The best is the enemy of the good
The proof of the pudding is in the eating
Prosto ne znam sta mi je, jednostavno cega god se dohvatim u poslednje vreme...radi
Evo, napravili smo i novi prohromski izduv 60mm, sa sve srednjim rezonatorom i backboxom, da sklonimo onaj budjavi restriktor-prigusivac od 3cm, i pazi kad radi, lepo brunda, nema onih piskavih rezonancija i visokih prdavac od tonova:
The difference between men and boys is the price of their toys
Oba lonca su protocna, naravno, ovaj srednji malo (u stvari poprilicno) utisava motor, a ovaj zadnji daje malo lepsi zvuk, i uopste nije lose, auto se vise ne dernja kao magarcina pred klanje, tako da usis moze da dodje do izrazaja
Srednji lonac izgoreo u roku od 50km, staklena vuna se pretvorila u keramiku Rekao bih da motor prilicno toplo radi...stavljena kamena vuna valjda ce drzati malo duze.
Doslo vreme malo i spoljasnost da se sredi, toliko je vise olupan, iscukan i izbledeo od stajanja da mi ga je zao gledati, tako da ce da padne jedno malo farbanje
Valjda ce da bude gotov do Vrbasa
Nemo da se iyvlacis pa da dojes u tudjem autu u vrbas , ma salim se el opet ide u neku crnu varijantu_
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment