RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • max3m87
    CBC Senator XXL
    • 17.05.2010
    • 531
    • Beograd
    • Renault LagunaII 1.8 16v

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

ne znam sta je bas kao plastika o plastiku... kad se zagreje 10x se manje cuje ali cuje se dokle god je minus napolju hh... sta god da je ako budu hladna vremena do 15. kad idem na zamenu ulja javicu vam sta je... ali bas je zvuk plastika u plastiku.. kad upalim grejanje ili pustim muziku to cuje samo onaj nazad iza suvozaca jer mu bije u uvo h... inace kad se ugasi sve cuje se pogotovo na neravnom putu gde lomi auto... poz..

Comment

• modesti
      CBC Senator
      • 26.08.2009
      • 239
      • novi sad
      • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Maxi, trebao bi da promenis ime u Steva Žigon...
      It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• mobbdeepqb
        CBC Senator XXL
        • 19.07.2009
        • 383
        • beograd

To ti se cuje zato sto se plastika smrzla,a kada se ugreje vise se ne cuje ili je slabije.Isto kao sto pucketa tabla kada upalis grejanje,zato sto se smrzla pa se skupila,a kada se zagreje ona se siri...prosta fizika,tela se na hladnoci skupljaju,a na toploti se sire.I meni lupka i zveci tabla na rupama,zuji mi stub izmedju vrata kod air bag-a,kao neka stuja,ali nije.....ali ne obracam puno paznju na to,nego pojacam muziku i cruisin in my car

Comment

• max3m87
          CBC Senator XXL
          • 17.05.2010
          • 531
          • Beograd

meni se uvek sire...
          ma znam ja fiziku.. ali po fizici se i desna i leva strana sire isto... tako da bi trebale obe da lupaju... heheh...
          poz
          Steva

Comment

• prconi
            CBC Početnik
            • 16.09.2010
            • 9
            • Novi Pazar

max kako si resio to sto ti je gorela lampica ubrzano i auto nije hteo da upali

Comment

• max3m87
              CBC Senator XXL
              • 17.05.2010
              • 531
              • Beograd

nasli su mi da su se pipale zice da im je otisla izolacija vremenom ali umotane su u deblje crevo tako da je bilo bas slucajno bio sam tu... cim bude toplije slikacu vam da vidite gde je to kod mene... poz
              od tad da ne bacim maler neki ali nikakvih problema nemam...

Comment

• prconi
                CBC Početnik
                • 16.09.2010
                • 9
                • Novi Pazar

i jos jedno pitanje max.u tvojim predhodnim postovima sam video da si kupovao kompletan podizac bez motora za 6500rsd. dali se moze saznati gde ili broj telefona .unapred hvala

Comment

• max3m87
                  CBC Senator XXL
                  • 17.05.2010
                  • 531
                  • Beograd

e moze evo zove se Riznic
                  Ul. Marijane Gregoran 37 - Karaburma
                  Tel. 011/27-56-754
                  poz

Comment

• modesti
                    CBC Senator
                    • 26.08.2009
                    • 239
                    • novi sad
                    • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Danas cu da se latim podizaca i start/stop dugmeta, vreme je da i kod mene pocne da sija...nasao sam lemilicu, sijalice, Savke postavio detaljno uputstvo...ako nesto s.... prvi cete da saznate. A ako ovo bude islo glatko nece me mrzeti i slot za karticu da rastavim da ne drzim dugme prilikom paljenja.
                    It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• gogi11
                      CBC Senator XXL
                      • 26.10.2009
                      • 790
                      • Sever Srbije - Novi Sad

Originally posted by modesti
                      + dobijas gratis papuche i to one extremno meke 2 u 1 -dok vozis poliras papuchice-komande a ujedno cuvas patosnice

Comment

• gogi11
                        CBC Senator XXL
                        • 26.10.2009
                        • 790
                        • Sever Srbije - Novi Sad

Danas cu da se latim podizaca i start/stop dugmeta, vreme je da i kod mene pocne da sija...nasao sam lemilicu, sijalice, Savke postavio detaljno uputstvo...ako nesto s.... prvi cete da saznate. A ako ovo bude islo glatko nece me mrzeti i slot za karticu da rastavim da ne drzim dugme prilikom paljenja.
                        Srecan rad i samo polako

Comment

• savke
                          CBC Senator XXL
                          • 14.02.2006
                          • 575
                          • Novi Sad, Temerin
                          • Laguna 2 ph2, Golf 3

Originally posted by gogi11
                          + dobijas gratis papuche i to one extremno meke 2 u 1 -dok vozis poliras papuchice-komande a ujedno cuvas patosnice
                          Vidos pa ideja ti nije uopste losa
                          Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• imported_špediter
                            CBC Početnik
                            • 21.10.2010
                            • 5
                            • Beograd

Dobar dan ljudi i sve najbolje u Novoj godini.S obzirom da nisam nista pisao od kad sam se predstavio sad imam jedno pitanje jer ne znam nikoga da mu se desavalo nesto slicno.Naime,na laguni sam imao letnje gume 225/45/17 i kao zamenu za zimu sam stavio 205/55/17 i sve je bilo u redu prvih dve nedelje i onda je naprasno jedna guma(i uvek ista) pocela da se odlepljuje od felne.Znaci nije busna ,ventil je u redu ,guma i felna su vizuelno ok ali jednostavno se odlepi.Odem kod vulkanizera on je namontira ponovo i sve ok i tako u krug, tri puta se desilo za mesec dana.Ako je neko imao nesto slicno kao problem nek javi kako je resio.pozdrav

Comment

• bojanv
                              CBC Član
                              • 09.12.2007
                              • 45
                              • zemun

Originally posted by max3m87
                              ne znam sta je bas kao plastika o plastiku... kad se zagreje 10x se manje cuje ali cuje se dokle god je minus napolju hh... sta god da je ako budu hladna vremena do 15. kad idem na zamenu ulja javicu vam sta je... ali bas je zvuk plastika u plastiku.. kad upalim grejanje ili pustim muziku to cuje samo onaj nazad iza suvozaca jer mu bije u uvo h... inace kad se ugasi sve cuje se pogotovo na neravnom putu gde lomi auto... poz..

kada ti je menjan krov sigurno su zaboravili neki alat.Uvek nesto zaborave

Comment

• hope
                                CBC Senator
                                • 03.06.2010
                                • 212
                                • ca

Originally posted by špediter
                                Dobar dan ljudi i sve najbolje u Novoj godini.S obzirom da nisam nista pisao od kad sam se predstavio sad imam jedno pitanje jer ne znam nikoga da mu se desavalo nesto slicno.Naime,na laguni sam imao letnje gume 225/45/17 i kao zamenu za zimu sam stavio 205/55/17 i sve je bilo u redu prvih dve nedelje i onda je naprasno jedna guma(i uvek ista) pocela da se odlepljuje od felne.Znaci nije busna ,ventil je u redu ,guma i felna su vizuelno ok ali jednostavno se odlepi.Odem kod vulkanizera on je namontira ponovo i sve ok i tako u krug, tri puta se desilo za mesec dana.Ako je neko imao nesto slicno kao problem nek javi kako je resio.pozdrav

verujem da si pogresno napisao da si kupio 205/55/17 a ako si dobro napisao,onda si kupio pogresnu dimenziju guma
                                225/45/17 menja 205/55/16 tj te dve dimenzije su za lagunu i daju isti obim a ako si kupio 205/55/17 onda si preterano povecao obim tocka a samim tim i mora da ti zesce kaci po unutrasnjem krilu pa nije ni cudo da ti spada guma sa felne

Comment

Working...
                                X