Moram i ja naletiti, nije mi bas blizu, al gledat cu da dodjem. Najvise me brine sto je to druga drzava, da nesto otkaze - sto je vazda moguce kad se forsira, pa onda ko izgubljen slucaj. Fino da si uzivao A i ja na Saxu imam trenutno textare, dobri su
Da, i ja sam mislio da su dobri Videcemo sta se tacno desilo kad stignu zamenski. Diskovi i plocice su presli max 40 hiljada. Mislio sam da plocice mogu izgurati jos navak, ali sam se prevario pa cu za kaznu morati i diskove da menjam.
Uslovi su ovoga puta bili mnogo suroviji za automobile, sto se moglo videti po broju onih koji su zbog pregrevanja cesce odmarali automobile. Po logovima sport trackera vidim da mi je vreme po krugu bilo oko 1:53, sto i nije za pohvalu, ali mislim da nisam sastavio nijedan cist krug.
Na ovim serijskim gumama mogao bih da nadjem jos par sekundi sigurno, posebno na tehnickom delu staze pre duge parabolike i nesto u sikani pre poslednje krivine, gde bi mogao da prenesem vise brzine. U sikani je problem sto su stavili gume na izlazu i zbog male greske moze nastati velika steta - u prevodu, ne vredi rizika.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Nemam nazalost, zao mi je sto barem nisam pristojno vremena snimio da ih imam kao reper.
Opet, imao sam zanimljivo drustvo u individualnoj sesiji, Porsche 996 i Megane RS 265. Megane je presao samo 1500 km i kolega je bio prvi put na navaku, ali su vremena vise nego OK, oko 1:44. Ja sam ostao u istom krugu i pored izletanja, tako da nisam nezadovoljan Tu me mozete videti samo na kraju parkiranog
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Dobra taktika, mada ja vise koristim bicikl za rekreaciju, pa mi ne pije vodu
edit> hehe, sad vidim da sam lupio, ja mislio da i ti vozis rolere
Juce zamenio diskove. Sto se tice starih, ne plockama nije bilo mesa pa je ubrzo krenuo da struze metal o metal. Rezultat se vidi na slikama, zapalili se diskovi i dobili izgled gramofonske ploce.
Koliko je mene adrenalin poneo, ja sam jednostavno zanemario cinjenicu da sam ostao bez kocnica, kao da su u pitanju brisaci.
Vidim da punto hgt i akijev yugo prave najbolja vremena oko 1:47, 1:48, mislim da uz par korekcija i vise km to vreme nije nedostizno za fabricki vts. Mislim na onaj u mojim rukama
Dakle, stavljeni textar diskovi i plocice, a stigli i zadnji kyb gas a just, tako da sbi zadnjica trebala biti jos stabilnija
Ljudi treba mi HITNA POMOC! Sinoc sam se vozio po gradu sa ortakom, i normalno mi je auto radio, ugasio sam ga i kada sam probao sledeci put da ga upalim nije hteo da vergla, kao da je alnaser zalepio, ali nije hteo nikako ni na gurku da upali, jel imao neko problem slican ili zna u cemu je kvar mozda ?
Ljudi treba mi HITNA POMOC! Sinoc sam se vozio po gradu sa ortakom, i normalno mi je auto radio, ugasio sam ga i kada sam probao sledeci put da ga upalim nije hteo da vergla, kao da je alnaser zalepio, ali nije hteo nikako ni na gurku da upali, jel imao neko problem slican ili zna u cemu je kvar mozda ?
Kao sto rece Boban, moguce da je anlaser. Meni se desilo isto kada sam skakao po gradu da registrujem auto. Bilo ovako vruce i milion puta ga upalio i ugasio. Kad sam sve zavrsio izda me ispred opstine Nbg. Goran je pokusavao da mi pomogne, ali sam na kraju vozio do elektricara da skida i menja cetkice
Akumulator je dobar, punio sam ga takodje a i posto imam voltmetar drzi oko 13v, kada okrenem kljuc u start poziciju skine na oko 12,5v i samo cakne relej ispod i skloni sijalicu za akumulator na tabli ali ne daje nikakve znake, videcu da skinem alnaser sutra i da ga odnesem kod elektricara, iskreno se nadam da su cetkice samo, mada mi nije logicno da nece da upali na gurku :/ .. I inace sta je sa ovim kukama za slepanje, na svakom saxu je sjeban navoj sto se uvrce ispod branika -.-
Inače, danas pao mini skup, mini mini. Neki su danas stavili induction kit, a neki su razvozili piliće po gradu pa su nestali (javiće se već taj). Moram da pomenem da je palo jedno potezanje, leteći start, Goran i ja... 0.0. Prva, druga , treća..ni makac, kao da stojimo. Nema razlike. Zanimljivo. Dva fabrikanera, manje-više..moglo se to i očekivati jel...
Comment