Re: RENAULT Laguna II 1.9 dCi 120 KS - kakva su vasa isustva ?

Da ali i dalje ostaje otvoreno pitanje, da li kompresor klime i greje ili samo hladi i isusuje, naravno, jel se jos ni jednom nisam ogrejo dok se motor nije zagrejo. :-)

Originally posted by mupe

Vreme ce pokazati sta je stvarno uzrok...
  Vreme ce pokazati sta je stvarno uzrok...

Ja imam Lagunu 1.8 16v Dinamik operma! Imam problem, pri prvom paljenju malo duze vergla nekih 5, 6 sekundi!? Ali posle prvog pali, bez problema! Kad upali posle 1 min rada odprilike, na auspuhu se cuje kao da nema ravnomeran rad motora bukvalno ( P-P-P-P) na leru?
  Ja imam Lagunu 1.8 16v Dinamik operma! Imam problem, pri prvom paljenju malo duze vergla nekih 5, 6 sekundi!? Ali posle prvog pali, bez problema! Kad upali posle 1 min rada odprilike, na auspuhu se cuje kao da nema ravnomeran rad motora bukvalno ( P-P-P-P) na leru?  Ali inace u voznji se to ne primecuje niti utice na performanse auta! Sve je normalno! Raspitivao sam se kod nekih majstora kazu da su verovatno dizne!? Kupovao sam wurth-ov aditiv za prociscavanje sistema! Ali nije pomoglo! Cuo sam za neki karburator servis u Cacku koji radi ciscenje dizni u nekoj kadi, pojma nemam kako! Kazu da se cena krece od 1600 do 2500din! Ako neko ima neki koristan savet, bio bi od koristi!?
   Ali inace u voznji se to ne primecuje niti utice na performanse auta! Sve je normalno! Raspitivao sam se kod nekih majstora kazu da su verovatno dizne!? Kupovao sam wurth-ov aditiv za prociscavanje sistema! Ali nije pomoglo! Cuo sam za neki karburator servis u Cacku koji radi ciscenje dizni u nekoj kadi, pojma nemam kako! Kazu da se cena krece od 1600 do 2500din! Ako neko ima neki koristan savet, bio bi od koristi!?   

! A oko elktronike nas muce isti problemi! Tako da sam juce odmah morao da prawim jezicak na citacu kartice! I odusevio sam se!
 ! A oko elktronike nas muce isti problemi! Tako da sam juce odmah morao da prawim jezicak na citacu kartice! I odusevio sam se!  

Comment