RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • savke
    CBC Senator XXL
    • 14.02.2006
    • 575
    • Novi Sad, Temerin
    • Laguna 2 ph2, Golf 3

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Ma samo kazete 12v 1.2W i to je ta mala. Ista mi ide i u instrument tablu od moje Lade samare , tako da nije nista specijalno. Ima ih gde god hocete.
    Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• markofpi
      CBC Senator XXL
      • 27.07.2006
      • 1552
      • Bezanijska Kosa

@gokkon

Sad je sve mnogo jasnije, da ne kazem jasno kao dan!

Sto se tice tinjalica, nasao sam ovo:

http://www.mikroprinc.com/proizvodi.asp ... &pid=16123

Pisu cak i dimenzije pa ako neko ima vec kupljene nek premeri i uporedi.

Comment

• gokkon
        CBC Član
        • 31.01.2010
        • 63
        • Subotica
        • Renault Laguna II 1.9 dCi

Originally posted by markofpi

Jes' , to je to!

Comment

• max3m87
          CBC Senator XXL
          • 17.05.2010
          • 531
          • Beograd
          • Renault LagunaII 1.8 16v

jel imao neko problem kao ja...

Comment

• sinisapancevo
            CBC Član
            • 17.05.2010
            • 38
            • pancevo

upalila mi se lampica zuta sa leve strane kao neka slavina sto oznacava gresku kod izduvnih gasova
            Znaci danas sam otisao da sipam gorivo i kad sam seo upalila se sipao sam malo goriva 5l posto vozim na plin od skoro
            jel ima neko neki savet da li da vozim jos malo da vidim da li ce se ugasiti ili je samo do goriva mozda da kupim vise goriva na drugoj pumpi pa da vidimo
            telefonom sam zvao servis i rekli su da dodjem mozda je nista a mozda svasta.Auto ide dobro nemam nikakvih problema

Comment

• markofpi
              CBC Senator XXL
              • 27.07.2006
              • 1552
              • Bezanijska Kosa

Originally posted by max3m87
              jel imao neko problem kao ja...
              Nisam imao ni slican problem, a zao mi je sto nemam niti jednu ideju sta bi moglo biti. Uglavnom to je Laguna! Ne bi bilo lose da pitas na glavnom forumu, mozda neko nesto zna i kaze ti. U svakom slucaju javi sta nije bilo u redu i koliko te kostalo.

Comment

• savke
                CBC Senator XXL
                • 14.02.2006
                • 575
                • Novi Sad, Temerin
                • Laguna 2 ph2, Golf 3

@max3m87
                Stvarno si baksuz......

Originally posted by sinisapancevo
                upalila mi se lampica zuta sa leve strane kao neka slavina sto oznacava gresku kod izduvnih gasova
                Znaci danas sam otisao da sipam gorivo i kad sam seo upalila se sipao sam malo goriva 5l posto vozim na plin od skoro
                jel ima neko neki savet da li da vozim jos malo da vidim da li ce se ugasiti ili je samo do goriva mozda da kupim vise goriva na drugoj pumpi pa da vidimo
                telefonom sam zvao servis i rekli su da dodjem mozda je nista a mozda svasta.Auto ide dobro nemam nikakvih problema
                Znaci da nesto nije dobro podeseno na gasu ili ima neki problem sa nekim od komponenata istog. Imao sam slicne probleme sa meganom kada mi je pocela crkavati jedna spulna za gas...

Comment

• markofpi
                  CBC Senator XXL
                  • 27.07.2006
                  • 1552
                  • Bezanijska Kosa

Originally posted by gokkon
                  Originally posted by markofpi

Jes' , to je to!
                  Malopre sam zvao, rekli su mi da ne znaju koji je otpor. Takodje imaju sve moguce boje samo nemaju bele.
                  Sad razmisljam o sledecoj varijanti, posto mi se jako svidja intenzitet svetlosti bez tih kapica, a kada se stavi bela sijalica ispod prekidaca krajnji ucinak je suckasta boja. Pitanje je koje je boje taj prozirni deo na samom prekidacu koji propusta svetlost!?? Ako to uspem da pogodim lako cu mesanjem boja dobiti neku drugu zeljenu.
                  Da li je neko menjao sijalice u kilometar satu i postoji li negde uputstvo kako se to radi!? Jesu li sijalice zalemljene ili ne!?

