Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
Brate max
ako na ovih 120 strana nisi pronasao majstora koji je po nama dobar onda stvarno...
Okreni malo oglase i vidi brojeve telefona slep sluzbi, okreni par brojeve raspitaj se za cenu i odaberi najpovoljniju slep sluzbu.
P.S. Srecan rodjendan, sa malim zakasnjenjem.
Pokusao si sam da zamenis kugle,da ustedis 1000,2000 a sad ces da platis i to i stetu koju si napravio.Neke stvari treba prepustiti onome ko zna.Ni jedan majstor ne voli da ispravlja tudje greske,to imaj na umu.Dosta njih hvali Nesu u Zemunu,probaj kod njega....
pozdrav svima,ja od pre 5 dana vlasnik lagune 1.6 16v,2001 karavan i naravno gomila problema ,koje nisam mogao da vidim na probi auta,trese se rucica menjaca,ne radi dugme za podesavanje retrovizora, jer je neko stavio drugaciji dzog,znate li gde moze da se nabavi polovan dzog i sta moze da bude pa se trese rucica menjaca....hvala
nisam to ja... to je moj cale
a nije to posao neki... to sto ispadne poluosovina i nije problem.. nego ova manzetna nije smela da sklizne sa plastike... ne znam sto je skliznula zato je i iscurelo.. nije sve u parama.. hteo cale da radi.. nije to samo da se ustedi... ima necega u majstorstvu...
Auuuu brale ala ga je sredio, to me podsetilo kada sam seo sa caletom 1997 u lanciu themu 2.o pa je isterali na auto-put...samo smo smo je provrteli i pravac majstor.
Ja nikako da sredim problem sa safe modom...ociscen egr, turbina, promenjen senzor turbine, ociscen protokomer i opet mi pali bez ikakvog pravila safe mod, nece da vuce, moram da stanem i ugasim i ponovo upalim auto, blago sam na kraju zivaca.. Sutra opet kod Slobe.
Ima li iko ideju sta moze da bude uzrok.
It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!
Re: RENAULT Laguna II 1.9 dCi 120 KS - kakva su vasa isustva ?
Originally posted by gogi11
Originally posted by markofpi
zatvaranje prozora po zakljucavanju
Nisam znao da ovo moze da se podesi....jel sve preko dijagnostike?
Da, ni ja nisam znao ali kada ga je majstor prikacio na dijagnostiku pitao me lepo sta hocu da mi aktivira ili deaktivira (pa mi je nabrajao)... On radi u ovlascenom servisu pa odatle verovatno i ima i dobar softver -originalan za sve renaulte. Ako ti je blizu okolina NS-a mogu ti dati njegov broj pa se chuj za sve ... poz.
Ako nije problem da mi posaljes broj tel.tog majstora igdje se nalazi u NS.Pozdrav
Zadnji levi podizac crko, tacnije pukla plastika. Interesuje me da li je neko ovo radio u "Boban sajle". Plastika se srafi na sajlu i to je to, lako se menja. Ako ova plastika ima u pomenutoj firmi da li bi neko od Vas bio raspolozen da je kupi i posalje mi postom, paket bih platio pouzecem. Mogao bih da kupim dve, jedna za rezervu.
Comment