KIA ceed

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bax76
    CBC Senator XXL
    • 07.11.2006
    • 605
    • BG

Ja sam kupovao nedavno nove automobile. Mislim da na bum, u BG su minimalne sanse da ti neko spusti cenu, bio sam kod vise dilera, i niko nije nista ponudio, a bilo je muke dobiti i auto na probu...Recimo nisam uspeo da provozam, Hyundaia a pokusavao sam bar 5 puta...Suzuki nije hteo da da nikakav popust na Swifta, iako prodaju oko 6 kola mesecno....A posto sam kupovao dva auto u razlicitim periodima godine, mislim da ni period godine nema veze. Ono sto ti daju na zvanicnom popustu to je sve...E sad ko zna prodavca, to je vec druga prica...

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Hmmmm, nije bas tako, ja sam u Suzukiju dobio popust, a to je moguce i u Hondi.
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• bax76
        CBC Senator XXL
        • 07.11.2006
        • 605
        • BG

Originally posted by sri98
        Hmmmm, nije bas tako, ja sam u Suzukiju dobio popust, a to je moguce i u Hondi.
        Pa moje iskustvo je drugcije, bio sami u Delti da pogledam Jazz, i svideo mi se, ali cena je bila 14100 i tacka...

Comment

• bakara
          CBC Senator XXL
          • 29.01.2005
          • 977
          • nBGd

U delti da dobijes popust...na jedan komad?
          pozdrav

Comment

• jaksa
            CBC Senator XXL
            • 23.10.2004
            • 701
            • Novi Beograd, SC

Sedeo sam danas u Ceed-u SW, u Merkatoru.
            Najvisi nivo opreme - sport nesto, cena ispod 20k e, dizel, crveni metalik.
            Dopao mi se je, zeni jos i vise

Comment

• dejank
              CBC Član
              • 13.08.2007
              • 54
              • Beograd

Ja sam se prošle nedelje malo i provozao u njemu, i stvarno nemam zamerke. Ono što mi se baš sviđa kod njega je što i pored toga što je u pitanju karavan, ima sasvim finu liniju i lepo izgleda. Spolja ne izgleda preveliko (predugačko) ali iznutra stvarno ima puno prostora. Ozbiljno ramišljam o kupovini ovog auta, za par meseci.. Još kad bi malo spustili cene...

Comment

• Dren
                CBC Senator XXL
                • 24.08.2005
                • 1068
                • Sarajevo

Ne znam kako ce to ici, jer se radi o novom modelu, pa mozda nece htjeti ici jos dole, od objavljenih cijena, ali probaj malo vise "ciganisati" (bez ikakve namjere da vrijedjam Rome...)...

Ukljuci "kukavicu" kako ti se bas svidja, ali da ti to malo izlazi iz budzeta koji nikako vise ne mozes da "rastegnes" i slicno... I otidji ako treba i par puta, neka te i zapamte, naravno uvijek sa istom pricom, da ti fali jos isto para kao i prosli put... Ako im je stalo da prodaju auto, mogli bi ti malo vise izaci u susret, pa jos malo spustiti... To te nista dodatno ne kosta, ako ti se vec auto svidja...

Comment

• dejank
                  CBC Član
                  • 13.08.2007
                  • 54
                  • Beograd

Ma čuj, s obzirom da je hatcback od početka prodaje u Srbiji već pojeftinio za 2500-3000 EUR, a prošlo je nešto više od pola godine, nemam sumnje da će i karavan za koji mesec da ode malo dole sa cenom. Meni se nigde ne žuri, a oni barem stalno imaju neke popuste... Doduše oni su sa karavanom od početka krenuli sa navodnim popustom u visini PDV, ali po toj logici su mogli da kažu da je regularna cena 30000 EUR, a da ga oni sada prodaju upola cene.

Još ostaje kako ubediti ženu da nam treba neki jači paket

Comment

• markofpi
                    CBC Senator XXL
                    • 27.07.2006
                    • 1552
                    • Bezanijska Kosa

A tebe zena finansira....svaka cast!!!
                    A sto se tice pojeftinjenja skoro sam bio u salonu i uopste nije pojeftinio....

Comment

• iwcham1979
                      CBC Senator XXL
                      • 17.07.2007
                      • 741
                      • Nis
                      • Seat Altea 2.0Tdi

Ma kakva pojeftinjenja. Ako se to ceka (u istoj sam semi i ja), zavrsicemo kao jedan lik koji 10 godina kupuje comp, jer samo sto ne izadje brzi, bolji i jeftiniji. Evo ga sad ceka da izadje Pentium 6!

Comment

• Wiz
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3104
                        • Nish

Znam i ja jednog takvog al ovaj kupio tastaturu i mis,znaci vi po volan i gume

Comment

• dejank
                          CBC Član
                          • 13.08.2007
                          • 54
                          • Beograd

Originally posted by markofpi
                          A tebe zena finansira....svaka cast!!!
                          Eh da je tako...

Originally posted by markofpi
                          Kako bre nije? Čak su i na sajtu izašle nove cene. Recimo 1.4 benzinac, LX Fresh je po prošlom cenovniku bio 15500 a sada je 14400 (a na početku je bio 17000).

Originally posted by iwcham1979
                          Ma kakva pojeftinjenja. Ako se to ceka (u istoj sam semi i ja), zavrsicemo kao jedan lik koji 10 godina kupuje comp, jer samo sto ne izadje brzi, bolji i jeftiniji. ....
                          Baš tako Što im cene padaju, ja planiram da potrošim više na taj auto. Već sam odustao od benzinaca i krenuo na diesel, umesto hatchbacka prešao na SW, a sada već razmišljam da li mi treba ESP

Comment

• HotDog
                            CBC Senator XXL
                            • 06.05.2005
                            • 965
                            • BSG 75 (011)

Kia sajt je ok, ali je malo zbunjujuće što je copy paste hrvatska verzija, tko zna, možda se negde provuku i hrvatske cene?

Comment

• dejank
                              CBC Član
                              • 13.08.2007
                              • 54
                              • Beograd

Mislim da je u pitanju Slovenački original, a da ih ostale zemlje balkana kopiraju.
                              Inače, iznenađujuće, cene u hrvatskoj za cee'd-a su posle poslednjeg pojeftinjenja čak i više nego ovde. U Sloveniji je druga priča, ali mislim da je to zato što se kod njih na cee'd ne plaća carina s obzirom da se proizvodi u EU.

Comment

• markofpi
                                CBC Senator XXL
                                • 27.07.2006
                                • 1552
                                • Bezanijska Kosa

markofpi

Kako bre nije? Čak su i na sajtu izašle nove cene. Recimo 1.4 benzinac, LX Fresh je po prošlom cenovniku bio 15500 a sada je 14400 (a na početku je bio 17000).
                                Pazi stvarno....a od kad je ovaj cenovnik??

Comment

Working...
                                X