RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: RENAULT Laguna II 1.9 dCi-iskustva i kvarovi
Originally posted by sovietAuto je 2002. godište... znači 7 godina je vožen u Holandiji i ništa nije zveckalo...
7 meseci vožnje po našim putevima i mnogo toga zvecka...
Nedavno sam čitao u novinama da smo 134. po kvalitetu puteva... ?
Ja cu se ozbiljno baciti na tu skripu preko vikenda, srafciger u ruke i polako, ako je ne resim stavicu auto u oglase! Pocela je i tabla da mi lupka i zvoni
A do pre 8-9 meseci nije bilo ni jednog jedinog neprijatnog zvuka.
Neka je na cast onima koji odrzavaju nase smrdljive puteve. A i neka je na cast onima koji su mi na ime registracije uzeli 27 000 dinara. Za cega??!!Niti je ko auto od gasa satrao, niti zenu od k**** ubio
Comment
-
-
Hvala drugari, sada sam u potrazi za dve dobre gume posto su mi dve lose.
mobbdeepqb@ kod komsije u nocnu posetu
E sada, ovako.. Pre nego sam skinu moje 16'' sa senzorima na bordu u autu je pokazivalo pritisak 2.3, 2.3, 2.2, 2.4.. Posto ovaj set 17''-ki ima isto senzore ja samo skinem 16'' i stavim 17'' (nisam isao u servis da mi ubace ove nove senzore rece mi neko da komp sam prepozna) Stavim ja, upalim auto ono pord ne izbacuje gresku ali stoje one vrednosti koje su i bile na 16'' .. ! Vozim ja vec par sati i ono se ne menja na bordu pritisak ni u jednom gumi! izduvam malo jednu , opet stoje one vrednosti. Zanima me da li moram do servisa da ipak ubace te brojeve senzora u racunar..ipak je to zezanje da bi ocitao br senzora moram skidam gumu ili sta vec...
Laguna 2 ph2 , 2006 1.9DCI Lux Privileg
Comment
-
-
posle nekih ~30 km su nestale brojke i izbacilo Mising sensor ili tako nesto.. ipak moram da skidam gume i zapisem br senzora svakog i ubacim preko dijagnostike
Nisu bili mupeLaguna 2 ph2 , 2006 1.9DCI Lux Privileg
Comment
-
-
^^ Pitao sam te jer sam ja početkom godine zabo neku rupu na putu i vozio na rezervnom točku, a prednji desni sam vozio u prtljažniku. Na displeju je uredno bio prikazan i njegov pritisak.
Comment
-
-
Ja to radim kod drugara on ima dijagnostiku, ali ne znamo gde se nalazi id broj senzora koji treba da ubacimo.. ima jedan utisnut u plastiku tipa 82000... taj nije.. ?help
Laguna 2 ph2 , 2006 1.9DCI Lux Privileg
Comment
-
-
Nisam siguran da moze da se ubaci jos jedan set senzora, logicno bi bilo da moze, ali ako budes imao probleme, skini senzore sa starih felni, i namesti na nove, samo pazi da vratis tacno koji je gde bio! Ja sam menjao felne, i isto to uradio, skinuo senzore sa starih i stavio na nove!
Comment
-
-
Ma moze bre, ima na diagnostici da se ubace senzori za dva seta guma.. samo neka mi neko kaze gde se nalazi br na senzoru koji treba ubaciti u racunar?????Laguna 2 ph2 , 2006 1.9DCI Lux Privileg
Comment
-
Comment