HHO - znamo li nesto o tome ?

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zarko007
    replied
    Odg: HHO - znamo li nesto o tome ?

prijavi se na
    Code:
    http://autodijagnostika.biz/forum/viewforum.php?id=33
    tamo je sve objašnjeno po tko zna koliko puta i iz dana u dan stižu nova objašnjenja.

Leave a comment:

• lemi
    replied

e zdravo svima ja imam golfa 1 1,3 i pokusavao sam da pravim hho generatore ali sa kalajnom zicom u elektrolitu voda + soda bilo je rezultata ali veoma mala kolicina gasa jel moze neko da mi objasni sta mi je sve potrebno jer sad zelim da napravim nesto jaci sa plocama u posudi od plasticne cevi za kanalizaciju sve sam skoro procito od ranije pa ako moze samo neko da mi naborji sta mim je sve potrebno za dobar generator hvala

Leave a comment:

• painter
    replied

Haha,secas se one fotke! Nisam nasao moj profil pa sam otvorio ovaj novi.
    Ugradjujem pomalo,prema onome sto sam do sada ugradio usteda se krece oko 20% na plin,oko 30% na dizel i oko 40% na benzin sa mojim uredjajem,a ugradjujem i neki klasican "dry cell" generator koji nema bas tako dobre i precizne rezultate ali je dobar,medju boljima u svetu. Nemam bas vremena,radim i farbanje,a pravim i prodajem i orgonite,to mi je najnovija preokupacija i lakse mi je i od farbanja i od HHO generatora,a i lakse se prodaje jer je jeftinije. Ko ne zna sta su orgoniti nek potrazi na internetu da ne objasnjavam,samo cu reci da nije za ustedu goriva nego za neutralisanje stetnih zracenja (elektro smog). Ee,radim i lecenje,alternativna medicina,nije slucajno da su me prozvali "HHO doktor"! Luda vremena pa lud i ja! Moras na sto strana da bi preziveo...

Leave a comment:

• SALE
    replied

Eeee kad je to bilo, tad si jos nosio slameni sesir.
    Jesi ugradio uredjaj u neko vozilo i kakvi su rezultati, ogromna je tema pa nisam u toku.

Leave a comment:

• painter
    replied

Pa eto,ja planiram al uvek mi promakne! Bio sam samo na jednom skupu i to pre sto godina,u Visnjickoj Banji!

Leave a comment:

• SALE
    replied

Sto ne dodjoste na CBC regularan skup (volimo i mi vatromet)

Leave a comment:

• painter
    replied

Skup ce biti otvoren za sve zainteresovane.Ameri to zovu HHO FAIR and GAMES iliti HHO SAJAM i IGRE,sto znaci da se napravi izlozba,oni koji nesto rade mogu razmeniti iskustva,posetioci se mogu informisati i nesto nauciti,kupiti,itd,a ucesnici imaju takmicenje u raznim kategorijama,efikasnost generatora,procenat ustede,naj inovacija,naj dizajn,itd.Ali to je veliki zalogaj za nas sada, za pocetak da se skupimo pa polako.Ako neko ima ideju za prostor nek javi,mozda bi moglo na livadici na kojoj se inace prave CBC skupovi ako se slaze japanX?

Leave a comment:

• alexa05
    replied

A sto samo vi sto vozite na HHO?

Leave a comment:

• mvujanovic
    replied

Dobra ideja, samo izgleda nema odziva, kolege iz Hrvatske to rade odavno!

Leave a comment:

• hmisa
    replied

@painter, šta bi sa pozivom da napravimo nekakav skup u Srbiji svih koji voze na HHO i razmenimo iskustva uživo.

Leave a comment:

• danek
    replied

za sad ni ja ništa ne objavljujem jer sam dao dosta...cijevni dry cell isto neću dati van jer se radi o strahovitoj proizvodnji na kojoj bi nešto i zaradio ugradnjom,pa ne bih htio konkurenciju na način da sam sebi opalim šamar jer se nikad nezna tko čita i može reći " to sam ja izmislio" ...ajd napiši pa da ja tebi napišem neke rezultate koji mi baš nisu jasni do kraja

Leave a comment:

• painter
    replied

Danek,nisam Te citirao jer nisam video da ima jos jedna stranica,mislio sam da je poslednji post...ali si ukapirao da Tebe pitam,dobro je. Ok,rekao si mi sve sto me zanimalo (da bih bio siguran da ne gresim) a sve zbog toga sto zelim da Ti resim nesto sto ja vidim kao problem: montaza u auto tog generatora kojem su uvodnice na kontra stranama.Resicu Ti jos jedan problem,ali o tome na PP,pa Ti ako budes hteo objavi...ja cu objaviti ali "sve u svoje vreme". Sacekaj da uradim to pa Ti javljam.

Leave a comment:

• danek
    replied

-u slučaju 3mm cik cak rupe dolje konekcije moraju biti gore,16 plata već je nategnuto za konekcije gore dolje,zadnje ćelije ostaju dijelom bez vode-mislim da tu igra ulogu pritisak plina koji se stvara u ćeliji,pa potiskuje dolaznu vodu jer na 16 plata već ide plina ko pljeve...ako je konekcija dolaza gore,voda se odozgo prema dolje cijedi po stjenci plexija,lijepo se vidi-gle frend,ti napravi tako ali na jednoj strani pusti dolje uvodnicu za ispust vode-sa tom uvodnicom možeš probat dolaz odozdo,na jednoj strani-pa preštekaš izlaz plina na suprotnu stranu gore i onda imaš što si me pitao...sve opcije su dostupne,ćelija je izvanredna
    Last edited by danek; 28.09.2011, 19:33.

Leave a comment:

• painter
    replied

Nisi me razumeo,kapiram da je bolje da je jedna konekcija pozadi a jedna napred,ali moze pozadi da bude dole a ne gore,kapiras?Ima li to razlike?

Leave a comment:

• alexa05
    replied

Svaka cast na postignutim rezultatima!!!

Leave a comment:

Working...
X