kako god u engleskom jeziku ne postoji ?.
KIA ceed
Collapse
X
-
paaaa mozda... mada ja bih opet razmislio ipak.
nije ceed neshto cenovno bruka povoljan pa da to bude velika prednost. recimo vidim i bravo po slichnim cenama a opet pre bih se odluchio za bravo. tu je narvno i octavia koja je u mom sluchaju pobedila ceeda. ima bash dosta izbora u toj klasi. bash dosta. video sam prekjuche jedan zlatni ceed u bulevaru. bruka izgleda spolja. unutra bi mogao da bude lepshi. tu je po mom mishljenju dobar deo konkurencije ispred.
Comment
-
-
Delimicno si u pravu...pogledaj cenu ceed-a sa najslabijim motorom u ponudi i nekum srednjim paketom opreme. Ni jedan od konkurenata ne nudi toliko konja i raznih dzidza bidza od opreme kao ceed. Octavia mora biti skuplja jer je veci auto... Videcemo kad se strasti stisaju t. kad se vise ne budu vodili kao novi modeli, a to podrazumeva i cenu kostanja.
p.s. Vlado kad ce taj enterijer tvoje Octavie!?
Comment
-
-
a jbm mu mamu nikako da mi se potrefi da mi kod kuce bude i auto i fotoaparat a da pri tom nemam sutradan ispitbice neshto nadam se uskoro
da najosnovniji model ok. tu je cena na strani ceeda ali ko josh kupuje bash tu naj klot varijantu ? pa takav ceed ni abs nema. bila je ona jedna lepa ponuda za c4 sa dosta opreme (valjda je reklama bila na foru all inclusive) za koliko beshe 15 500 ili tako neshto. ima ima stvarno mnogo izbora..
Comment
-
-
oktavija i bravo imaju garanciju dve godine. mislim da oktavija ima bolju a bravo losiju zavrsnu obradu, a sa druge strane korejanci ne zvrce ni posle 300000km (ovo vezano za fiat), niti imaju standardne slabe tacke (VAG grupa) na kojima proizvodjac zaradjuje po isteku garancije.
btw za vozaca kome je odrzavanje trosak koji sabira, a ne zaboravlja posle 15 dana, petogodisnja garancija je jako bitna stavka."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Njima i jeste cilj da napadnu nizu srednju klasu. Zato su i napravili evropski automobil na evropskom tlu i prvenstveno kvalitetom zele da steknu prednost. Njihova startegija je slicna kao i Tojotina pocetkom 90-ih kada su Korolama izvrsili ekspanziju i zahvaljujuci njima postali cenjeni.
Vreme pokazati koliko su bili u pravu
Comment
-
-
Nadam se da ce biti kao sa japancima! =]
Juce sam prolazio pored KIA-e na Novosadskom putu i naravno svratih do iste. Kako je bila nedelja cuvar mi je dao samo neke kataloge sa cenovnikom. Ceed sa najvisim paketom opreme i motorom 1.6 CRDi (115ks) kosta 18.990eur. Nadam se da su to svi krajnji troskovi...kljuc u ruke... =]
Comment
-
-
uuuu bre 19 iljadaza "samo" iljadu vishe imash leona 1.9tdi sa goooomilom opreme (16'' alu felne, audi cd/mp3 sistem sa 8 zvuchnika, dvozonski climatronic i ostale razne sitnice)
takodje ima i (meni prelep) 407 za iste pare al neshto slabijom opremom.
a ima i bravo 1.9jtd za 18500 dodushe sa neshto manje opreme...
Comment
-
Comment