Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
svidja mi se resenje za navigaciju , al me interesuje da li bi dali popust za nas recimo desetoricu ako narucimo odjednom , sto i nije tako losa ideja
ili ako neko ima drugara koji radi takve stvari preko radnje pa da naruci xx komada , verujem da ce prodati sve
koliko ovo kosta i gdje se moze nabaviti ? i kako se ovo prikaci ? moze li se staviti na neko drugo mjesto , jer u vecini laguna gore vec onaj mail display
mazzy , ovo ti je da iskoristis postojeci veliki displej ,koji kod nas u srbiji jos uvek ne sluzi nicemu osim za radio...i da ti svetli nocu ....
koliko vidim , ovo je negde u nemackoj , a ja ne razumem nemacki
predlog opet,.. da im neko ko zna nemacki napise mail sa pitanjem da li ima neko ko distribuira njihove proizvode ovde u srbiji, a ako nema - kako doci do istog ,...
eeee ljudi , sad sam pricao sa mojim serviserom za laser na poslu i pokazao mu ovo ali on kaze da je moguce da je ovaj adapter za AMERICKO trziste posto je to sistem sa NTSC kanalom a ne sa PAL kao kod nas !!!! da li se jos neko razume u to da nam pojasni !!! sitnica ali mozda nece raditi sa nasim spravicama !!!
ćao lagunari,evo i ja planiram da ovih dana kupim lagunu,2005/06.god.,samo još da je pronađem.
elem,nešto sam malo čitao ovdje na forumu o tome šta bi trebalo gledati i provjeriti prilikom kupovanja,inače sam potpuni laik što se tiče auta,mehanike..itd.
pozz
^^ Ala ga je odvalio, svaka mu čast! Kako da bude za američko tržište, kad se tamo Reno ni ne prodaje? To je pod jedan, a pod dva - monitori odavno nisu PAL/NTSC kompatibilni. Da bi radili, potrebno je da mu na ulaz dovedeš rezoluciju koja mu odgovara, u odgovarajućem refresh rate-u. Ovaj adapter služi samo da omogući da se osim slike sa Carminat kompjutera, na displeju u laguni prikaže i neki drugi video signal. Kakav signal će se tu dovesti, to je već do korisnika.
Comment