RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zlaxx
    CBC Član
    • 25.12.2010
    • 27
    • futog

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Ljuuudi, ako vas je vec "mrzelo" da iscitate SVE postove (zbog cega se eto, izvinite, al sebi "divim"), nemoj barem da vam je toliko strana opcija pretrage!

Comment

• Zile62
      CBC Početnik
      • 29.03.2011
      • 1
      • Pancevo

Drugari pomagajte,

Imam problem sa tablom. U pitanju je laguna 1.6. 2001.god. Kada se smanji gorivo ispod polovine rezervoara pali se lampa kao da nema goriva, svetli desetak sekundi i onda se ugasi cela tabla. Kada restartujem auto ponovo sve iz pocetka, jedno vreme radi a potom po istom sistemu, pali se lampa goriva i potom gasi cela tabla. Da li je jos neko imao ovaj problem i sta mi je ciniti?

Comment

• Laguna 2002
        CBC Senator
        • 13.12.2009
        • 297
        • Bačka Palanka

Originally posted by igogitar
        Originally posted by Dajo
        Ljudi e ovako imam reno lagunu II e mislio sam da ubacim neki cd mp3.....dal ima i jedan takav al da podrzaje komande na volanu...jer nebi da isgubim komande.....ako ima takav cd molim vas recite koji je.....HVALAAA.....
        Koristi pretragu,o tome je vec bilo rijeci ovde. Koliko ja znam nema nista sto moze samo da se ubaci bez dodatnih(i skupih)adaptera.
        Na polovnim automobilima ima lik prodaje adaptere za 50 eura tako da ni to više nije skupo. ( adapter + neki prosečan CD MP3 oko 120 eura ) koliko treba dati za Xcarlink i sl .

Comment

• max3m87
          CBC Senator XXL
          • 17.05.2010
          • 531
          • Beograd
          • Renault LagunaII 1.8 16v

ne vozi ispod pola
          salim se..

Comment

• mupe
            CBC Senator XXL
            • 05.10.2006
            • 822
            • bg
            • Laguna 3 GT 2.0T 205

Originally posted by savke
            Zamena akumulatora ne bi trebalo da proizvede silne greske, ali ako se akumulator ispraznio pa je pokusavan auto da se upali usled cega je dolazilo do vecih padova napona, moze da proizvede brdo gresaka. Zavisi koliko je "korisnik" bio tvrdoglav pokusavajuci.
            Ja sam bio izuzetno tvrdoglav kad sam pokušavao da upalim lagunu sa lošim akumulatorom... Čak sam probao i na gurku. Na dijagnostici je bila jedna jedina greška. Ne sećam se tačno šifre i opisa, ali je upućivala na nestanak struje.

Originally posted by Laguna 2002
            Na polovnim automobilima ima lik prodaje adaptere za 50 eura tako da ni to više nije skupo. ( adapter + neki prosečan CD MP3 oko 120 eura ) koliko treba dati za Xcarlink i sl .
            Mislim da su ovi adapteri samo za komande na volanu, a ne i za displej. Po meni, oni koji u laguni imaju cabasse bi pre trebalo da razmišljaju o xcarlinku (ili originalnom Audio connection boxu), ili mp3 changeru.

Comment

• djura 82
              CBC Član
              • 23.10.2010
              • 27
              • vojka

Da li neko zna kako se zaključavaju zadnja vrata iznutra da ne bi dete moglo da ih otvori pošto kod mene samo zaključa spolja vrata?

Comment

• max3m87
                CBC Senator XXL
                • 17.05.2010
                • 531
                • Beograd

Na starijim imas u zadnjim vratima kad ih otvoris jednu crnu polugicu i to pomeris a u novijim na dugme...

Comment

• Plavke
                  CBC Član
                  • 11.05.2010
                  • 47
                  • Nova Pazova
                  • Renault Laguna II 1.6

Comment

• max3m87
                    CBC Senator XXL
                    • 17.05.2010
                    • 531
                    • Beograd

ljudi gde mogu kupim prekidac na vozacevoj strani za prednja stakla, znaci vozacev je inicijalni drugi nije ... bilo kakav samo radi... polovan.. nov... hvala poz

Comment

• igogitar
                      CBC Član
                      • 14.07.2010
                      • 93
                      • R.Srpska,Gradiška

Meni je 50 EUR za adapter i dalje skupo...ma sta skupo,PLJACKA!

Comment

• gogi11
                        CBC Senator XXL
                        • 26.10.2009
                        • 790
                        • Sever Srbije - Novi Sad

Originally posted by mupe

Ja sam bio izuzetno tvrdoglav kad sam pokušavao da upalim lagunu sa lošim akumulatorom... Čak sam probao i na gurku. Na dijagnostici je bila jedna jedina greška. Ne sećam se tačno šifre i opisa, ali je upućivala na nestanak struje.
                        bas si tvrdoglav mupe

Comment

• max3m87
                          CBC Senator XXL
                          • 17.05.2010
                          • 531
                          • Beograd

E ljudi samo da vam kazem da sam popravio mikroprekidac za podizanje prozora... Rastavio sam ga na atome i ponovo izlemio po ploci i radi ki nov...:-)

Comment

• makinus
                            CBC Član
                            • 17.06.2010
                            • 62
                            • Beograd

Sto bi fejsbukare rekle "BIG LAJK"!

Ja sam jednom krenuo u zamenu sijalice na prekidacu, ali kad sam video kako je "srtkavo" odustao sam.

Comment

• Plavke
                              CBC Član
                              • 11.05.2010
                              • 47
                              • Nova Pazova
                              • Renault Laguna II 1.6

Svaka čast Max pored sijalica, postao si stručnjak i za prekidače!

Comment

• zlaxx
                                CBC Član
                                • 25.12.2010
                                • 27
                                • futog

Originally posted by max3m87
                                E ljudi samo da vam kazem da sam popravio mikroprekidac za podizanje prozora... Rastavio sam ga na atome i ponovo izlemio po ploci i radi ki nov...:-)
                                Pretpostavljam da nisi slikao?

Comment

Working...
                                X