RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • savke
    CBC Senator XXL
    • 14.02.2006
    • 575
    • Novi Sad, Temerin
    • Laguna 2 ph2, Golf 3

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Pa dobro ljudi kako bi bilo da se mi malo nadjemo negde na nekom izletu ili slicno?
    Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• modesti
      CBC Senator
      • 26.08.2009
      • 239
      • novi sad
      • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Ja sam za izlet, na letenku ili testeru, jer gde je izlet tu je rostilj, kotlic i "sokovi"...
      Savke s jajna ideja.
      It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• arizan
        CBC Član
        • 28.10.2009
        • 12
        • Aleksandrovac

Pratim ovaj forum skoro godinu dana. od kad sam vlasnik lagune. Mnoge lepe stvari sam ovde procitao, pa da nesto i napisem:
        Sijalice za start dugme sam kupio u bivsem radio klubu mislim da je Timocka 18 BGD, a cena je dvadeset i neki dinar po komadu,
        silen blokove u servisu Limun u Krusevcu, cena 3000d po komadu,
        retrovizore sa grejacima takodje u Limunu, 1500d po komadu (i levi i desni),
        plocice za kocnice italijanske firme lpr i prednje i zadnje mi je narucio lokalni prodavac autodelova za 3800d (sa kojima sam za sada vrlo zadovoljan i koje se ugradjuju uglavnom na pasate, mada je isti kocioni sistem kao i na laguni).
        Nadam se da sam bilo kome malo pomogao!
        Pozdrav svim Lagunasima!!!

Comment

• savke
          CBC Senator XXL
          • 14.02.2006
          • 575
          • Novi Sad, Temerin
          • Laguna 2 ph2, Golf 3

LPR nije uopste losa marka i vidjao sam ih i pre. Nego retrovizori mi nesto jeftino deluju. Da li su to samo stakla ili komplet?

Kada sam kupio Lagunu ova tema je imala nekih 45 strana. Dok sam procitao sve imala je blizu 60. Zamislite koliko ljudima sada treba da procitaju 110 strana da bi bilo koliko-toliko u toku, a najbolje od svega je sto se u ovih 110 strana nalazi mnogo stvarno dobrih i korisnih postova....

Ziveo internet!
          Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• gogi11
            CBC Senator XXL
            • 26.10.2009
            • 790
            • Sever Srbije - Novi Sad

Moze neki izlet pa da ganjama lagune nase jedino da nas max ne nagrdi i na izletu za te sijalichice , mada imam ja neku jelku novogodisnji ne rapakovanu sa sve svecicama pa cu mu doneti

Comment

• hope
              CBC Senator
              • 03.06.2010
              • 212
              • ca

nema auta na kom se ne oseti kada je upaljena klima,sem kod onih koji samo misle da im radi kompresor a i kod onih koji bas nemaju osecaj
              cak se i na motorima 2.5 ili 3.0 oseti kada se upali klima

Comment

• Laguna 2002
                CBC Senator
                • 13.12.2009
                • 297
                • Bačka Palanka

Što se klime tiče

E sada problem. Danas pri spuštanju prozora zadnji iza vozača ostao dole ( podigao sam ga rukom ). Gde u Novom Sadu ima majstor ( znam da je neko pisao , ali listam više od 45 minuta i nikako da nađem ). Nemoj samo neki ovlašćeni servis od njih mi krenu

Comment

• cale
                  CBC Senator
                  • 22.03.2009
                  • 297
                  • Backa Topola

Ljudi zabrinuo sam se za max3m87,pa on prestade da trazi sijalice!!! Da se nije razboleo--???
                  Nego i meni se oseti na motoru kad se upali klima. Kad se upali kompresor imam osecaj da malo uspori motor, cim se ugasi motor povuce, ali to je normalna pojava bez panike. Inace kad se koristi klima,pre nego sto se ista ugasit, tj iskljuci kompresor, preporucljivo je da se ostavi da malo radi, oko par minuta, samo ventilacija, kako bi se isusio isparivac da ne bi doslo do stvaranja tog neprijatnog mirisa tj. glivica koje toliko smrde.
                  NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• rmilenko
                    CBC Član
                    • 05.01.2010
                    • 42
                    • Novi Sad

Originally posted by gogi11
                    Moze neki izlet pa da ganjama lagune nase jedino da nas max ne nagrdi i na izletu za te sijalichice , mada imam ja neku jelku novogodisnji ne rapakovanu sa sve svecicama pa cu mu doneti
                    Evo, za subotu su najavili 37 stepeni, te se preporucuje da bude izlet van bilo kakvog grada (gde ce da bude, je l'te, pakleno).
                    A Fruska Gora je puna jezera. Ja sam za vikend bio na nekom Satrinackom, kod Krusedola (ili tako nekako).

Comment

• gogi11
                      CBC Senator XXL
                      • 26.10.2009
                      • 790
                      • Sever Srbije - Novi Sad

Originally posted by Laguna 2002
                      Što se klime tiče

E sada problem. Danas pri spuštanju prozora zadnji iza vozača ostao dole ( podigao sam ga rukom ). Gde u Novom Sadu ima majstor ( znam da je neko pisao , ali listam više od 45 minuta i nikako da nađem ). Nemoj samo neki ovlašćeni servis od njih mi krenu

Ja pisao tamo negde ja sam sredjivao zadnji desni ako se ne varam za 1500 din kod jednog decka u Kac-u !! Ali je bio problem u nekom plasticnom delu koji drzi sajlu i navlaci je na ... salim se navlaci je na
                      neku vodjicu . Tako da mi je decko koji i radi u ovlascenom servisu to odradio i zalemio . Inace tamo je u servisu to radio bas dosta jer je to mana laguna mada se cesto i menjao podizac u kompletu a to kooostaaa .
                      Poslacu ti broj na p.p. jer ga nisam pitao da li smem javno da metnem broj na forum a za Majstor Slobu nije frka da dam broj no zajedno rade u Firmi tako da ce te uputiti kod Slobe ako ne bude on mogao da ti to resi.

Comment

• cale
                        CBC Senator
                        • 22.03.2009
                        • 297
                        • Backa Topola

Što se klime tiče

Evo ti link : viewtopic.php?f=377&t=31408&p=754833&hilit=ZOTIN#p 754833
                        NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• max3m87
                          CBC Senator XXL
                          • 17.05.2010
                          • 531
                          • Beograd
                          • Renault LagunaII 1.8 16v

E ne brinite za mene tu sam...heheh...trazim sijalice...

Comment

• SerbianHero
                            CBC Senator
                            • 10.10.2009
                            • 259
                            • Beograd

Ja sam juce pazario sijalice BG Elektroniks na partizanskom putu ka mirijevu, 35 din komad.

Comment

• modesti
                              CBC Senator
                              • 26.08.2009
                              • 239
                              • novi sad

Što se klime tiče

Imam ja broj coveka iz Novog Sada koji je meni radio kompletnu reparaciju sajle za vozacev prozor, otisla mi pre jedno dva meseca. Namestio covek sve za dva dana a cena 3000 dinara, radi kao nov koji btw kosta oko 300 evrica.
                              Zove se i preziva Zoran Stojanović, NS, 021-6414677 i 063-83-55-465

Comment

• modesti
                                CBC Senator
                                • 26.08.2009
                                • 239
                                • novi sad

Sto se tice mog problema sa turbinom od juce, skinuta je i poslata u Novo Milosevo na reparaciju, kaze Sloba da su otisla peraja, neke razlike u voznji i nije bilo. Ima li iko predstavu koliko to zadovoljstvo moze da kosta? Da ne bude a ja posle

Comment

Working...
                                X