Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
lose znas
sve Lagune '05> imaju i katalizator i fap (dpf). Meni se bio zapusio i onda sam na sugestiju majstora izvadio sadrzaj FAP-a. Sada radi normalno, cak i bolje vuce, samo sto mene nervira jer ponekad dimi... Zato hocu da vidim gde ima da se kupi polovan, jer je nov oko 1.000e...
Originally posted by debeli73
lose znas
sve Lagune '05> imaju i katalizator i fap (dpf). Meni se bio zapusio i onda sam na sugestiju majstora izvadio sadrzaj FAP-a. Sada radi normalno, cak i bolje vuce, samo sto mene nervira jer ponekad dimi... Zato hocu da vidim gde ima da se kupi polovan, jer je nov oko 1.000e...

Ako je električna šta to znači da nema sajle već se šalju neki električni impulsi
? A drugo ja imam električnu a nemam u srednjoj pregradi bilo kakvu ručicu. Ja sam probao pod kvačilom dok rade kola da povučem tu nazovi ručicu sa leve strane i radi. E sad ne verujem da može u toku vožnje tj u brzini jer kad krećem a ona je uključena pre nego što kvačilo uhvati ona se sama "otkoči", zato je valjda automatska. Drugo čini mi se da sam čitao negde da je bilo problema sa njima u smislu aktiviranja u vožnji što je ne daj bože nikome, tako da ne znam šta da mislim
Comment