Kod mene kada je hladno obrtaji su negde oko 900-950 kada se motor ugreje tu su negde oko 750-800. Tesko je reci tacno zato sto u tom delu nema podeoka. Obrtaji su stabilni ne variraju.
U februaru je jedno dva tri jutra bilo oko -17 i tada su obrtaji motora bili na 1000 ali kratko minut, dva. Kao sto sam ranije naveo radi se o Laguni II ph2 1.9 DCI 81kW 2005. god.
Kod mene kad je hladno u prvih par minuta rada pokazuje oko 1000 obrtaja,naravno u zavisnosti od ukljucenih potrosaca u tom trenutku kazaljka varira, a primetio sam da kad na primer startujem motor i pocnem levo desno volanom obrtaju variraju, tako da mislim da nije preciznost pokazivaca u pitanju vec samo el. potrosaci. Kada se auto zagreje obrtaju padnu na crticu koja oznacava 800 i to je to. Samo mi se par puta desilo da mi iz ne znam kog razloga prilokom malo brzeg usporavanja i kada pritisnem kvacilo obrtaji padnu na nesto ispod 800 obrtaja i cini se kao da ce auto u tom trenutku da se ugasi ali se opet vrate na standardnu vrednost.
^^ Baš tako. Nije baš 100% pouzdan dokaz to gde je auto bio prethodno registrovan. U principu, ona nalepnica na desnom stubu i njen donji levi ugao gde piše TL pa nešto je dosta dobar pokazatelj odakle je auto zapravo došao.
Comment