl. Noc pre toga sam uleteo u dvoriste coveku kroz ogradu, preko sljiva i zaustavio se u sred dubokog oranja.

Elem i tako omlacen i prljav auto sam vozio u garazu na aerodrom. Posto tamo uvek cuci neki pandur cim me je video odma' me je spazio

Ovo - ono .. sta je bilo, ukratko objasnim, putujem.. gde ? .. Malezija rekoh ... zacaklile mu okice: A sta ako te JA sad ne pustim da odes?
            E, mozes samo da gledas kako cu da parkiram bas ovde auto i smatram TEBE odgovornim za cuvanje!!! A ja odoh na avion!!!
            Dobro de, nemoj da se ljutis, a tablica?
            Evo je ispod sedista, nemam branik ni ram, na kitu da je zakacim ?
            Ajde idi... ... i odem... i nista...
            OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• ToNcA
              CBC Senator XXL
              • 31.01.2006
              • 868
              • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
              • Mazda 6 2.0d

Za divno cudo kada su mi ukrali tavlice skoro mesec dana sam se vozio po gradu bez njih i - niko me nije zaustavio. A prolazio sam pored patrola i patrola.

A sto se tice tog izvljavanja mene je ipak najvise iznervirao prasinar kada mi je trazo licnu kartu i pola sata me drzao. Na kraju ga pitam "brate, samo mi reci sto mene" - "pa eto dosadno mi je a za tebe sam pretpostavljao da neces mnogo da se ljutis". ******!

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• ToNcA
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2006
                • 868
                • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                • Mazda 6 2.0d

Ako si im rekao

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Vladan
                  CBC Senator
                  • 18.08.2005
                  • 248
                  • Vuko.ebina
                  • e46 325i

Bravo! Popravio si mi dan.

Comment

• kizabgd
                    CBC Veteran
                    • 14.06.2007
                    • 162
                    • BG

...

Comment

• prolupator
                      CBC Senator XXL
                      • 02.09.2005
                      • 3968
                      • Zemun

Petak, polazak na Zlatibor... na Ostruznickoj obilaznici iskace pandur sa sargarepom.... 115 kmh dozvoljeno 60 kmh.
                      Fora je u tome sto 250m pre pandura stoji znak 100, pa malo kasnije 80 i odmah ispred pandura stoji 60 kmh i taj znak "traje" oko 100m i onda opet 80 kmh ...
                      P: Mnogo ste btrzo isli ... 115 a ogranicenje 60 ...
                      Ja: Da, ali 60 je tu ispred vas a tu sam isao 10, a 115 sam isao gde je dozvoljeno 80 !!!
                      P: ??!! Aaaaaa ... ali opet je to prekrsaj ....

Meni u kolima gomila prtljaga, dete, zena... i niej mi do cimanja s boodalom na vrucini...

P: Prijava..
                      Ja: 'Aj' da platim pa da idem, zurim .. dete, zena ...
                      P: 3000 din je prekrsajna kazna....
                      Ja: Nemam !!!! ( u prevodu NE DAM !!!) 'Aj' 'iljadu pa da idem, zurim...
                      P: 'Aj'

Tutnem crvenu i odoh... kakvi lopovi !!! Tacno su se namontirali i maltretiraju ljude... i onda treba da ih postujem?!

prolupator.mojblog.rs

Comment

• CLD
                        CBC Senator XXL
                        • 08.02.2005
                        • 1225
                        • Belgija - ranije Luna-Chico

nikada mi necete biti jasni, taj pandur jeste lopov,a ti si krsio zakon i prosao si tri puta jeftinije i jos kao on lopov, a kako bi okarakterisao samog sebe, ipak si ti njega podmitio.

Da ti nisi vozio 35km/h brze, taj isti "lopov" ne bi mogao da ti naplati nista.

U osnovi niste nista bolji od tih "lopova".

