Shasija i upravljanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Van
    CBC Senator XXL
    • 16.02.2007
    • 1425
    • Nbgd

Shasija i upravljanje

Uzeo sam danas viljuske za prednje vesanje sa plastifikacije , , joj ovo je katastrofa. Sve se ljusti , moracu da sve osmirglam , pa da farbam epoksidom bojom . Ludi ucite na tudjim greskama !
    ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• g60
      CBC Senator XXL
      • 20.10.2006
      • 1011
      • Vrachar je majka ;)

To ti je ista ona patka koju uvaljuju sa popravkom alufelni
      Plastifikacija alu felne - uze ti 50 evra a samo je poprska bezbojnim lakom iz spreja sa buvljaka koji kosta 30 dinara

Preporucujem mat crnu boju dok se ne dodje do velikih para...

Comment

• b_samardzic
        CBC Senator XXL
        • 02.04.2005
        • 1557
        • Smederevo

Cini mi se da sam video tvoj auto mozda gresim?

Radis ga vec duze vreme - par godina?

A sto se tice viljuski sto ih ne zastitis sa BODY podnom zastitom. Dodje kao plastificirano ne mozes srafcigerom da ogrebes zastitu.

Comment

• b_samardzic
          CBC Senator XXL
          • 02.04.2005
          • 1557
          • Smederevo

Originally posted by Van
          Razmisljao sam i o BODY zastiti , ali ona ne daje bas neki atraktivni finis . Planirao sam da za ovaj vikend uradim prednju osovinu od letve volana , ali me doticni problem stopirao . Nadam se da cu sledece nedelje imati jedna velika decija kolica u vidu sasije na tockovima , pa cu moci lepo da se spustam negde nizbrdo , . Kome i treba motor , ovo je vek ekologije .
          Inace Capri-ja sam vozio samo jedne godine , 98. , i onda sam odlucio da ga sredim , a to traje i traje i traje ... i jos traje...
          Da nisam pogresio danas sam video tvog Capria.

Lep auto. Imas li u planu kad ce biti u voznom stanju?

Cini mi se da nije farban od jednom ceo nego parcijalno.

Comment

• Van
            CBC Senator XXL
            • 16.02.2007
            • 1425
            • Nbgd

A da mi postavimo temu o Capri-ima ?
            Farban je parcijalno , i nije mi prvi put da pravim tu gresku . Mozda cu ga prefarbati ... Hteo sam da bude kao nov , ali to je zajebano , pogotovu kada hoces sve sam . Hm , kada ce biti gotov , pa mogao bi da bude u kompletan za tehnicki za jedno 20-ak radnih sati , ali ja samo smisljam neke gluposti ne bi li prolongirao kompletiranje , diskove pozadi , cetvoroklipna kljesta , ventilirajuci diskovi , gasni amortizeti ... Injection ...
            Vidim ja da je istupljena ova rasprava o Lotusu i sasiji . Obecavam da cu postaviti slike , sledeceg vikenda ,sasije kada bude na tockovima

Comment

• Van
              CBC Senator XXL
              • 16.02.2007
              • 1425
              • Nbgd

I najzad vikend , da se zavrnu rukavi i da se postavi konfigurise prednja osovina i letva volana . Inace nacrtao sam 3D model nosa i haube sa koga cu skidati konture o praviti model za skidanje kalupa za poliester .
              A trebalo bi sutra i sa Dutchman-om da postavim njemu prednju osovinu i ugradimi i vesanje . Slike obecavam

Comment

• Van
                CBC Senator XXL
                • 16.02.2007
                • 1425
                • Nbgd

E sada , za vikend se bilo vredno , slike ce da pricaju za sebe .

Dacha veoma ozbiljno pristupa problemu , vidi se po izrazu lica ...

... i viljuske su na mestu , one cuvene , nadasve kritikovane...

... a ovo je moje cedo , koji sam Frankenstajn !!!

E pa ima toga jos , ali necu da ih kacim ako niko nije zainteresovan za ovo . Pravim novu temu , npr . Razlika viljuski za vesanje i onih za jelo !!!

