moze ali nekako mi je to suvise grubo
ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
Collapse
X
-
ja to sve pocupao, najbolje. jedino je malo vruce gore kad upekne sunce
al zato puse odozdola kod nogu, samo neznam otkud tocno.TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
slucajno sam se izlajao
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
@TOKYO
Thx, SITOLOGIKA ... Ulica je Mostarska 2 iza Simpa na shtajgi, znam thx... tamo cesto kupujem folije i boje za sito stampu nije mi palo na pamet da imaju i to...
A sutra idem da uzmem nesto rastegljivo... jedina dilema je crno ili nesto krem, svetlo, posto znam da sivo nema trazio sam nema slicne nijanse kao sto je fabricka a i iskreno mi se to sivilo 80-ih ne svidja previshe...
@Ljube
Za eko kozu mi rekoshe u kralja petra da ne stavljam jer "ne dishe materijal" i kada se zalepi oce da se skine posle 6-12 meseci od sunca i ponovo si na istome... drugaru u kortini stoji vec 2 god ali on ima garazu i vozi auto 1 nedeljno... tako da ne znam da li to drzi vodu... ali tako mi rekoshe...
Comment
-
-
Crna definitivno
Ja sam moje nebo lepio sintelanom, ali bez razredjivaca vec samo kantica&spahtlica...
E sad, samo sam vratio origigi tapacirung i nije ispalo bas najsrecnije...
Mislim, stoji to gore, nema sta, ali kad je vlaga u vazduhu samo se potklobuci na milion malih mehurica...
Ali ionako sam to radio kao privremeno resenje, samo da ne visi, dok ne bude vise vremena i $$$ za zahebavanciju....Transaxle u krvi...
"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana
Comment
-
-
Jbg, zao mi sto je prso...
Dva razlicita izvadih bez ikakvih problema...
Sto se spreja tice, probaj Bison - imaju prodavnicu u 27. marta, sa iste strane gde je i Masinac, malo ka centru.
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
Comment
-
Comment