Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
ima li neko informaciju na koliko se km radi servis automatskog menjaca,i da li to podrazumeva menjanje ulja ili ima tu vise stvari koje se rade na servisu?
ima li neko informaciju na koliko se km radi servis automatskog menjaca,i da li to podrazumeva menjanje ulja ili ima tu vise stvari koje se rade na servisu?
(str.99)posto sam bio siguran da mi je otisao zamajac(po simptomima,kroz pricu sa 2 majstora,a i na forumu...)i kad sam otisao danas,U Reno Savu,da promenim set,sef Nesa,posle probavanja auta i po zvuku mi je rekao da verovatno nije otisao zamajac,a i lamela dobro hvata,da je lupkanje,tresenje...do menjaca(mozda lageri...)Odradili smo test i pokazao je da su dizne lose(1. i 4.) pa mi zato trese u leru,obraji skakucu...Dali su mi Wurth cr sizel aditiv(650 rsd) da sipam u rezervoar kada bude bilo nekih 30l pa ako nema poboljsanja onda se skidaju i ciste,remontuju.Cena remonta je od 40 do 120 E u zavisnosti sta je otislo,a cena 1 nove dizne je 200 E
Za utorak sam zakazao servis,zamena semeringa radilice,pa ce videti sta se desava sa menjacem,mozda i zamene set kvacila,a ako ne onda ako hoce neko da kupi,javite...Dok su mi radili diagnostiku ukljucili su mi dnevna svetla,prebacili jezik sa francuskog na engleski
Proverio sam i istoriju servisa u Francuskoj,nije bilo vecih kvarova
Comment