Mogu vam reci da je taj handfree prava stvar, ja to u pocetku nisam koristio ali sada je non stop aktivan. Jedino sto me buni po malo je to sto se aktivira po povlacenju kvake ali se nekada desi i da otkljuca kada pridjem na metar od auta aili nisam ni dirnuo kvaku!! Kakvo je vase iskustvo ??
Mogu vam reci da je taj handfree prava stvar, ja to u pocetku nisam koristio ali sada je non stop aktivan. Jedino sto me buni po malo je to sto se aktivira po povlacenju kvake ali se nekada desi i da otkljuca kada pridjem na metar od auta aili nisam ni dirnuo kvaku!! Kakvo je vase iskustvo ??
Meni se ne desava to, auto se otkljucava samo kada uhvatim kvaku, i zakljucava kada se udaljim od auta par metara! Handfree zakljucava sve ali ne zakljucava rezervoar, bar meni... a kada zakljucam auto na dugme na kartici zakljucava se sve i rezervoar, mislim da tako treba
E a kod mene cikajowo zakljucava i rezervoar kada je podesen na auto lock, bas pre neki dan pridjem autu sa strane poklopca rezervoara i vidim neku mrvu od ogrebotine na poklopcu pa sam se i bas probam da otvorim cisto da vidim jel zakljucano a bilo je !!! Eto kod nas bas nesto pobrkano . Mada mi na primer od 10 puta 2 puta otkljuca bez da sam povukao kvaku. Ma nije nista strasno nego onako pitam cisto da znam.
^^ Zeznuto u pm... Treba da se skine onaj okrugli poklopac koji pokriva far pozadi (tamo gde je oboreno svetlo), tako što se zakrene četvrt kruga u smeru suprotnom od kazaljke na zidu ((c) by Đura) i tu se završava lak deo posla. E, onda treba zavući ruku do pozicione sijalice, stisnuti dva osigurača (gore i dole po jedan) i izvući sijalicu iz ležišta. S jedne strane smeta posuda za tečnost serva, a sa druge akumulator. Sve u svemu - zabava za ceo dan. Ja pokušao u subotu i odustao...
@markofpi - Baš kao što su ti napisali, ova kartica je stigla s nekog placa iz Holandije, a na njoj je napisana registracija tvog automobila dok je bio tamo.
Kakav hvalospev u smislu samo ja samo moje najbolje na svetu. Ok super je auto i dosta opreme ali sto ga covek pretera sa hvaljenjem a pogotovo za kraj : "prvi koji vidi kupuje je" Kao neki cirkusant
Jedina mana mu je što je trenutno malo isprljan, a da nije, bio bi kao nov.
mupe, dotle sam i ja stigao, sa desne strane kod akumulatora,samo izgleda da imam malo "premale " sake, pa ne mogu da doprem do kucista za sijalicu. Pokusacu ponovo sutra, skinucu akumulator pa ce biti valjda lakse. Mislio sam da mozda ima neka caka ,ali, bez muke nema nauke!!!
^^ Šta da ti kažem... meni ne radi ni jedna pozicija, pa je makar simetrično... a zbog naknadno ugrađenih xenona je još teže prići pozicijama, zbog viška kablova. Ma, uradiću to kad bude malo lepše vreme i ja budem imao više strpljenja.
Prvo da vas sve pozdravim.
I ja sam jedan od onih srecnika ili nesrecnika koji voze lagunu msm neko ce reci srecnik neko nesrecnik...
Ali da ne duzim puno... procitao sam sve postove od prvog do zadnjeg i saznao dosta korisnih stvari mada sam neke vec skontao na tezi nacin tj. kod majstora ali sta je tu je.
Inace moja lagunija je 2001 g.p., 1,9 dci 88kW i oprema "initiale"
Postavicu koju slicicu kasnije kao i neka pitanja koja imam.
Toliko za prvo javljanje. Pozzz...
Comment