RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dci Šabac
    CBC Član
    • 16.10.2009
    • 60
    • Šabac

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Pozdrav, probaj telefonom da nazoves nekiovlasteni servis i lepo ih zamoli da ti izdiktirju kod za radio,treba ti samo broj sasije.
    Ja sam tako uspeo, jedina razlika sto sam licno otisao i to slucajno- ko velim ajd da probam-pola sata pre nego sto mi je lik zakao dekodiranje istog za 40 EUR !!!

Comment

• savke
      CBC Senator XXL
      • 14.02.2006
      • 575
      • Novi Sad, Temerin
      • Laguna 2 ph2, Golf 3

Izbegavajte da dajete nepoznatim osobama broj sasije preko telefona ili na forumima!!!!
      Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• doralena
        CBC Početnik
        • 11.04.2010
        • 4
        • Beograd

Pozdrav,od danas mi se javio problem pri paljenju.KAda stisnem start dugme samo cakne i tek posle dve tri sekunde zavergla i upali.Da li je neko imao slican problem i kako ga je resio?

Comment

• sinisapancevo
          CBC Član
          • 17.05.2010
          • 38
          • pancevo

Resio sam pitanje kodiranog radia poslalisu mi kod na forumu posle sat vremena od objavljivanja mog posta evo ga

pozdrav iz Panceva

Comment

• zbane
            CBC Član
            • 04.04.2010
            • 34
            • va

Nisam imao smelosti da skinem tapacir sa vozacevih vrata da ne bi polomio zabice i ko zna sta jos a sve u zelji da popravim svetlo u vratima (ne radi sijalica i sve ostalo vezano za prekidac na vratima, unutrasnje svetlo, otvorenost vrata na displeju itd). Zamenim sijalicu, ono ista stvar malo radi, vise ne radi. Posle nekoliko dana uvece primetim da sijalica jedva da sija da bi se kasnije i polako ugasila. Zainteresovan tom pojavom opet skinem sijalicu i dodjem do jedne interesantne pojave: kada je sijalica u svom lezistu nista ne radi (osvetljenje i sl), cim se sijalica izvadi sve ostalo radi . E sad ako neko zna resenje ove misterije bas bih mu bio zahvalan.

Comment

• savke
              CBC Senator XXL
              • 14.02.2006
              • 575
              • Novi Sad, Temerin
              • Laguna 2 ph2, Golf 3

Meni tu nesto smrdi da ti fali neka masa, pa kada stavis sijalicu tada ostatak elektronike u vratima dobija masu preko nje......

Comment

• Srdjan
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 2416
                • Bajina Basta/Beograd

Ne treba da se dekodira vec da se unese fabricki kod koga imas u knjizici od vozila.
                Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Nikols
                  CBC Član
                  • 25.10.2009
                  • 21
                  • Cacak

POMAGAJTE ljudi. Laguna 1,8 16v! Znam da nije owde mesto da se zalim, ali nema gde na drugom mestu. Problem je sledeci. Nece da upali, vergla gotovo da upali, ali dalje nece. Samo vergla. Proverio sam sa dijagnostikom ne pokazuje nikakvu gresku. Proveravao bobine i svecice (rade). Skidao dizne proveravao i cistio. I one rade. Proverio pumpu za gorivo radi. Pritisak je 3 bara. Na instrumentalci se nista ne poljavljuje sto ne treba. Kada se sipa direktno gorivo u granu upali bez problema i radi dok ima tog goriva. Kad se skinu svecice mokre su od goriva. Dva majstora su mi radila ni jedan nije znao sta je kvar. Pomozite mi bar nekim savetom, ako nista drugo . Hvala svima unapred.

Comment

• Cherokee_NS
                    CBC Senator XXL
                    • 08.02.2009
                    • 802
                    • Novi Sad

Baci pogled na senzor polozaja radilice... Hoce on da se zaprlja, i kad verglas teze sastavlja.... To je problem kod Renoovih benzinaca
                    Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• savke
                      CBC Senator XXL
                      • 14.02.2006
                      • 575
                      • Novi Sad, Temerin
                      • Laguna 2 ph2, Golf 3

Morao bi biti neki parametar na dijagnostici van dozvoljenih granica. Mada, nisam se bas udubljivao u benzinske motore.

Comment

• gogi11
                        CBC Senator XXL
                        • 26.10.2009
                        • 790
                        • Sever Srbije - Novi Sad

Originally posted by Nikols
                        POMAGAJTE ljudi. Laguna 1,8 16v! Znam da nije owde mesto da se zalim, ali nema gde na drugom mestu. Problem je sledeci. Nece da upali, vergla gotovo da upali, ali dalje nece. Samo vergla. Proverio sam sa dijagnostikom ne pokazuje nikakvu gresku. Proveravao bobine i svecice (rade). Skidao dizne proveravao i cistio. I one rade. Proverio pumpu za gorivo radi. Pritisak je 3 bara. Na instrumentalci se nista ne poljavljuje sto ne treba. Kada se sipa direktno gorivo u granu upali bez problema i radi dok ima tog goriva. Kad se skinu svecice mokre su od goriva. Dva majstora su mi radila ni jedan nije znao sta je kvar. Pomozite mi bar nekim savetom, ako nista drugo . Hvala svima unapred.
                        Najverovatnije sto je i receno senzor polozaja radilice mada ne moguce da nije dijagnostika nista prijavila ? I budi te oprezni sa tim vasim "ubrizgavanjem" u granu jer ako omane majstor eto nekome radosti veelike !!

Comment

• minge
                          CBC Član
                          • 17.09.2009
                          • 59
                          • RS

Originally posted by doralena
                          Pozdrav,od danas mi se javio problem pri paljenju.KAda stisnem start dugme samo cakne i tek posle dve tri sekunde zavergla i upali.Da li je neko imao slican problem i kako ga je resio?
                          Proveri akumulator. Kod mene je bila slicna stvar i nakon par dana se ispraznio i nisam mogao upliti.

Comment

• SerbianHero
                            CBC Senator
                            • 10.10.2009
                            • 259
                            • Beograd

Jel si pogledao mozda bombine na svecicama, mozda su one otisle pa nema varnicu, drugar na stilu je imao slican problem, njemu su oticle 2 u isto vreme i nije mogao da upali..

Comment

• gogi11
                              CBC Senator XXL
                              • 26.10.2009
                              • 790
                              • Sever Srbije - Novi Sad

Sa jednom neispravnom bombinom auto pali malte ne kao i kada je ispravan ali sa 2 nema sanse tako da treba i to proveriti mada je vec naglasio da je to proverio ! Hm bas me interesuje sta je .

Comment

• doralena
                                CBC Početnik
                                • 11.04.2010
                                • 4
                                • Beograd

Proverio sam akumulator,u redu je.Juce ceo dan pali normalno.Ne znam sta moze da bude.Vec mi je crkao jednom akumulator i nije imao ove simptome.

Comment

Working...
                                X