KIA ceed

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dren
    CBC Senator XXL
    • 24.08.2005
    • 1068
    • Sarajevo

Ma slusaj, jeste to cifra, i ja bih volio da mogu takvog Korejca dobiti za 10.000 EUR, ali muzika kosta...

Ceed je sasvim pristojan auto kojim su u KIA-i jos smanjili (u odnosu na neke i prestigli) razliku za konkurencijom... 5 godina garancije ili 150.000 km zvuci OK, uz cijenu koja moze ici i nize od navedene, ali to vec ide u domen cjenkanja, jer ne prodaje se svaki dan 1 automobil kod vecine dilera, pa ko zna po "Pirocanski" da se naostri, naprijed... Stalno imaju i neke popuste, tako da cijena iz cjenovnika nije nikada onolika kolika pise...

Comment

• RANK
      CBC Senator XXL
      • 28.02.2007
      • 1635
      • Beograd
      • FIAT MAREA WEEKEND 1

ta cena odmah -1500eur, i to vazi za sve kia modele. a onda cenjkanje.
      "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• vladabgd
        CBC Veteran
        • 01.01.2005
        • 132
        • beograd

to je vec cena sa popustom mislim tih 18490

Comment

• markofpi
          CBC Senator XXL
          • 27.07.2006
          • 1552
          • Bezanijska Kosa

to je vec cena sa popustom mislim tih 18490
          U pravu si, to je cena sa popustom ali tzv. prolecni popust je vise marketing jer postoji od kad je ceed poceo da se prodaje kod nas.
          Kada sam rekao da mislim da ce cena jos malo pasti to je bilo apropo cinjenice da se za taj novac moze kupiti pristojno opremnjen model marki koje imaju pedigre, a kako bi se jos uvek nepoverljiva KIA dokazala i usla u krug slavnih mora prodati mnogo modela, a kako drugacije ako ne snizi cenu automobila jer ce upravo ona imati presudnu ulogu pri njenom odabiru!

Comment

• vladabgd
            CBC Veteran
            • 01.01.2005
            • 132
            • beograd

uuu ako je tachna ova reklama iz danashnjih novina da ce postojece cene ceeda biti umanjene za pdv onda je to sjajno i super prilika za kupovinu

Comment

• dejank
              CBC Član
              • 13.08.2007
              • 54
              • Beograd

Koja reklama? Daj neke detalje!

Comment

• gti16v
                CBC Senator XXL
                • 05.08.2007
                • 343
                • BGD
                • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

U danasnjem blicu ima reklama:

Jedini auto sa 5 zvezdica za sigurnost i sedmogodisnjom garancijom. Kia Cee'd. -18% poklanjamo PDV

Comment

• sw.brick
                  CBC Senator XXL
                  • 09.10.2004
                  • 8141
                  • Beograd, barajevo-zemun
                  • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

pa verovatno prošlogodišnje zalihe, pošto je upravo po?ela nova godina u auto industriji, tj sada se prodaju vozila 2008. modelskog godišta.

i ina?e za ove sada stare modele, kao godinu dana stare, cena ide -5% po automatizmu, uobi?ajeno pravilo kod auto trgovaca.
                  volvo
                  945 SE turbo lpg
                  344 GL lpg

Comment

• Sasha
                    CBC Senator XXL
                    • 04.10.2004
                    • 4126
                    • Novi Sad

Da, vecina auto kuca ima neke akcije sa popustima od 1.5-2.5k
                    www.arcs.org.rs/forum

Comment

• dejank
                      CBC Član
                      • 13.08.2007
                      • 54
                      • Beograd

To zvuči dobro! Dal neko zna da li kao cenu početnu cenu (od koje se oduzima PDV) računaju onu sa ili bez "prolećnog popusta"?

Comment

• gti16v
                        CBC Senator XXL
                        • 05.08.2007
                        • 343
                        • BGD
                        • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Cisto sumnjam da racunaju popust na popust. Bilo bi malo previse, bar mi se tako cini

Comment

• dejank
                          CBC Član
                          • 13.08.2007
                          • 54
                          • Beograd

Izgleda, da si u pravu. Zvao sam malopre salon i recimo cena za benzinca 1.4, LX FRESH je sada 14650, dok je na primer diesel 1.6 u istoj opremi sada 16350. Popust važi do daljnjeg.

Btw, počeo je da se prodaje i SW. Cena mu je 1200 EUR veća odgovarajuće hatchback varijante.

Comment

• markofpi
                            CBC Senator XXL
                            • 27.07.2006
                            • 1552
                            • Bezanijska Kosa

Ti u sustini nikada neces znati da li je popust zaista i pravi popust, sve je to jedno veliko sarenilo koje ima za cilj da privuce potencijalne kupce.
                            Kada je onda najbolje kupovati auto, da li na kraju automobilske godine kada se pocinje sa prodajom modela za narednu godinu ili recimo na prolecnom sajmu automobila??

Comment

• Dren
                              CBC Senator XXL
                              • 24.08.2005
                              • 1068
                              • Sarajevo

Sad cu ja opet po starom, najbolje je kupovati nov auto kada nadjete dilera koji je spreman jos od sebe spustiti cijenu za X EUR, da bi vam ga bas on prodao, a ne neki drugi diler...

Naime, niko od njih ne radi za zaradu od 200-300 EUR, pa da ne moze cijenu spustiti za par stoja... Ja u BiH znam za slucaj gdje je jedan Skoda diler pred sami kraj godine imao 6-7 Fabia na lageru, a koje su morali uzeti na kamari od Glavnog, da zadrze status, koji je ukljucivao npr. 50 kom. godisnje... Tada su 2 moja poznanika od nih (polu-stela...) doslovno kupili automobil po njihovoj nabavnoj cijeni, da ih se kotarisu, te da im lova na kraju godine bude na racunu...

Ima tu dosta caka, ali vecina zavisi od toga da li neko hoce da ga proda ili je spreman da mu stoji u izlogu 9 mjeseci...

Comment

• dejank
                                CBC Član
                                • 13.08.2007
                                • 54
                                • Beograd

Originally posted by markofpi
                                Kod nas na sajtu zvanicnog uvoznika KIA vozila jos uvek u cenovniku nije uvrsten taj jaci dizelas od 115ks, kao ni onaj od 140ks.
                                Kolika je dplata za taj jaci dizel u odnosu na onaj od 90ks??
                                Po novom cenovniku razlika između 90ks i 115ks uopšte nije velika - oko 400 EUR. Znači za EX Dynamic opremu (mislim da ispod tog nivoa opreme 115 i ne može da se kupi) dizel od 90 ks je 16.941 EUR a ovaj od 115ks je 17.364 EUR.

Cena za ovaj dizel od 140 ks je data samo za opremu EX EUROPE + SPORT PACK i iznosi 19.483. Poređenja radi cena dizela od 115 ks u toj opremi je 18.720 EUR.

Comment

Working...
                                X