Drustvo, proslog vikenda mi je zena otkrila da mi se ne zakljucavaju suvozaceva vrata ! Privremeno resen problem tako sto sam "mehanicki" zakljucao vrata na onaj mali crni kruzic kod brave.
Ranije nisam primetio to, a i simptomi nisu bili cujni, nikakvo zveckanje, skripa, jace ili slabije "kliktanje", ...
Jednostavno suvozaceva vrata se ne zakljucase, a kad sam naculio usi kod vrata cuo sam samo blago "klik".
Resih to da pogledam. Skinem bravu, rastavim je, gledam , sve na svom mestu, sastavim , isprobam na akumulator , radi sve, zakljucava, otkljucava, brava funkcionise...ali posle petog puta kvrc , nece !!! Zatim je sledilo jedno 20 puta otvaranja zatvaranja brave, radi ne radi, da li je stegnuta previse plastika?, nije, ...i posle sat vremena cackanja odlucih da rastavim bravu na delice. I kad sam krenuo to da radim odmah sam naisao na deo koji je stvarao problem ! Kod motora , polugica sa zupcanicima koja pokrece mehanizam zatvaranja otvaranja kojaje naravno od plastike, puknuta je. Probao sam da zalepim ali nisam uspeo. Uzeo tel u ruke i nasao polovnu bravu koju sam sutradan zamenio i sad je sve ok.
Usput sam video gde sta stoji , gde je taj famozni mikro prekidac koji kod mnogih ne daje signal da su vrata otvorena (kao i kod mene na vratima iza vozaca) ...
Sve u svemu, resih ja da popravim i bravu koja mi ne daje znak da su vrata otvorena.
Rastavio sam i tu bravu, tu je sasvim druga prica od one koju sam prvo otvorio, naime, dva motora, dva mikroprekidaca, ... koji su oba dobra !
problem u toj bravi je bila poluga koja pritiska mikroprekidac, odnosno poluga je bila ok nego plastika na kojoj "klizi" poluga bila je slomljena. Resih to pomocu jednog srafa koji sad drzi polugu na pravom mestu i sve funkcionise kako treba!
uskoro cu staviti i slike uz ova gruba objasnjenja , a ako neko hoce detaljnije pisacu i o tome.
Pozdrav drugari, prvo svima sve najbolje u novoj !!!
A sa novom imam i jedan problemčić i pitanje za ljude koji se razumeju u plin, pre par dana mi "pištalica" od plinskog uređaja (sekvent) pišti pri svakom davanju kontakta i skidanju sa kontakta, bez obzira da li je boca puna ili prazna, da li je toplo/hladno i slično. Jel iko zna ovako napamet šta bi moglo da bude ili da jednostavno "fiknem" pištalicu da me nebi nervirala više.
hvala na odgovorima !
Pošto nikoga od vas nije bilo sa nekim rešenjem po ovom pitanju, reših ga na drugi način, tj saznao sam šta se dešava sa pištalicom od plina pa da podelim saznanje sa vama. Posle određenog broja sati rada (200 kod mene) pištalica pišti kako bi signalizirala da je vreme za novi redovan servis plinskog uređaja. pozz
@marko kod mene na karavanu se odvrne šrafić izvuče cele "lampa" i isčupa sijalica, vraća se istim putem samo kontra...
Sad me bas kopka kako bi bilo da sam zamenio i prednje i sve sam nekako blizi tome iako su oni ok ali ne znam jesu li ikad menjani. Cena koja mi se nudi je 140e sa zamenom, naravno KYB. E sad jedini dodatni trosak je taj ako bi u toku zamene videli da je otislo jos nesto tipa solja, stabilizator itd... U tom slucaju bih odmah i to menjao tako da cu sacekati jos malo da prikupim novcane rezerve.
Muzika mi je ok kad je voznja lagana ali cim je malo ostrija volim da cujem motor, bolje od muzike provereno.
Inace u poslednje vreme sam dosta vozio Ford Mondeo iz 2004god. unutra nista ne krcka, a obrtni moment je takav da mi je laguna sada jako troma
Comment