RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Laguna 2002
    CBC Senator
    • 13.12.2009
    • 297
    • Bačka Palanka

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Druže pre par minuta bilo na drugom forumu da je taj auto bio dobro slupan, kaže čovek koji poznaje vlasnika.
    Mada, možda je i on zainteresovan pa da neutrališe konkurenciju.

Comment

• cikajowa
      CBC Veteran
      • 12.11.2009
      • 153
      • svugde

Moguce jer je ispod cene, ai nema tabica na njemu sto moze da znaci da je tek doteran od farbara i mastora
      Laguna 2 ph2 , 2006 1.9DCI Lux Privileg

Comment

• savke
        CBC Senator XXL
        • 14.02.2006
        • 575
        • Novi Sad, Temerin
        • Laguna 2 ph2, Golf 3

Pogledaj koliko je taj auto kostao pre 2 godine kad je kupljen i reci mi iz kog bi razloga neko hteo da ga proda i izgubi lepe pare.

Na prvi pogled sumljivo je i to sto nema tablica pa cak ni okvira. Znaci da stoji iz nekog razloga. Mada sve se da pregledati i proveriti, pogotovo na automobilu ne preterano starom pa jos sa domacim poreklom.

Samo, ne bih ja davao lagunu za to....
        Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• iwwan
          CBC Početnik
          • 15.11.2010
          • 2
          • serbia

ljudi imam problem,,, kako da podesim sat na renault laguni 2009 godiste...

Comment

• iwwan
            CBC Početnik
            • 15.11.2010
            • 2
            • serbia

ee drugari pozdrav kako podesim sat na renault laguni 2009 godiste

Comment

• fanta
              CBC Početnik
              • 09.10.2010
              • 7
              • skopje

Makedonac pozdrav, najbolje je da se obratis ovlascenom servisu i to resis za 150e , dakle dobijes potpuno novu kodiranu karticu i ne razmisljas. Ovako imas nekih solucija na divlje da ti neko uradi tj skine kod sa tvoje kartice pa da odradi na drugu ali je pitanje kako ce to da funkcionise i naravno koliko ti je auto tada bezbedan posto ti kod skida neko ko nije ovlascen i ne daje ti nikakvu garanciju za taj posao a lagune i megani se poprilicno kradu poslednjih godinu dana (bar ovde kod nas u Srbiji)[/quote]

Znam druze megutoa imam drugar koj pravi dijagnostika na reno pa kodiranjeto na karticata ke go napravime kaj nego i tokmu poradi toa baram blanko kartica za Renault Megane

Comment

• savke
                CBC Senator XXL
                • 14.02.2006
                • 575
                • Novi Sad, Temerin
                • Laguna 2 ph2, Golf 3

Dobrodosao ti nama! Ajde okaci koju sliku lagune 2009, a za sat cemo vec nesto naci.

Comment

• mupe
                  CBC Senator XXL
                  • 05.10.2006
                  • 822
                  • bg
                  • Laguna 3 GT 2.0T 205

Originally posted by savke
                  Na prvi pogled sumljivo je i to sto nema tablica pa cak ni okvira. Znaci da stoji iz nekog razloga. Mada sve se da pregledati i proveriti, pogotovo na automobilu ne preterano starom pa jos sa domacim poreklom.

Samo, ne bih ja davao lagunu za to....
                  Ja mislim da su ove slike slikane kad je auto tek kupljen.

Inače, vozio sam Megane 3 i sviđa mi se, ali nije ni prineti laguni. Ipak se oseća prelaz u nižu klasu. Dakle, ni ja ne bih dao lagunu za m3.

@iwwan - Koliko se sećam, sat se podešava iz menija, ali nije isto sa i bez navigacije.

Comment

• savke
                    CBC Senator XXL
                    • 14.02.2006
                    • 575
                    • Novi Sad, Temerin
                    • Laguna 2 ph2, Golf 3

Ne deluju mi slike enterijera kao kod tek kupljenog vozila....