Pozdrav

Comment

• Memphis_Raines
                  CBC Član
                  • 07.12.2006
                  • 99
                  • NBG Blok 30

Vid' Dace, al je nasmejan, a na rodjenom sajtu ceo projekat ni da spomene!
                  The time you enjoy wasting is not wasted time
                  Growing old is mandatory, growing wise is optional

Comment

• g60
                    CBC Senator XXL
                    • 20.10.2006
                    • 1011
                    • Vrachar je majka ;)

Uuuuuuuu!
                    Lave!
                    Pa vi vredni dok mi samo pricamo
                    Svaka cast, sve pohvale!

Comment

• kobacbobac
                      CBC Senator
                      • 21.12.2006
                      • 229
                      • bg. sremcica

bravo ljudi

jos malo pa probna voznja =]

okaci jos neku sliku

Comment

• Van
                        CBC Senator XXL
                        • 16.02.2007
                        • 1425
                        • Nbgd

O , pa ima neko ko ovo cita , prijatno sam iznenadjen . Mada mislim da je ova tema prevazidjena , posto su sashije gotove , a na dnevnom redu je bilo ( i jos je ) vesanje . Tu se prica o Camber-ima , Castor-ima , Ackermanovim uglovima ... Uf boli glava ... A jos i primenjena matematika , sinusi i kosinusi ... Pa jos po nesto fizike ... E da sam znao da vise pazim u osnovnoj a bogami i srednjoj skoli .
                        E ljudi , imam osecaj da pisem dnevnik , od diskusije nisam video ni slovo D , j.... mozda sam ja pogresno razumeo forum , tj , kako mali Perica ( ili Djokica , sve jedno ) zamislja forum ...
                        Ko je ono trazio DXF-ove sasije , neka sa drzi toga , nece da ga bili glava ... Ako uopste hoce da pravi ...

E , a sada slike

Ovaj Cejlonac , sto pravi lensflare , na kome bi mi i tvorci cs2 pozavideli , je moja malenkost

A ovo su viljuske koje sam ja zdelao . Ko je bio vredan , dobije leptirica ... Samo da ne dobijem Bambija za ceo auto , mada voli li neko srnetinu ?

Tu je i prednje osovina , spremna za ugradjnu ... Samo jos da nadjem vreme

URL=http://imageshack.us][/URL]
                        E pa da se ovde ne radi samo o dundjerskim poslovima , evo i nosa i haube dizajnirane u 3DS-u , po kojoj ce se pravi model za skidanje kalupa ...

E pa to vam je rezime vikenda . Ima jos slika ali nista sto vec nije vidjeno ...
                        Ima l' pitanja ?

Comment

• g60
                          CBC Senator XXL
                          • 20.10.2006
                          • 1011
                          • Vrachar je majka ;)

Savetujem za izradu kljuna S7 upotrebu zice sa sitnom mrezicom. Uz pur penu, dascice i upotrebu zice moze da se modelira osnova za izradu kalupa od poliestera koji kasnije moze da se koristi vise puta.
                          Ja sam pravio kip slobode sa burazerom od 3,5 metara visine malo drukcijim postupkom. Poliester je keva. Ima da se kupi na kante od po 20 kg koliko se secam. Za camce.
                          Pozdrav.

Comment

• Memphis_Raines
                            CBC Član
                            • 07.12.2006
                            • 99
                            • NBG Blok 30

Sto se bunis za nedostatak diskusije, pa koliko vidim jedino ti i Daca aktivno radite, a posto se redovno vidjate mozete i uzivo da prodiskutujete, mi ostali (amateri i navijaci) smo tu da pazlivo slusamo i klimamo glavom
                            The time you enjoy wasting is not wasted time
                            Growing old is mandatory, growing wise is optional

Comment

• Van
                              CBC Senator XXL
                              • 16.02.2007
                              • 1425
                              • Nbgd

Pa i do je nesto , zato ako je neko zainteresovan , mogu da kacim , jos mnogo materijala sa neta .

Comment

• Dutchman
                                CBC Senator XXL
                                • 30.09.2004
                                • 741
                                • Vracar centar sveta

Extra ...

nadam se da do kraja nedelje budu josh zanimljivije slike sa moje strane ... posto sam "malo" bolestan vec dva dana ... ali optimizam ne nestaje nadam se da ce sad malo brze da mi ide ...

pogotovu uz ovako dobre prijatelje i zaljubljenike u S7

P.S> A u nedelju sam imao chas matematike na univerzitetskom nivou ... shteta shto nisam slikao tablu
                                Prevelika slika u potpisu!

Comment

Working...
                                X