Comment

• savke
                    CBC Senator XXL
                    • 14.02.2006
                    • 575
                    • Novi Sad, Temerin
                    • Laguna 2 ph2, Golf 3

Nisam otvarao lagunin sat, ali druge jesam i uglavnom su to smd LED diode. Znaci zalemljene su, ali mogu se menjati.

Comment

• sinisapancevo
                      CBC Član
                      • 17.05.2010
                      • 38
                      • pancevo

sad sam skinuo prvo metalni obruc na START dugmetu a posle i poklopac od istog i tamo su dve sijalice jedna u sredini sa plavom kapicom a druga dole preko koje ide zelena plastika sa poklopca.Obe ne rade i cudno je to sto obe su zaletovane ako ja to dobro vidim, ne znam da li mogu celo dugme da izvucem skinem zice i da zaletujem negde ili moram sve na licu mesta
                      hvala

Comment

• markofpi
                        CBC Senator XXL
                        • 27.07.2006
                        • 1552
                        • Bezanijska Kosa

Mozes skinuti dugme, mislim da cak par strana isped postoje i slike na kojima se jasno vidi da ima dzek unutra koji treba otkaciti!

Comment

• cale
                          CBC Senator
                          • 22.03.2009
                          • 297
                          • Backa Topola

Svecano se ispisujem iz kluba onih kojima ne sija zelena sijalica na START-STOP dugmetu, i u prekidacima podizaca prozora!!! Slike ne vredi kaciti jer ih je vec @savke okacio.
                          NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• savke
                            CBC Senator XXL
                            • 14.02.2006
                            • 575
                            • Novi Sad, Temerin
                            • Laguna 2 ph2, Golf 3

u to ime!

Comment

• savke
                              CBC Senator XXL
                              • 14.02.2006
                              • 575
                              • Novi Sad, Temerin
                              • Laguna 2 ph2, Golf 3

Originally posted by sinisapancevo
                              sad sam skinuo prvo metalni obruc na START dugmetu a posle i poklopac od istog i tamo su dve sijalice jedna u sredini sa plavom kapicom a druga dole preko koje ide zelena plastika sa poklopca.Obe ne rade i cudno je to sto obe su zaletovane ako ja to dobro vidim, ne znam da li mogu celo dugme da izvucem skinem zice i da zaletujem negde ili moram sve na licu mesta
                              hvala
                              Ne znam kako si uspeo da skines poklopac tako, mada mozda i moze....nisam probao. Sve u svemu, mnogo ce ti biti lakse da skines celo dugme, otkacis kabel, a zatim negde u prijatnijoj atmosferi odlemis stare i zalemis nove sijalice.

Comment

• firearms
                                CBC Član
                                • 08.06.2009
                                • 32
                                • Beograd

Da li neko ima malih problema dok u mjestu okrece volan. Meni se cuje neko vrlo tiho "cviljenje". To "cviljenje" je konstantno dok okrecem volan. Predpostavljam da je u pitanju nesto oko servo uredjaja i da nije nista strasno ali eto da upitam isto.

proveri da nije neka kugla, i meni se isto tako cuje neko skripanje kada motam na desnu stranu volan i u pitanju je desna kugla. nisam je jos promenio zbog ovog (ne)vremena ali isto tako se ni ne cuje kada je vlazno vreme jer se podmaze da tako kazem., ali kada se osusi opet se cuje. vidi da nije to pre nego je servo u pitanju
                                ko se stidi majcinjega mleka taj ce biti rdja dovijeka

Comment

Working...
                                X