Comment

• prolupator
                          CBC Senator XXL
                          • 02.09.2005
                          • 3968
                          • Zemun

Pre i posle tog smanjenja brzine mozes opusteno da vozis 90-100 (to se tolerise bez obzira na ogranicenje od 80 kmh koje nema nikakvu svrhu ni realno opravdanje). Pozicionirali su se BAS na tom parcetu gde je smanjenje brzine na 60 kmh i koriste TAJ znak da ljude koji idu svojim putem savatavaju i uzimaju im pare na foru. Jesam isao 35 kmh preko ogranicenja, stoji, ali kako rekoh, samo koriste tu situaciju da "priprete" prijavom, kako bi izvukli vise para. O tome se radi!
                          Naravno da cu hteti i probati da se izvucem s manjom kaznom, sta je tu cudno?! Njegovo (njihovo) je da izregulisu promet tako da nemam potrebu da pravim prekrsaj (nisam bas u mnogo brzom autu), a pogotovo da taj prekrsaj ne koriste za licno bogacenje na osnovu traljavosti nasih "inzenjera".

U Nemackoj, Austriji, Italiji ili gde god nisam napravio ni jedan prekrsaj (a da sam bio svestan toga) uz isti stil voznje, a cak sam vozio i brze...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• CLD
                            CBC Senator XXL
                            • 08.02.2005
                            • 1225
                            • Belgija - ranije Luna-Chico

pa znao sam da ces naci opravdanje za sebe, nisam uopste sumnjao, zato se gine samo tako sto su svi upravu i sto isti ti "lopovi" ne rade posao kako treba.

Kazes da se tolerise, a oni te zaustavili, mora sto ti je auto boje koja im se nije svidela, jel si ti vozio brzinom koja je tolerantna.

Kako koriste situaciju, pa ti si vozio 35 km/h brse od dozvoljenog i jos kao oni su lopovi, pa sto im dozvoljavas.

Sto se tice konstatacije za Austriju, Italiju i Nemacku ne da nisi upravu nego nisi ni svestan.
                            Samo ti tumaci ogranicenja tamo kako hoces ali kad te jednom uhvate prisesce ti.

Pazi da imas 18 godina pa i da kazem prica tako jel je napaljeni klinac ali ozbiljan covek koji ima zenu, dete i tako da razmislja.

Comment

• prolupator
                              CBC Senator XXL
                              • 02.09.2005
                              • 3968
                              • Zemun

Ok, vazi .... samo se opravdavam ...
                              Nisam ni rekao da nisam kriv jer jesam, ok?!
                              A isto sam tako siguram da ti mnogo bolje procenjujes moju voznju po inostranstvu od mene samog jer, naravno, ti si vise po inostranstvu ...
                              Nisam ni rekao da tumacim ogranicenja kako hocu vec da su bolje regulisana o tome se radi...

A da ti "lopovi" svoj posao ne rade kako treba to je istina.

Mali off: Jucer na Ibarskoj neki kec odvaljen kao topom (bukvalno) bez prednjeg kraja... ceka se hitna, policija ... dodju, odrade svoje.. nastane kolona na +40 stepeni. Kolona konacno krene i nailazi na 7 (sedam) traktora, od toga 5 (pet) bez signalizacije. Pored njih prolazi 3 (tri) pandurska automobila i nijedan pandur nema potrebu da ih izdvoji iz saobracaja, napise kaznu, skloni na kratko s puta da automobili i kamioni prodju.
                              Verovatno zato sto seljaka boli doope i za dozvole i za sve ostalo?! I zato sto seljaku ne moze da uzme kintu na kvarnjaka? Da li bi po magistralnom putu u bilo kojo drugoj zemlji traktori mogli da se vozikaju slobodno, rasipaju seno po putu (pa pokusajte da se zaustavite na tome), da vuku prikolice bez ikakve signalizacije i sl? I jos panduri da ih mirno gledaju?

'Aj' da ne skrecemo vise s teme...
                              @CLD: Ma u pravu si ti, obojica smo svesni toga, ali sam u pravu i ja.. a toga sam svestan samo ja ... od nas dvojice

prolupator.mojblog.rs

Comment

• muamua
                                CBC Veteran
                                • 25.02.2006
                                • 194
                                • muamua

.........

Bratu stigao poziv za sud, vozio je 102km/h gde je ogranicenje bilo 6okm/h,kolika ga kazna ocekuje ?
                                ...leva traka nije za sporu voznju...

Comment

Working...
                                X