RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gogi11
    CBC Senator XXL
    • 26.10.2009
    • 790
    • Sever Srbije - Novi Sad

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Ne znas ti dobro da stisne s to ali ni ja nisam neki koji se izivljava pa tako ne znam da li ima ASR ili nemam

Comment

• savke
      CBC Senator XXL
      • 14.02.2006
      • 575
      • Novi Sad, Temerin
      • Laguna 2 ph2, Golf 3

Originally posted by max3m87
      ....., nije mi problem i ovako popravljam mobilne i kompove.....
      Sto ne rece da popravljas mobilne. Prosli vikend sam izvukao na smece iz moje radionice skoro puni prikolicu starijih mobilnih, delova i maskica, posto se vec jedno 3 godine ne bavim tim....

Sto se tice guma, obratite paznju. Guma starija od 4 godine nije guma. Batalite polovne. Ovo su jaka vozila i treba im dobra guma. Razmislite malo, svoju glavu vozate u kutiji od preko tone, velikom brzinom a za asfalt vas drzi samo povrsina od nekoliko decimetara kvadratnih....
      Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• mobbdeepqb
        CBC Senator XXL
        • 19.07.2009
        • 383
        • beograd

Imas ESP tako da imas i ASR.Moze da se potpise ali cisto malo pusti i onda blokira.Fabricke gume na Laguni su Continetal

Comment

• modesti
          CBC Senator
          • 26.08.2009
          • 239
          • novi sad
          • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Maxi-fabrica guma na nasoj laguni je bridgeston turanza 300...dunlop mozda na laguni III. Kada zavrsis sa sijalicama saljem ti za antenu onaj ukrasni vrh sto ide na jelku...
          Inace ja sam problem sa mojom turbinom (pisao o tome pre nekoliko stranica) resio kod Slobe, i opet Sloba, ociscena je i remontovana, izaslo me 9500,00, kaze sada je kao nova, sto se i oseti.
          It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• gogi11
            CBC Senator XXL
            • 26.10.2009
            • 790

Pa kazem vam ja Sloba i burazer su

Comment

• mobbdeepqb
              CBC Senator XXL
              • 19.07.2009
              • 383
              • beograd

gogi tebi bi Sloba trebao za dz da popravlja auto koliko si mu nabacio musterija

Comment

• gogi11
                CBC Senator XXL
                • 26.10.2009
                • 790

Ne neeeeee, vi treba pice da mi platite koliko sam vam ustedeo sto zivaca sto novaca

Comment

• mobbdeepqb
                  CBC Senator XXL
                  • 19.07.2009
                  • 383
                  • beograd

Slazem se.....jeste da ja nisam isao kod njega,ali bi trebalo,vidim da lik radi extra....

Comment

• gogi11
                    CBC Senator XXL
                    • 26.10.2009
                    • 790

Ma zezam se , popicemo na nekom nasem druzenju a eto cujes i od ostalih sta je i kako . Bas zbog njega i razmisljam da ostanem na renoima jos neku godinu ali ne znam videcu
                    Ako odem preko da radim nema vise ni renoa a ni majstorisanja al jebga bice kesha bar.

Comment

• modesti
                      CBC Senator
                      • 26.08.2009
                      • 239
                      • novi sad
                      • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Nije stvar u tome da on radi extra, vec da zna sta je problem sa autom i da isti otklanja vrlo brzo, da ne kazem trenutno...
                      It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• mobbdeepqb
                        CBC Senator XXL
                        • 19.07.2009
                        • 383
                        • beograd

Moze,moze....e pa onda neki Benz ili BMW Decko se razume,a ne kao neki sto odma na najgore pomisle,generalna.... a ono samo treba nesto da se zategne.......

Comment

• cikajowa
                          CBC Veteran
                          • 12.11.2009
                          • 153
                          • svugde

Drugari, danas primetih da mi nece prekidas na vozacevim vratima sto otvara suvozacev prozor da spusta staklo,znaci povucem gore on dize normalno,stisnem dole on opet dize staklo Prekidac na suvozacevim vratima radi normalno gore dole...
                          Ideja?
                          Laguna 2 ph2 , 2006 1.9DCI Lux Privileg

Comment

• savke
                            CBC Senator XXL
                            • 14.02.2006
                            • 575
                            • Novi Sad, Temerin
                            • Laguna 2 ph2, Golf 3

Ako ti je impusni, probaj da li ti radi impulsno podizanje. Upravo tako se ponasa kada ti ne radi jedan od prekidaca a impusni je.

Znaci kada probas da ga spustis i kliknes samo na onaj prvi zub on ne radi a ako ga stisnes skroz na onaj drugi zub on ga dize umesto da spusta.

Znaci impulsni radi na principu stisnes prekidac za jedan smer a ako stisnes do kraja on stisne zajedno i prekidac za dugi smer i to mu je signal da pomeri staklo do kraja.
                            Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• cikajowa
                              CBC Veteran
                              • 12.11.2009
                              • 153
                              • svugde

Na gore radi normalono, na prvi zub koliko hocu a na drugi do kraja..

"Znaci kada probas da ga spustis i kliknes samo na onaj prvi zub on ne radi a ako ga stisnes skroz na onaj drugi zub on ga dize umesto da spusta."
                              Upravo ovo se desava, na prvi zub dole nista, na drugi dize umo da spusta .
                              Sta raditi?
                              Laguna 2 ph2 , 2006 1.9DCI Lux Privileg

Comment

• makinus
                                CBC Član
                                • 17.06.2010
                                • 62
                                • Beograd

Originally posted by max3m87
                                evo idem do hit auta da kupim kugle sutra da se menjaju... jeej... i sijalice ce se menjaju... jeeej... sad mi svetli ko raspala bozicna jelka, al bice lepo ukrasena... hehehe...
                                pa tu imaju sve marke guma... pa ko voli da bira.. heheh...
                                a jesu na laguni fabricke ove dunlop sp sport.. ja mislim da jesu...
                                pa za asr ne znam, al znam da kad sam je kupio pa bo po gasu da krenem, dok nisam navikao nije uspela da potpise... hehehe...
                                Ako ti nije problem napravi neku slicicu, turorial kako zameniti kugle u kucnoj izvedbi.

Comment

Working...
                                X