Pa ne znam kolike su sanse, jer barem koliko ja vidim, relativno su retke u saobracaju a modifiovane jos manje, mozda je ipak bolje da napravis neki navoj Ali drzim fige
PS: Nisam siguran kakve su tacno opruge napred kod tebe, ali ako nije simetricna u odnosu na osovinu opruge, bice ti mozda problem pri rotaciji kad podesavas visinu.
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Ako mislis ravna na lezistu,jeste tako da nema pravila kako ces je okrenuti Pa ima ih ali su uglavnom po 150+ e...Ove zadnje sam uzeo od drugara sa Astre G i stavio svoje neke patos tvrde opruge i prefarbao
Pa moze i od obicnog celika napravi jedino sto onda treba dobro podmazati da ne zapece... Ako hoces da ti napravim, daj mi debljinu kucista amortizera pa cu videti cenu, ako ti odgovara pravimo, ako ne, nikom nista Ja sam samo predlozio prohrom i aluminijum jer onda nema straha da ce da zardja...
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Ma ovo bi bilo za experiment xD podmaze se to sa tovatnom mascu h a i ovo je opel pa mu trulez nije strana Ovih dana cu da idem do garaze da izmerim sve pa ti se javljam
Znas kako, ako se kvalitetno uklopi, meni moze sve da se svidi. Licno, da sad pravim Yuga, ne bih nikad potrosio pare na to, ali kad je bilo sve koliko toliko ucelo, meni je bilo ok kad sam ga kupio Sad mi je vise fora da po svaku cenu zadrzim takve branike, svidja mi se onaj aspekt: Haters gonna hate. Zato ce uvek ostati i 1.1 Gde ces goru kombinaciju, Yugo, 1.1, pedersko ofarban, smajling branici...
Comment