Evo bas uploadujem neke stvari u vezi Lagune na rapidshare. Stavicu: Renault Laguna II Haynes owners workshop manual for petrol and diesel models, Laguna II repair manuals, Laguna II user manual limuzina, Laguna II user manual karavan, i isto to i za Phase II verziju. Nekoliko hiljada strana. Sutra cu da stavim linkove, pa nek skida kome treba
Poz
Na zupcastom kaisu pise: PowerGrip HTD 76132x26 HNBR Made in UK, a PK kais je Renault 6K 1792 82001132203 Made in EU
a spaneri su isto bili u setu, na njima su sifre...
Zao mi je sto moram da konstatujem ali jako tesko da su to Renault delovi , ni po nazivu a po ceni da ne pricam,provereno u ovlascenom servisu.
Pozdrav narode.....
Imam jedan problem,pa da vas se obratim mozda je se neko vec susreto sa ovim problemom......
Znaci crko mi je ovaj ventil sa slike,on pali turbinu tako su mi rekli u servisu....on ovde u R kosta 170 evra nov i ceka se 15 dana na iporuku a polovan ne mogu da nadjem....dali neko zna gdje bi ga mogo kupiti i dali je 170 evra mnogo....a i kad bi naso polovan uzeo bi ga.....
HVALA.....
Kada sam kupio lagunu kolega koji radi u servisu odmah mi je pokazao taj deo i rekao da je cest problem da te zice budu u prekidu. Ne znam kako je konstatovano da je ne ispravan ali ako postoji nacin da proveris dzeksnu i zice uradi to pre nego sto kupis drugi.
Pozdrav!
Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!
Ne radi mi automatsko zakljucavanje vozila na suvozacevim vratima. Znaci kada krenem vrata se pri odredjenoj brzini sama zakljucaju. Pre neki dan sam primetio da u trenutku kad se zakljucavaju vrata i cuje onaj karakteristican zvuk centralne brave iz pravca suvozacevih vrata se cuo neki tup skripavi zvuk i tako jos jedno narednih 5-6 puta. Posle toga je prestalo i mislio sam da je sve ok dok slucajno nisam primetio da mi ne zakljucava iznutra suvozaceva vrata. Naime kada iznutra zakljucam sva vrata i hocu da izadjem iz auta povlacenjem rucice za otvaranje ka sebi se vrata prvo otkljucavaju i cuje se jasan zvuk centralne. Na ovim vratima ovde toga nema kao i na svim ostalim ako samo suvozac izlazi i samim tim deaktivira centralnu. Spolja preko kartice i alarma zakljucavanje i otkljucavanje radi sasvim normalno. Jel neko imao slican problem ili da zna tacno sta je u pitanju. Malo sam mozda konfuzno objasnio ali vi koji imate Lagune znacete o cemu pricam.
Da li je neko imao problema sa zvukom (tandrčavim) koji se javlja u kabini pri voznji manjom brzinom, a taj zvuk vidim potice od neba koje je u zadnjem delu tamo gde se nalazi osvetljenje popustilo malo. Rec je o karavan verziji lagune. Znaci bas u tom zadnjem delu je nebo labavo (kada lupkam rukom po njemu javlja se onaj isti tandrčavi zvuk)-kako se moze otkloniti taj vibrirajuci zvuk ili pricvrstiti nebo-ima li neko mozda ideju?
Kada sam kupio lagunu kolega koji radi u servisu odmah mi je pokazao taj deo i rekao da je cest problem da te zice budu u prekidu. Ne znam kako je konstatovano da je ne ispravan ali ako postoji nacin da proveris dzeksnu i zice uradi to pre nego sto kupis drugi.
Pozdrav!
Hvala mnogo druze......kad bi bilo srece da to bude to.....jer sve radi normalno samo na jednom stane,ugasi auto upalim i sve opet normalno......
cao... ako moze mala pomoc savet..imam lagunu 2001 1.9dci.danas sam primetio da mi tockici od digitalne klime ne reaguju.nece ni dA podizu ni da spustaju temperaturu.da napomenem kola nisam vozio cele zime.???
Comment