RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • makinus
    CBC Član
    • 17.06.2010
    • 62
    • Beograd

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

@Car
    Pa ja sam mislio da svi ovde imamo "fensi" brisace . Ozbiljno, ja sam dobio lagunu sa bosch brisacima kao sa slike. Hteo sam da kupim "obicne", vec pomenute, alca, ali su i oni uznapredovali pa sad mogu da se nadju samo ovi noviji modeli.

Da li moze neko da napravi spisak sta sve moze da lupa na prednjem delu vesanja i sta je najcesci uzrok?

Comment

• makinus
      CBC Član
      • 17.06.2010
      • 62
      • Beograd

@markopfi
      Sistem za kontrolu nivoa goriva je izgleda nasledjen od pretka - lagune I. Jednom sam testirao punjenje rezervoara na staroj laguni sa ukljucenim kontaktom i nasao sam im bag (koji izgleda i dalje postoji). Dakle, nije prikazao pomak na meracu. Jos jedna interesantna stvar sa starom lagunom je da nivo goriva ostaje prikazan i kad se iskljuci kontakt.

Comment

• mazzy
        CBC Veteran
        • 25.07.2010
        • 164
        • Sarajevo

Ja nemam tih problema sto se goriva tice... Nekada naspem skroz malo, za 10e , kazaljka se digne ... Inache laguna je 2004, 1.9 dCi

Comment

• max3m87
          CBC Senator XXL
          • 17.05.2010
          • 531
          • Beograd
          • Renault LagunaII 1.8 16v

e ljudi lep dan danas i sago se ja da gledam ima li ispod sedista sijalice, i nema, nema mesta nema, ok ok, al nadjem ispod suvozacevog sedista polomljeno parce plastike, dal je to neko nogom polomio ili i nije iz kola ili sa tog mesta ima oznaku 223786 pa ispod >PBT=FV30%< i ispod 15 a izgleda

i jel rasturao neko nekad sedista???

Comment

• savke
            CBC Senator XXL
            • 14.02.2006
            • 575
            • Novi Sad, Temerin
            • Laguna 2 ph2, Golf 3

Koje je velicine?. Ne mogu da odredim ovako sa slike....
            Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• max3m87
              CBC Senator XXL
              • 17.05.2010
              • 531
              • Beograd

e pa ovaj deo je oko 10-12cm... al ja buljio dole nema nista gde bi moglo to da bude..
              e kako se menja u ladici sijalica...

Comment

• cale
                CBC Senator
                • 22.03.2009
                • 297
                • Backa Topola

Pa to ti je glavna antena za prenos svih podataka o sijalicama ka bord-u. E da sad znamo zasto toliko pominjes sijalice.
                NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• max3m87
                  CBC Senator XXL
                  • 17.05.2010
                  • 531
                  • Beograd

ne razumem nesto si pogresio ako za mene to, to je neki plasticni deo... gde treba da stoji... ne razumem.... ....
                  e ****o sam sad da zamenim sijalicu u ladici i skinem i stavim drugu, nece, pogledam kablove svi ok, nije nigde prekinut, nema fizickih tragova, jos je u onom sundjercicu i spaja se u veliki snop, al ne znam sto nece da radi....

Comment

• DarkoP
                    CBC Član
                    • 28.03.2010
                    • 18
                    • Sombor

Moras ubaciti karticu na 1. ili 2. stepen da bi radilo svetlo u ladici (a mozda moraju biti i svetla upaljena)

Comment

• max3m87
                      CBC Senator XXL
                      • 17.05.2010
                      • 531
                      • Beograd

jel to ozbiljno zato sto mi se cinilo da je radila... a sad ****o da vidim, probao sam na kontakt i nece... aj sad cu da vidim hvala ti...

Comment

• max3m87
                        CBC Senator XXL
                        • 17.05.2010
                        • 531
                        • Beograd

h qq mene kolko sam glup.... darko hvala ti... znam da je radila bas devojka otvarala i video svetli... dzabe sam skidao, radi cim se da pozicija bez kontakta... e palo mi napamet nije da to probam... kontakt sam gurao...hvala

e imam jos jedno pitanje jel postoji fora da svetli na poziciji onako samo jedna strana... ono ko sto se smekerisu po bgu kad parkiraj pored ulice... heehh

Comment

• markofpi
                          CBC Senator XXL
                          • 27.07.2006
                          • 1552
                          • Bezanijska Kosa

Ako mislis na tzv. parkirno svetlo to bar kod mene ne postoji, a licno mislim da je to mnogo dobra stvar. Pogotovo kad na kratko ostavis **** od auta da malo viri
                          Hvala svima za pokazivas, izgleda da povremeno naidje bag

Comment

• max3m87
                            CBC Senator XXL
                            • 17.05.2010
                            • 531
                            • Beograd

da da parkirno... bas to.. kad malo viris pa ostavis samo jednu stranu, drugov deda ima staru taliju i kod nje je to reseno tako sto ostavi poziciju i da migavac u koju hoce stranu, zato mi i cudno da laguna nema...

Comment

• mobbdeepqb
                              CBC Senator XXL
                              • 19.07.2009
                              • 383
                              • beograd

To ima puno automobila,a na laguni ne verovatno zato sto je auto ''mrtav'' kada nema karticu

Comment

• cale
                                CBC Senator
                                • 22.03.2009
                                • 297
                                • Backa Topola

Originally posted by max3m87
                                ne razumem nesto si pogresio ako za mene to, to je neki plasticni deo... gde treba da stoji... ne razumem.... ....
                                ...
                                Pa malo sam te "bocnuo" zato sto stalno pominjes neke sijalice.
                                NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

Working...
                                X