Comment

• oliver012
                      CBC Početnik
                      • 05.11.2010
                      • 9
                      • pozarevac

Drugari evo sta sam naso sto mi se bas svidja, jeste '01 ali bas je cool. Cenio bih vas misljenje da mi kazete da li vredi te pare i uopste utisak???
                      hvala http://www.polovniautomobili.com/oglas7 ... na_19_dci/

Comment

• cale
                        CBC Senator
                        • 22.03.2009
                        • 297
                        • Backa Topola

Originally posted by oliver012
                        Kao sto sam vec pisao zelim da kupim Lagunu 2 dizel, e sada u silnom razgledanju i trazenju pojedinci su mi rekli da laguna '01 i '02 godiste ima dosta decijih bolesti i da su sve te sitnice od kojih glava i novcanik boli otklonjene tek od '03 godista.
                        Sve zavisi na sta natrcis ,polovnjak je polovnjak. Moja laguna je 02 dizel, kupljena pre 2,5 godine, i za sada samo redovni servisi.
                        NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• markofpi
                          CBC Senator XXL
                          • 27.07.2006
                          • 1552
                          • Bezanijska Kosa

Originally posted by oliver012
                          Drugari evo sta sam naso sto mi se bas svidja, jeste '01 ali bas je cool. Cenio bih vas misljenje da mi kazete da li vredi te pare i uopste utisak???
                          hvala http://www.polovniautomobili.com/oglas7 ... na_19_dci/
                          Kao prvo svidja mi se tvoj avatar!

Laguna je bas lepa, sto se kaze po mom ukusu. Imam isti paket opreme samo je moja '02 i nije karavan. Krem koza, zahtevnija za odrzavanje ali je bas lux i pruza dodatni osecaj prostora. U kilometrazu nisam siguran. Felne su ti kao moje, ''16 i to je dobro jer ''17 licno ne volim. Ponata prica ti je stanje turbine, dizni, plivajuceg zamajca kao i seta kvacila, proveri plocice, diskove, letvu volana, trapove, solje amortizera, silen blokove. Vidi da li sve svetli i funkcionise. Vidi da li rade xenoni. Da li imas sus pleh i kad dignes haubu u kakvom su stanju plastike jer ako je udaran one popucaju, a cesto se ne menjaju. Proveri godinu proizvodnje na staklima, vidi ima li nekih cudnih zazora na spojevim akaroserije. Ako se setim jos neceg napisacu.

Comment

• dci Šabac
                            CBC Član
                            • 16.10.2009
                            • 60
                            • Šabac

@cikajowa

Poz, na tvom mestu ja bih za rukohvate nasao autolakirera i sigurno za manje pare, lepo ofarbao u istu boju i bice kao novi iz salona

Comment

• oliver012
                              CBC Početnik
                              • 05.11.2010
                              • 9
                              • pozarevac

MARKOFPI brate znaci neznas ni sam koliko si mi pomogao, hvala ti puno, posle tvoje poruke cu svakako obratiti paznju na sve navedene detalje.
                              P.S. hvala za misljenje o avataru

Comment

• oliver012
                                CBC Početnik
                                • 05.11.2010
                                • 9
                                • pozarevac

Originally posted by cikajowa
                                dcisabac@
                                Ajde matori nabavi mi one rukohvate na prednjim vratima iznutra.. Kod mene su svetlo krem a auto je vozila zena pre mene i sve prstenjem izgrebala,uzasno izgleda pogotovo vozacev..
                                Moze i da "napravis " ako je povoljno

to je ovo moze i crni mislim da bi se uklopio

druze nemoj se zezati sam da odradjujes jer veruj mi nije jednostavno. radio sam sa bojama i drzao radnju auto boja tako da znam sta su sve ljudi radili i pokusavali pa opet na kraju kod majstora.
                                moj ti je predlog da ako hoces u istoj boji odneses rukohvat da ti istoniraju istu takvu boju (veruj mi da moze) i da ti neki dobar majstor ofarba i obavezno ispolira. moje misljenje je da je bolje da se lakira mat lakom ili nekim od UHS lakova (keramik)

Comment

Working...
                                X