USA GRILL?
Idemo iz pocetka...
Collapse
X
-
Nego, hajde ovako: Pug ima paljenje preko Coil Pack-a, odnosno 2 bobine zalivene u paket koji se nasrafi iznad svecica,pa imate one 4 lulice sto se spustaju do svecica i pale varnicu, nema kablova, to je bese slicno kao DI kaseta na SAAB-u, zar ne?
E vec smo nesto vodili razgovore o menjanju ovog coil packa za DI kasetu - mislite da bi to moglo da se napravi? Trebace mi jaka varnica, a ovo paljenje je malkice slabo da upali tako jaku smesu, 200KS + 100 N2O...A ako nista drugo, DI paljenje je ipak bolje nego ovo slabasno Sagem-ovo, kojeg sam, usput, vec menjao 2 puta...
Dakle, misljenja? Da nema neko rezervnu DI kasetu da probam da nakalemim to da vidimo da li radi?
Comment
-
-
Pa zato sam i mislio da probam DI kasetu, upravo zbog 4 bobineCrkla 1...pa da radim na 3 cilindra, je li?
Eeeee komsija, moraces na stazi da me pobedis, umesto da me tako sabotiras
Hvala na ponudi, ali ako mislite da to moze da se izvede (da se direktno stavi sama DI kaseta na 206 bez prepakivanja), radije bih nasao negde ispravnu polovnu pa tako probao.
Comment
-
-
Na DI kaseti sve bobine su zalivene, tako da nema sanse da ti se pogode sa tvojim svecicama.
Jedino da je postavis negde eksterno pa da postavis kablove od nje do svecica, ali to bi bio takav budz varijanta, da neverujem da bi ti se dopala.Garaza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
Ma jeste....jos da si se mazao g.....a kad si bio mali pa i da se pogodi...ovako nista =]To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Tebi treba crna TK 3,6 a ne crvena TK 3,2
Dakle sa SAABa 2000+ godista i sa super pojacanim +12V vodom do same kasete.
Sledece imas opciju , pricali smo , o CDI bobinama sa 9-3 SS 2003+ posebno su na komad, cene oko 160? komad, saznajem da VAG tera neke jeftinije solo 4 CDI bobine na nekim od njihovih motora .. trazim podatak koji mode, secam se cene od manje od polovine SAAB cene.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Comment
-
Comment